My week in pictures 130

My week in pictures 130

Deze week kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe woning! Kijk verder om mijn hele week in foto’s te zien.

My week in pictures 130 a

Zondagochtend reisde ik naar Brabant om de paasdagen met mijn familie door te brengen. In Rotterdam mis ik m’n worstenbroodjes altijd zo dus ik was blij dat mama ze thuis had liggen.

My week in pictures 130 b

Maandag hadden we een paasbrunch met de familie van mijn vaders kant. Mijn nichtje Zoë kan super goed koken/bakken en had allemaal lekkere dingen gemaakt. En mijn tante en andere nichtjes namen een Oreo taart mee <3

My week in pictures 130 c

Stokbroodje met pulled pork, een clubsandwich en een cracker met ei en zalm.

My week in pictures 130 d

Dinsdag weer hard aan het werk. Beginnen met een afspraak bij O’Neill.

My week in pictures 130 e

Woensdag sprak ik af met Atossa om te praten over Instagram en de commerciële kant van influencers. We zaten bij het Sissyboy café in Amsterdam bij Magna Plaza. Ik wilde meteen alles daar mee nemen voor in mijn nieuwe woning.

My week in pictures 130 f

Allemaal van dit soort leuke lampen hebben ze daar. En heel veel mooie stoelen, kleden en kussens.

My week in pictures 130 g

Donderdag ging ik naar de KvK om het nieuwe bedrijf officieel in te schrijven. Yesss!

My week in pictures 130 h

‘s Avonds werd mijn eetkamer set opgehaald die ik via Marktplaats had verkocht. Het eerste grote ding dat weg ging voor de verhuizing.

My week in pictures 130 i

Mijn leven in puin.

My week in pictures 130 j

‘s Avonds wilde ik Temptation Island kijken maar ik was helemaal vergeten dat mijn stoelen natuurlijk de deur uit waren. Dan maar een stuk bank voor mijn bureau 🙂 Mijn huisgenootje moest super hard lachen toen ze binnen kwam.

My week in pictures 130 k

Oude foto’s tegen komen tijdens het opruimen. Van mijn 16e tot mijn 18e had ik heel vaak analoge camera’s bij me om echt alles vast te leggen dus ik heb flinke stapels foto’s van die tijd.

My week in pictures 130 l

Mijn eerste foto in mijn nieuwe huisje! Vrijdag kreeg ik de sleutel. Niet mijn beste foto, maar hé, wat een mooie lichtval voor selfies hier 🙂 🙂

My week in pictures 130 m

Oke, stap 1: een mega schoonmaak. Ik weet niet wat voor mensen er hier voor mij hebben gewoond maar het was er echt RANZIG. Keuken poetsen, badkamer poetsen, muren ontvetten met ammonia, de overvolle brievenbus legen, stofzuigen..

My week in pictures 130 n

Gad-ver-damme. Echt iedere centimeter in de keuken was smerig.

My week in pictures 130 o

‘s Avonds KO op de bank met zalm en frietjes.

My week in pictures 130 p

Gisteren gingen mama en ik het huis verven.

My week in pictures 130 q

En dat was echt nodig. Kijk dat verschil! De muren waren helemaal geel aangeslagen, waarschijnlijk door roken of zo. We hebben alles weer wit gemaakt, behalve de muren die we aankomende donderdag gaan behangen.

My week in pictures 130 r

Zo, nu ziet het er weer als nieuw uit! Ik ga zorgen dat ik snel een groothoek lens van iemand kan lenen zodat ik een foto tour door mijn huis kan doen.

My week in pictures 130 s

Gisteren was ik super moe na het verven en sjouwen de hele dag. Ik ging op de bank tv kijken met aardbeien, banaan en gesmolten chocolade.

Vandaag ga ik naar de worldcup longboarddancen in Eindhoven. Deze week weer veel afspraken, klussen, naar IKEA en ik hoop vrijdag naar het concert van Weezer te gaan. Fijne week!

34 thoughts on “My week in pictures 130”

  1. Oef, wat laten sommige mensen hun huis toch in een walgelijke staat achter. Snap ik dus echt niet. Hoe kun je in zo’n vies huis leven?! Haha. Nou goed, met een goede schoonmaak en een nieuwe lik verf ziet het er weer prachtig uit :). Zo fijn, een nieuwe plek! Geniet!

  2. Wat een tof nieuw huisje zeg! En idd, schoonmaken is dan zó fijn om te doen. Lekker fris en fruitig beginnen in een nieuwe woning =) Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden!

  3. Wat super fijn dat je een nieuw plekje hebt gevonden. Stiekem is het ook wel fijn om alles te witten en schoon te maken zodat het helemaal van jou wordt, toch? Ben nu al benieuwd naar je roomtour!!

  4. Leuke week heb je gehad! Ga je wel nog eens normale blogposts maken of blijven het voorlopig alleen de ‘my life in pictures’?

    1. Hee Suzanne! Ja, zeker! Het ding is dat ik nu met mijn nieuwe bedrijf iets aan het opzetten ben wat ik echt fulltime wil gaan doen na mijn afstuderen, dus dat heeft even prioriteit. Dat in combinatie met het afstuderen, de hoelahoepshop bijhouden, verhuizen, mijn freelance werk en bloggen is echt even te druk op dit moment. Maar ik hoop snel weer veel te bloggen natuurlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.