My week in pictures 139

My week in pictures 139r

Klik verder om te zien wat ik deze week heb meegemaakt!

My week in pictures 139a

Zondag ging ik eerst nog wat laatste dozen uitpakken in huis en daarna de stad in om te lunchen. De rest van de dag weet ik niet meer wat ik gedaan heb.. niets boeiends want anders had ik het wel gefotografeerd ๐Ÿ™‚

My week in pictures 139b

Maandagochtend: spullen verzamelen voor de afsluiting van het schooljaar. Legaal beerpongen op school!

My week in pictures 139c

Maar voordat het zover was eerst nog op school werken aan mijn scriptie.

My week in pictures 139d

We hadden tijdens de afsluiting van het schooljaar echt veel te veel eten haha.

My week in pictures 139e

Beerpong! De meisjes tegen de jongens. Ik moest eerder weg maar het zag er naar uit dat wij meiden gingen winnen. Dit was de laatste keer dat ik mijn klasgenoten zag voor de diploma uitreiking. Hopen dat we daar weer allemaal aanwezig zijn!

My week in pictures 139f

‘s Avonds kwamen Cynthia, Sofia en Thijs naar mijn appartement kijken en pizza eten. Heel gezellig!

My week in pictures 139g

En de volgende ochtend weer afstuderen.. ik liep #nomakeup en met legging door de school deze week. Ik had er รฉcht geen zin in.

My week in pictures 139h

Even kijken hoe het ervoor staat bij het nieuwe Workmode kantoor in Rotterdam. Ik kan niet wachten tot het klaar is en we de locatie openen!

My week in pictures 139i

Woensdag ging ik na het sporten met Xenia op de trap bij Rotterdam Centraal. Er is daar een tijdelijke trap gebouwd en via daar kun je het Groothandelsgebouw op voor een mooi uitzicht over de stad.

My week in pictures 139j

De Erasmusbrug in de verte! En Xenia en ik konden onze huizen zien.

My week in pictures 139k

Even uitwaaien na de GRIT les.

My week in pictures 139l

En de toerist uithangen.

My week in pictures 139m

Daarna had ik een mega vreetbui dus ging ik om half 12 ‘s avonds nog pannenkoeken bakken.

My week in pictures 139n

Donderdag weer dit uitzicht. Een beetje een saaie week zo..

My week in pictures 139o

Nieuwe nagellak en nieuwe telefoon! Ik heb de iPhone6 plus al iets van 2 maanden geleden gekocht maar was iedere keer te lui om alles van mijn oude telefoon over te zetten op deze. Heb ik nu eindelijk gedaan! Geen gebarsten scherm meer dus.

My week in pictures 139q

Vrijdag de laatste dingen aan mijn scriptie doen en om 16:30 ingeleverd voor de allerlaatste feedback ronde! Dinsdag hoor ik hoeveel ik nog moet aanpassen en dan lever ik hem de 16e definitief in.

My week in pictures 139p

Vrijdag kwam er een vriend uit Brabant richting Rotterdam om bij te kletsen en spareribs te eten. We gingen bij Dino’s eten waar je onbeperkt spareribs kan eten voor volgens mij 14 euro. Een aanrader!

My week in pictures 139r

Gisteren sliep ik uit en zat ik wat freelance werk te doen.

Vandaag ga ik longboarden en zwemmen. Morgen shooten met May, dinsdag de laatste feedback van m’n scriptie, donderdag naar Amsterdam voor wat leuke afspraken en eind deze week naaaaar…. Biarritz met O’Neill!

20 thoughts on “My week in pictures 139”

  1. Fijn dat je scriptie er bijna op zit, vreselijke periode is dat altijd hรจ ๐Ÿ˜‰ Maar het komt vast goed en dan kun je je volledig gaan richten op de dingen die je leuk vind!
    Ik ben ook bijna klaar met mijn lerarenopleiding (verkort, in รฉรฉn jaar), ook alleen nog bezig met afstuderen. 14 juli is al de diploma-uitreiking, spannend!

    Ik hoop ook nog even bij de Trap te gaan kijken, wel bijzonder ๐Ÿ™‚

  2. De laatste loodjes wegen het zwaarst! Gelukkig ben je bijna klaar ๐Ÿ™‚ Wat een genieten zal dat zijn! Wat is Rotterdam een prachtige stad, het lijkt net alsof je in New York bent haha. Leuke foto’s ๐Ÿ™‚

  3. Ik ben echt verliefd op het interieur van je huisje! Terwijl ik normaal heel strak en minimalistisch ben vind ik dit echt suuuper gezellig, ik heb zin om mijn eigen smaak te veranderen als ik dit zie haha!

  4. Veel succes met de laatste loodjes! Van alle wekelijkse diaries die online komen vind ik deze toch echt het leukst haha <3!

  5. Fijn dat je scriptie (vooralsnog) is ingeleverd. Dat is alvast een last van je schouders kan ik me voorstellen. ๐Ÿ™‚ Het Workmode kantoor in Rotterdam lijkt heel mooi te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.