My week in pictures 159

schermafbeelding-2016-10-23-om-09-11-00

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

schermafbeelding-2016-10-23-om-15-48-06

Zondag ging ik met mijn oud huisgenootjes bijkletsen bij Samantha thuis. Gezellig!

my-week-in-pictures-159a

Maandag was ik hard aan het werk met leuke projecten. Ik verbouwde de meeting room op ons kantoor om het beste licht bij het raam te krijgen voor mijn foto’s.

my-week-in-pictures-159b

Zo, de herfst is er hoor!

my-week-in-pictures-159c

Woensdag werd mijn nieuwe matras geleverd. Een dikke dankjewel aan de DHL bezorger die hem mee naar boven sjouwde, wat een zwaar pakket was het! Ik heb hem nog niet uitgepakt (omdat ik nog geen bestemming heb voor mijn huidige matras) maar kan niet wachten tot ik hem eindelijk kan uitproberen.

my-week-in-pictures-159ce

Ik had die dag al de hele tijd een beetje last van mijn oog en in de namiddag werd het ineens heel erg. Met mijn linkeroog was niets aan de hand, maar mijn rechter bleef maar steken en super hard tranen. Ik vind dingen met ogen eng en had nog nooit wat aan mijn oog gehad dus Zahra hielp me op kantoor met de oogdruppels, haha. Ik op de bank, mijn oog open houden en zij de druppels er in doen.

my-week-in-pictures-159d

Ik had nog steeds veel last van mijn oog in de avond maar wilde de reünie met mijn oud-klasgenoten niet missen! We gingen eten bij Lola, een tapasbar. Dit was het nagerecht met churros, crema catalana, witte chocolademousse, aardbeien, ijs en chocolade. WOW. Een van de beste nagerechten die ik ooit gegeten heb.

my-week-in-pictures-159e

Donderdag ging ik na het werk met kantoorgenootje Annebel naar de O’Neill ladiesnight. Dit vest lijkt me zó fijn!

my-week-in-pictures-159f

Daarna lekker lui op de bank, eten besteld en Expeditie Robinson gekeken.

my-week-in-pictures-159h

Vrijdag ging ik eerst foto’s maken met May en daarna gingen we naar mij thuis. Ik haalde mijn stash butterpopcorn uit Amerika tevoorschijn die ik voor May had bewaard.

my-week-in-pictures-159i

Ennn we maakten brownies!

my-week-in-pictures-159j

Gezellig op de bank <3

my-week-in-pictures-159k

The Voice was weer begonnen en Stephan deed mee, dus wij gingen hem aanmoedigen! Hij was super goed en is door naar de volgende ronde in team Waylon. Yasss!

my-week-in-pictures-159l

Gisteren (zaterdag) was ik nog even op kantoor. Een helemaal leeg kantoor, dat had ik al een tijdje niet meer gezien. Het is zo druk de laatste tijd. Een goed teken!

my-week-in-pictures-159m

De rest van de dag heb ik opdrachten geshoot, heel leuk om te doen. Met mijn oog is het inmiddels weer goed trouwens, alleen nog een beetje moe zoals je hierboven kan zien 🙂

my-week-in-pictures-159n

Gisterenavond maakte ik broccolisoep en deed ik een Catfish marathon.

Dit was voor mijn doen een wel hele rustige week. Ook wel eens fijn! Vandaag ga ik even helpen bij het asiel, wat dingen bakken, mijn reis naar Stockholm boeken met Liza en nog wat blogposts maken. Wat gaan jullie doen vandaag?

18 thoughts on “My week in pictures 159”

    1. Ik heb echt geen idee wat het was.. Ik had zelf in de ochtend het idee dat er gewoon wat in mijn oog zat, maar ik kreeg het er niet uit. In de namiddag ging het ineens heeel erg steken. Misschien vermoeidheid? Ik weet het echt niet. Nou ja, nu is het gelukkig weg! Even naar de dokter als het terugkomt.

  1. Zo’n rustig weekje is ook leuk, heerlijk herkenbaar om te lezen.
    Pijn in je oog is zo mega irritand! Zelf heb ik echt een enorme angst voor oogdruppels dus ook dat is wel herkenbaar ;). Fijn dat het nu over is, ik hoop voor je dat het niet terug komt!
    En al dat eten weer, krijg spontaan trek.
    Veel plezier alvast in de komende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.