My week in pictures 129

My week in pictures 129 h

Deze week belandde ik onverwachts in een helicopter en ik heb goed nieuws: ik heb een woning gevonden! Kijk verder om te zien wat ik allemaal heb meegemaakt.

My week in pictures 129 a

Zondag: een luie dag op de bank en op pad met mama en Daan om een ijsje te eten. ‘s Avonds reisde ik weer terug naar Rotterdam.

My week in pictures 129 b

Maandagochtend had ik een afspraak bij O’Neill! Gezellig, want mijn zus is daar nu aan het afstuderen. En ook wel grappig want ik zat dus met onder andere haar in een meeting 🙂

My week in pictures 129 c

De rest van de dag aan het werk bij Sanoma en in de trein naar huis hoorde ik dat ik een huis wat ik graag wilde hebben helaas niet had gekregen. De verhuurder had toch voor iemand anders gekozen. Ik kon wel janken in de trein..

My week in pictures 129 d

Mijn nieuwe werktelefoon! Things are getting serious 🙂

My week in pictures 129 e

En dinsdag kwam er ineens super goed nieuws want… degene die het huis had gekregen wilde het niet meer dus ik heb het nu toch!!! Dat gingen Jessie, Niels en ik vieren met pizza (beetje een ranzige foto maar ik was vergeten vooraf een foto te maken).

My week in pictures 129 f

Tussen het afstuderen en de lancering van m’n nieuwe bedrijf door een hoelahoepvoorraad maken.

My week in pictures 129 g

Donderdag had ik ‘s ochtends een afspraak bij EF. We gingen de laatste dingen afspreken voor de super leuke actie die ik gisteren online heb gezet. Jullie mogen namelijk bepalen naar welk land ik ga. Hier kun je stemmen. Na de afspraak bij EF ging ik bij Bagels & Beans een uurtje werken.

My week in pictures 129 h

En daarna door naar een gezellige middag met Aussie! We stapten met een hoop bloggers/youtubers in deze Greyhound bus, kregen een paar laarzen en wisten niet waar we naartoe gingen.

My week in pictures 129 i

We reden uiteindelijk naar een boerderij waar we eerst in deze super leuk ingerichte schuur ontvangen werden. En toen kwam er een verrassing….

My week in pictures 129 j

We gingen een helicoptervlucht maken!!

My week in pictures 129 k

Met Xenia in de heli! Het stond al lang op haar bucketlist dus ik vind het super leuk dat ik dit met haar heb mogen doen. Ik vond het met mijn hoogtevrees wel een beetje spannend maar uiteindelijk was het ZO GAAF!

My week in pictures 129 l

Er ging een cameraman met ons mee om ons vast te leggen dus je ziet ons binnenkort in filmpjes voorbij komen op de social media van Aussie 🙂

My week in pictures 129 m

Het was een beetje mistig gelukkig konden we nog genoeg van de stad zien. We vlogen over Amsterdam.

My week in pictures 129 n

Toen we weer op de grond waren ontdekten Xenia en ik een stal met kalfjes <3

My week in pictures 129 o

Dit schatje had een hartje op z’n hoofd. Heel lief.

My week in pictures 129 p

‘s Avonds moest ik nog even werken en daarna ging ik in bed naar Temptation Island kijken.

My week in pictures 129 q

Mijn nieuwe parfum. So gooood.

My week in pictures 129 r

Gisteren ging ik al volop aan de slag met dingen inpakken en meubels op Marktplaats zetten. Mijn kast en set met tafel en stoelen waren binnen no time verkocht. Mooi!

My week in pictures 129 s

Gisterenavond ging ik bij Bonnie en Nick eten. Zij (en ik nu ook) zijn helemaal fan van snackbar Rodi in Rotterdam Noord. Eindelijk na drie jaar een goede friettent gevonden in Rotterdam.

My week in pictures 129 t

En daarna nog als nagerecht drie chocolade slagroomijs en uitbuiken op de bank. Nu al zin in de volgende Rodi-show 🙂

Komende week wordt leuk! Ik krijg vrijdag de sleutel van mijn nieuwe huis dus dan ga ik volop aan de slag met klussen en spullen overhuizen. Ik heb dan nog een halve maand tot ik officieel over moet zijn naar de nieuwe woning. Tussendoor natuurlijk verder met het afstuderen en het nieuwe bedrijf. Fijne week!

45 thoughts on “My week in pictures 129”

  1. Wat een heerlijke week! Gefeliciteerd met je nieuwe huis, heerlijk zeg :). Wat een goed nieuws dat je er uiteindelijk toch in mocht komen wonen. En waaauw, die helicoptervlucht. Cool!

  2. Hey Jennie, ik zie op je foto’s ook een paar hele mooie hoepels die ik niet in de shop zie staan. Kan ik ze daar binnenkort wel op verwachten?

  3. Yayyy, wat een toffe week zeg! En gefeliciteerd met je woning, nice! Ik vind verhuizen altijd zo leuk, ik vind het heerlijk om dat de nieuwe woning weer helemaal leuk in te richten en er in te klussen enzo. Succes alvast!

  4. Oh, wat heb jij een heerlijke week gehad! Een helikopter vlucht maken lijkt me echt heel tof 🙂 En wat ontzettend gaaf dat je alsnog het huisje hebt gekregen! Super leuk! Nu kun je op zoek gaan naar allemaal nieuwe spulletjes voor in je huis. Ik ga ook bijna verhuizen en vind het echt leuk (en moeilijk!) om vanalles bij elkaar te zoeken. Ik wens je een hele fijne nieuwe week toe! XOXO

  5. Gefeliciteerd meid! Wat fijn dat je het huisje hebt gekregen 🙂 Super leuk ook dat je bij Bonnie en Nick bent geweest. Ik volg haar nu al een tijdje. Je hebt me nu ook heel nieuwsgierig gemaakt naar die parfum!!

  6. Wat leuk, proficiat met je nieuwe huisje! Ik ga binnenkort ook een werktelefoon aanschaffen, doe nu alles met dezelfde en soms is het dus lastig bepalen of een telefoontje werk/prive is (vooral in het weekend lastig haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.