My week in pictures 155

my-week-in-pictures-155o

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

my-week-in-pictures-155a

Zondag ging ik met Laurens mee naar Zoetermeer voor zijn examen krav maga. Een zit van drie uur, maar dat ging zo voorbij want het was erg leuk om te zien. En.. hij heeft het gehaald!! Echt super goed!

my-week-in-pictures-155b

Maandag hadden we een hondje op bezoek op kantoor. Werken en tussendoor even knuffelen. De ideale combinatie.

my-week-in-pictures-155c

In de middag kwamen mijn moeder en zus richting Rotterdam voor mijn diploma uitreiking. Ze namen Brabantse worstenbroodjes voor me mee want daar had ik al een hele tijd zin in <3

my-week-in-pictures-155d

Eindelijk mijn diploma tekenen!

my-week-in-pictures-155e

En hoedjes in de lucht gooien. Ik sta links op de foto. Je bent een blogger of je bent het niet he 🙂

my-week-in-pictures-155f

Dinsdag reisde ik naar Amsterdam en bracht ik de ochtend en middag in het Volkshotel door. Eerst voor een afspraak voor Nextdoor.

my-week-in-pictures-155g

En daarna voor een lunch met Merci Handy. We kregen smoothies, salade, fruit en broodjes. Heel lekker!

my-week-in-pictures-155h

Eten op het dakterras van het hotel met prachtig uitzicht over Amsterdam.

my-week-in-pictures-155i

Tijdens de lunch maakten we kennis met de producten van Merci Handy die vanaf nu in Nederland verkrijgbaar zijn. Het merk is vooral bekend om de heerlijk ruikende handgels, maar heeft nog meer heerlijke producten. Ik ben vooral fan van de handgel ‘lollypop’. Mijn nieuwe favoriet!

my-week-in-pictures-155j

Daarna nog snel even werken op kantoor waar deze pakketjes op me lagen te wachten. Ik had lekker veel online geshopt.

my-week-in-pictures-155k

We bestelden met de meiden op kantoor avondeten bij Wagamama.

my-week-in-pictures-155l

En keken uiteraard weer met z’n allen Holland’s Next Top Model op kantoor. Ohhh en ik heb trouwens mijn eerste kruidnoten van dit jaar gegeten. ZO VROEG AL.

my-week-in-pictures-155m

Mijn nieuwe schoenen op de foto zetten. Ik vind ze echt prachtig!

my-week-in-pictures-155n

Vrijdagavond de werkweek afsluiten met een fijne training.

my-week-in-pictures-155o

Gisteren ging mijn wekker al om 06:15. Ik ging Robin helpen met het hoelahoepen op de Tinadag.

my-week-in-pictures-155p

Het was zo leuk om al die kids te zien hoelahoepen. Toen ik nog mede-eigenaar was van de shop waren we voornamelijk met volwassenen aan het hoelahoepen. Die durfden het vaak niet en waren bang dat het er stom uit zou zien. Die kids geven daar helemaal niks om en gaan er helemaal voor.

my-week-in-pictures-155q

Ik ging nog even een rondje lopen door het park (Tinadag is bij Duinrell) en zag het optreden van TP4Y. Vier super leuke meiden die stuk voor stuk heel goed kunnen dansen en zingen. Het was heel leuk om naar te kijken dus ik ben hier nog even blijven hangen. Daarna weer terug naar onze stand om te hoelahoepen!

Vandaag ga ik naar de wedstrijd van Feyenoord samen met Esmee. Maandag, dinsdag en woensdag zit ik op kantoor en donderdag vertrek ik naar Barcelona! Zin in!

9 thoughts on “My week in pictures 155”

  1. Wat een tof uitzicht over Amsterdam zeg! En wat leuk dat jullie met die kinderen gingen hoelahoepen, die kennen inderdaad al wat minder schaamte. Fijne week en veel plezier in Barcelona!

  2. Dat eten ziet er zooo goed uit allemaal! En wat een lekker gevulde weken allemaal zeg. Mijn weken bestaan tegenwoordig uit werken, 1 dagje school en van alles plannen en regelen in m’n vrije tijd dus stiekem ben ik wel een beetje jaloers ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.