My week in pictures 133

My week in pictures 133s

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

My week in pictures 133a

Zondag werd ik wakker met Xenia en gingen we lekker op ons gemak ontbijten met vooral veel fruit. De avond ervoor hadden we tot laat naar High School Musical gekeken.

My week in pictures 133b

Maandag kwam ik na het werk thuis en had ik ‘s avonds eigenlijk niet veel te doen. Ik ben over naar mijn nieuwe appartement maar heb er nog geen tv en wifi en er missen nog wat meubels dus ik kan er nog niet zo veel doen. Toen ging ik maar in m’n eentje naar de bioscoop, naar Rokjesdag. Best fijn eigenlijk in je eentje!

My week in pictures 133c

Bloemen die ik van Xenia heb gekregen <3

My week in pictures 133d

Ik zat deze week vol in mijn 10 days without plastic. Dat betekent o.a.: croissantjes kopen bij de appie zonder plastic zakje er omheen 🙂

My week in pictures 133e

Dinsdagavond haalde Stefano me op van het werk en we gingen samen bij mij thuis eten. Daarna zijn vakantiefoto’s en video’s bekijken want hij was net terug van Ibiza.

My week in pictures 133f

Mijn nieuwe bikini fotograferen! Ik heb in mijn nieuwe appartement geen witte meubels meer dus heb ik mijn oude tafel uit elkaar gehaald, de poten weggegooid en het tafelblad meegenomen zodat ik alsnog een witte achtergrond heb.

My week in pictures 133g

Ik heb deze week weer lekker veel food foto’s want ik eet veel buiten de deur omdat mijn appartement dus nog niet helemaal klaar is. Woensdag bij mijn oude huisgenootjes!

My week in pictures 133h

En donderdag met werk buiten de deur eten want mijn collega Mady was jarig.

My week in pictures 133i

Donderdagmiddag ging ik naar Amsterdam en toen ik door de stad liep kwam ik ineens de winkel Raw Materials tegen. Ze hebben daar hele leuke oude spullen zoals deze metalen letters, maar ook van die oude klapstoeltjes, driepootlampen en nog veel meer.

My week in pictures 133j

Daarna ging ik door naar een event van Kleding.nl. Bloggers en merken gingen speeddaten met elkaar en uiteindelijk kwam er dan een match. Door middel van die match kun je dan in de toekomst samenwerken met het merk.

My week in pictures 133k

O’Neill was ook aanwezig met de nieuwe bikini collectie.

My week in pictures 133l

En ja hoor… wij waren een match! Ik ken het O’Neill team nu natuurlijk behoorlijk goed omdat we al veel samenwerken dus het was een gezellige middag. Match made in heaven!

My week in pictures 133m

Vrijdagochtend ging ik werken buiten de deur omdat ik nog geen wifi heb. Ontbijtje en een koffie bij Doppio.

My week in pictures 133s

Outfit van donderdag + mijn nieuwe trui van Even & Odd.

My week in pictures 133n

Vrijdagmiddag reisde ik naar mijn ouders in Brabant en ‘s avonds ging ik met Gijs wat drinken op het terras. Het was lang geleden dat ik hem gezien had, maar zoals altijd weer super gezellig.

My week in pictures 133o

Zaterdagochtend nog snel de administratie doen met mijn vader in Brabant.

My week in pictures 133p

Gauw de allerlaatste spulletjes halen… (en stiekem even kijken voor een nieuwe eettafel)…

My week in pictures 133q

En inpakken! Vandaag gaat mijn EF avontuur beginnen. Jullie mochten een paar weken terug kiezen naar welke bestemming ik zou gaan en vandaag is het zover. Ik zit nu op het vliegveld dit weekverslag te schrijven.

My week in pictures 133r

Na het inpakken ging ik nog even rustig thee drinken en alle reisinformatie op mijn gemak doorlezen. Deze thee is van Dolce-piccante en dit was eigenlijk de eerste keer dat ik losse thee dronk. Normaal gebruik ik altijd theezakjes, maar ik merkte nu al meteen dat de losse thee veel meer smaak heeft. Ik heb voor nu de Lemon&ginger geprobeerd en heb ook nog de Hello mango en Caribbean rum klaar liggen.

Ik moet nu het vliegtuig instappen. Deze week ga ik natuurlijk volop bloggen over mijn EF avontuur! Fijne zondag!

26 thoughts on “My week in pictures 133”

  1. jouw appartement is gewoon mijn droomhuis haha. Als ik denk aan een mooie toekomst en een leuk huisje zie ik precies jouw huisje voor me. Ik ben zo benieuwd hoe het er uit gaat zien als het helemaal af is, en oh die trui is zo leuk!

  2. Jaaaa je gaat naar EF New York (Ja snapchat stalking haha). Súper leuk, ben ik ook geweest. Je ontbijt gaat bestaan uit.. meloen, meloen en nog meer meloen. En je gaat lekkere thee missen, had ik even van te voren moeten zeggen dat je die mee zou nemen. Tarrytown heeft Mrs Green, súperleuke biologische supermarkt maar voor de rest is er weinig te doen. Lekker zo vaak mogelijk naar NY gaan (vooral de welcome tour doen) en geniet ervan! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.