My week in pictures 158

my-week-in-pictures-158h

Klik verder om te zien wat ik deze week heb meegemaakt!

my-week-in-pictures-158a

Zondag: Justin Bieber-dag! Ik ging naar de Purpose tour samen met Taria-Ann en Saranda. Super gezellig met deze meiden! Trouwens, heeel toevallig. Xenia had samen met een vriendin ook kaartjes gekocht, dus we reisden samen vanuit Rotterdam naar het Gelredome. Bij het Gelredome zouden onze wegen scheiden en dan zouden we elkaar na de show weer zien om samen terug te reizen. Maaar.. in de trein pakte ik mijn concertkaartje er bij en kwamen we erachter dat Xenia’s zitplek voor die van mij was! 30.000 plekken in het Gelredome en alsnog belanden Xeen en ik bij elkaar, haha <3

my-week-in-pictures-158b

Het was heel tof om Justin een keer live te zien! Ik vond dat de show heel mooi in elkaar zat qua dans en alle visuals, maar Justin zelf leek er helaas niet heel veel zin in te hebben. Ach ja, we hebben toch een super leuke avond gehad en de stukken die Justin wél meezong waren wel echt goed.

my-week-in-pictures-158c

Maandag was ik op kantoor al vroeg klaar met al mijn to-do’s. Computer uit en lekker een Pokébowl gaan eten in de stad.

my-week-in-pictures-158d

Denise Roobol kwam deze week langs op kantoor. Ze heeft een vegan tassenmerk en kwam ons de nieuwe materialen laten zien. Echt een super goed initiatief.

my-week-in-pictures-158e

Ik blijf maar Pokébowls kopen en dat is duur. Dus flanste ik er zelf eentje in elkaar 🙂

my-week-in-pictures-158f

Na werk meteen door naar de laser clinic. Ik laat mijn oksels laseren. Over de eerste drie behandelingen was ik erg tevreden, maar nu na behandeling vier lijkt het net of de haargroei weer hetzelfde als voorheen was. Helemaal terug bij af dus lijkt wel. De medewerkster zei dat dat normaal is, dus ik wacht het nog even af. Ik heb nog een aantal behandelingen te gaan.

my-week-in-pictures-158g

Schuiven met de bank in mijn woonkamer. Ik ben bezig om mijn woonkamer herfst-proof te maken. Hij is nu nog een beetje leeg en ongezellig.

my-week-in-pictures-158h

Lunchen met het Workmode team om te vieren dat het zo goed gaat met alle drie de locaties. Pannenkoeken bij Lilith!

my-week-in-pictures-158i

Donderdag ging ik na werk met May uit eten. Italiaans bij La Borsa. Aanrader!

my-week-in-pictures-158j

Mijn laptop, die van Ajgul en die van Roos. Lekker volgeplakt met stickers. Vrijdag had ik hele leuke afspraken in Amsterdam voor mijn blog en Nextdoor.

my-week-in-pictures-158k

En in de avond gingen we met wat Workmode meiden naar de Fenix loods, want Melanie (ook een girlboss bij Workmode) gaf een feestje ter lancering van haar nieuwe bedrijf.

my-week-in-pictures-158l

Daarna K.O. op de bank de finale van The Next Boy/Girl Band kijken. Super leuk om te zien dat Romy gewonnen heeft. Valkenswaard represent!

my-week-in-pictures-158m

Ik heb deze week een winactie lopen op mijn Instagram! Ik geef drie pakketjes van Merci Handy weg en je maakt al kans door alleen maar een reactie achter te laten. Zelf kreeg ik laatst zo’n pakketje en ik ben daarna helemaal fan geworden van het merk. Zo fan dat ik heb gevraagd of ik nog wat pakketjes mocht ontvangen om weg te geven 🙂 Wil je kans maken? Laat dan even een reactie achter onder de Instagrampost (@jenniefromtheblog).

my-week-in-pictures-158n

Gisteren begon ik het weekend met een thee-date in de ochtend. Ik ging met Liza naar Weena, een nieuwe hotspot in Rotterdam. Hoe cool is dat plafond?

my-week-in-pictures-158o

Liza was bij haar ouders in Siberië (waar ze zelf ook vandaan komt) op bezoek geweest en had voor mij Russische matroesjka’s meegenomen. Super lief! We hebben ook afgesproken om samen naar Stockholm te gaan binnenkort en daar heb ik nu al zin in.

my-week-in-pictures-158p

Na de thee-date ging ik de stad in om wat fijne herstitems te kopen. Het werd wel ineens heel koud afgelopen week, vandaar. Ik heb wat mooie dingen gevonden die ik morgen in een shoplog laat zien.

my-week-in-pictures-158q

^ Sad Jennie, haha. Ik ben de hele week al een beetje ziekjes dus ben daarna lekker op de bank gaan liggen. Wat dingetjes uittypen, de shoplog alvast inplannen en Expeditie Robinson teruggekeken.

Vandaag ga ik met mijn oud-huisgenootjes bijkletsen. Wat gaan jullie vandaag doen?

14 thoughts on “My week in pictures 158”

  1. Oh die pannenkoeken! Het klinkt als een heerlijke week. Ik vind het altijd heel leuk om jouw photo diaries te lezen. Je hebt zo’n spannend en druk leven als ondernemer!

  2. Stom he, dat die 30.000 mensen er dan naar uitkijken om Justin te zien en dat hij er vervolgens geen zin in lijkt te hebben.. Wow, wat ziet Liza er mooi uit! Daar ga ik een keer naartoe! Is dit op de plek waar eerst het American Dream Cafe zat? Beterschap, hoop dat je je snel weer beter voelt!

  3. Toevallig! Gisteravond had ik precies zo’n gesprek met een vriendinnetje die nu 3 behandelingen heeft gehad en zei ‘het werkt voor geen meter!’. Ik heb nu 5 behandelingen gehad (waar jij ook zit) en ik ben inmiddels heel tevreden met het resultaat, dus hang in there!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.