My week in pictures 140

My week in pictures 140i

Klik verder om te zien wat ik deze week heb meegemaakt!

My week in pictures 140a

Zondag maakte ik een lange longboardtocht met Jason en Niels. We gingen voor de route die ik vaak doe: van Rotterdam centrum naar Nesselande.

My week in pictures 140b

Het was super warm zondag dus we waren blij dat we eindigden bij een strandje.

My week in pictures 140c

Daar konden we een duik nemen en nog even genieten van het lekkere weer.

My week in pictures 140d

Nieuwe bloemetjes in de slaapkamer! Ik had geen goede vaas voor deze, dus ik heb ze nogal kort af moeten knippen.

My week in pictures 140e

Mijn nieuwe laptopstickers op mijn laptop plakken! Ik krijg er super veel leuke reacties op als ik nu ergens zit te werken.

My week in pictures 140f

Woensdag na een dag school wasjes draaien bij de wasserette.

My week in pictures 140g

Donderdag gingen Stefano en ik naar Amsterdam voor verschillende afspraken voor onze blogs/Instagrams. Die jongen kan nooit stil zitten voor een selfie 🙂

My week in pictures 140h

Tussen de afspraken door even bij de Bijenkorf naar mooie tassen kijken.

My week in pictures 140i

En naar yoghurt barn!

My week in pictures 140k

We sloten de dag af bij de Hummbar waar je lekker hamburgers en kreeft kan eten.

My week in pictures 140l

Vrijdag werden mijn nieuwe eetkamerstoelen bezorgd! Ik ben er echt SUPER blij mee. Ik heb ze bij Leen Bakker besteld.

My week in pictures 140m

In de avond ging ik nog snel langs het Workmode kantoor om te kijken hoe het kantoor er inmiddels uit ziet. We gaan al bijna open en ik heb er heel veel zin in. Ik kreeg ook mijn nieuwe visitekaartjes mee!

My week in pictures 140n

Zaterdagochtend reisde ik naar Frankrijk voor een weekendje surfen met O’Neill! Toen we aankwamen bij de Board & Breakfast werden we ontvangen door Mawi <3

My week in pictures 140o

Na de reis meteen het strand op voor onze eerste les!

My week in pictures 140p

En daarna uitgebreid barbecuen, want we hadden honger gekregen na de middag in het water.

Het is hier in Frankrijk echt super leuk. Ik ben aparte blogposts aan het maken van de dagen hier dus die hebben jullie nog tegoed! Ik blijf hier nog tot maandagavond. Daarna weer back to scriptielife 🙁

19 thoughts on “My week in pictures 140”

  1. Deze foto’s zijn zo heerlijk zomers 🙂 zo krijg ik toch een beetje de summerfeeling ook al regent het hier nu.. Fijn dat je er even tussenuit bent nu, geniet er nog ff van. En uiteraard heel veel succes alvast met je scriptie as week!

  2. Even een complimentje van deze kant: ik vind het altijd super tof om alle foto’s van jouw weekoverzicht te zien. Vraag me niet waarom, maar iets in de manier waarop jij je foto’s maakt maakt het leuk om naar te kijken. Heb niet altijd tijd om te reageren, maar ik sla er geen één over! Zo door blijven gaan, dus ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.