My week in pictures 151

My week in pictures 151e

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

My week in pictures 151a

Zaterdag op zondag hadden we een feestje tot laat op Menorca. Om 7 uur stond ik echt helemaal gesloopt en zonder geslapen te hebben op het vliegveld. Gauw terug vliegen, de trein in naar Rotterdam en mijn bed in. Ik heb de hele dag in bed liggen uitbrakken πŸ™‚ Het uitzicht vanuit het vliegtuig was wel echt super mooi trouwens!

My week in pictures 151b

Maandag: meetings voor ons bedrijf Nextdoor.

My week in pictures 151c

Dinsdag was het dan zover… mijn scriptie verdediging! Ik ging snel nog even wat laatste dingen voorbereiden op school. Wat was ik zenuwachtig zeg. Maar ZO blij dat ik het gehaald heb!

My week in pictures 151d

Lief! Bloemen gekregen van Zahra op ons Workmode kantoor <3

My week in pictures 151e

‘s Avonds gezellig sushi eten met Rosalie.

My week in pictures 151f

Woensdag kwamen er weer wat nieuwe meiden bij Workmode hun sleutel ophalen. Ons kantoor wordt steeds voller!

My week in pictures 151g

Woensdag gingen Esmee en ik na het werk naar de Foodora foodtour. Het is een nieuwe bezorgservice in Rotterdam en voor de lancering gingen we met een groepje op de fiets (Foodora bezorgt op de fiets) langs verschillende restaurants waarvan zij eten bezorgen.

My week in pictures 151h

Eerst naar District A waar we dit heerlijke gerechtje kregen.

My week in pictures 151i

En daarna door naar Holy Smoke, waar we hamburgers, kip, biefstuk en spareribs mochten proeven. Dit was echt heerlijk en ga ik zeker een keer via Foodora bestellen.

My week in pictures 151j

Ennnn nog meer eten deze week! Donderdag was ik bij Sanoma, om te horen wat de plannen zijn voor het bloggersnetwerk voor de komende tijd.

My week in pictures 151k

Daarna terug naar Rotterdam want bij ons op kantoor was een inspiratiesessie van Smartup Network over online personal branding voor vrouwen. Ik vertelde ter inleiding meer over de locatie en over de mogelijkheden om een kantoorplekje bij ons te huren.

My week in pictures 151l

Geen idee van wie deze laptop is, maar ik ben jaloers op de stickers.

My week in pictures 151m

Super leuk en gezellig, met allemaal ondernemende vrouwen bij elkaar. Deniece van Smartup Network helpt hen met de aanpak van hun online personal branding tijdens deze sessies.

My week in pictures 151n

En daarna (donderdag was ik echt de hele dag op pad) door naar de pleinbioscoop met Laurens. Ik was er dit jaar nog niet geweest en wilde het niet missen! We keken naar Straight Outta Compton.

My week in pictures 151o

Vrijdag besloot ik mijn werk even te laten voor wat het is en gezellig met Xenia naar Scheveningen te gaan. Het reuzenrad staat er nu trouwens!

My week in pictures 151p

Lekker lunchen op het strand <3

My week in pictures 151q

Zaterdag ging ik een middagje helpen bij het dierenasiel. Onderweg kwam ik dit schatje tegen.

De komende week doe ik nog een weekje rustig aan en dan ga ik vanaf volgende week weer knallen. We hebben zulke leuke dingen op de planning staan voor Nextdoor en ik heb er echt zin in. Fijne week!!

19 thoughts on “My week in pictures 151”

  1. Heerlijk dat je naar Scheveningen geweest bent met dit weer, maar dat mocht ook wel want het was zo mooi weer vorige week! En wat een drukke, maar een toch leuke gevulde weken heb je toch. En die sushiiiiii <3

  2. Ik ben wel benieuwd of er bij #workmode ook presentaties/colleges/workshops worden gegeven waarbij je ook aanwezig mag zijn als je er zelf heen kantoor huurt? Zo’n online personal branding presentatie had ik heel interessant gevonden!

    1. Ja, zeker! De sessie die hierboven staat was ook met allemaal meiden die er geen plekje huren. Vandaar dat ik een intro gaf over de locatie, zodat ze misschien ook een plekje komen huren πŸ™‚ om op de hoogte gehouden te worden van dit soort workshops kun je denk ik het beste SmartUp Network volgen op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.