My week in pictures 166

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

Zondagochtend ging de wekker al om half 8. Ik ging met Laurens een winter longboardtocht maken. Wat was het koud, maar mooi! Daarna binnen opwarmen met warme chocomel.

Kijk die zonsopkomst <3

En overal waren mooie kleuren. Blij dat ik hier zo vroeg voor mijn bed uit ben gekomen!

Daarna ging ik in m’n keukentje aan de slag met een chocoladetaart.

Werk! En tussendoor Decemberkalenders open krassen. Ik haal er altijd één in de eerste week van december, kras hem open en haal met mijn eventuele winst weer nieuwe kalenders. En zo gaat dat door tot het stopt of tot ik een grote prijs heb gewonnen 🙂 Ik vind het knap dat mensen netjes iedere dag een hokje kunnen openen. Dat lukt mij echt niet!

Dinsdag kwam Elseline langs op kantoor! Ze wil graag stage komen lopen bij Workmode en Emilie had een leuke intake opdracht voor haar.

‘s Avonds ging ik knuffelen met de nieuwe kitten van Laurens. ZO LIEF!!!

Hij kruipt de hele tijd onderin de bank, haha. Dus toen ik binnenkwam stond de bank op z’n kant om de gaten dicht te maken. Wat een schatje is het. Ik smelt iedere keer als ik deze foto’s terug zie <3

Woensdag was ik jarig. Donuts op kantoor!

We kregen van Uber een kerstboom cadeau op kantoor en ik ging daarna met Melanie de stad in om versiering te halen. Mooi geworden, toch?

In de avond nam Sven me voor mijn verjaardag mee naar de spelletjeshal in Rotterdam. We waren verslaafd aan dat spelletje Crossyroad en bleven maar tickets winnen hahaha.

De winst! We hadden in totaal 2000 tickets bij elkaar verzameld. Die kan je inwisselen, maar wij hebben het tegoed op ons pasje laten staan zodat we in de toekomst nog punten er bij kunnen verzamelen.

Donderdag ging ik na werk mijn koffer inpakken en richting Stockholm! Het was echt vet spannend want Liza’s paspoort was nog onderweg naar Nederland en zou tussen 09:00u en 18:00u bezorgd worden, terwijl we om 21:00u gingen vliegen. Om 17:00u was haar paspoort er nog niet, dus ging ze naar het post sorteercentrum om hem daar snel op te halen, toen de trein in en 10 minuten voordat het vliegtuig vertrok kwam ze de hal in gerend. Wat was ik opgelucht toen hahaha. Rond half 12 ‘s avonds kwamen we aan in de Airbnb dus we gingen meteen slapen.

Goedemorgen Kriss! Toen we wakker werden stond deze hond meteen klaar om te knuffelen 🙂

Naar de supermarkt in Zweden: een heel gangpad vol knäckebröd.

Er kwam een hondenuitlater langs in de Airbnb om de honden op te halen. Hoe leuk?? Dat had ik nog nooit gezien! Hij had een riem om met daar aan al vier honden. GOALS.

De stad was ZO mooi versierd. Overal kerstbomen, lampjes en gezellige kraampjes!

In Stockholm verkopen ze in de H&M ook merken als Real Techniques, Essie en zelfs allerlei merken bodylotion, shampoo en haarverf. Hoe ideaal is dat??

Kanelbulle proberen. Heel lekker!

Zaterdag gingen Liza en ik naar de gingerbread house tentoonstelling. Families konden peperkoekhuisjes maken en deze inzenden naar het ArkDes museum. Er waren een paar crea bea moeders geweest die super mooie huizen in elkaar hadden gezet, en ook wat kindjes die kleine huisjes hadden gemaakt haha. Heel schattig!

De laatste dag in Stockholm: sneeuw, wat shoppen en de laatste keer naar Joe & The Juice.

Je kan in Zweden in de supermarkten zelf salades samenstellen. En het was helemaal niet duur! Hopen dat dat in Nederland ook snel kan!

Wat een super leuke week was dit <3 Vandaag nog even nagenieten op kantoor nu ik dit weekoverzicht schrijf en weer aan de slag met allerlei leuke dingen. Van mij mogen er wel  vaker zulke weken zijn!

19 thoughts on “My week in pictures 166”

    1. Hij is tegenover Pathé de Kuip en heet Gamestate! Het is allemaal nieuw en ze hebben een heel goed modern systeem met pasjes. Apparaten zijn een combi van oude (Pacman) en nieuwe spelletjes (Flappybird en Mario Kart bijvoorbeeld). Ik gok dat er zo’n 50 games staan? Wij hebben ons in ieder geval de hele avond vermaakt!

  1. Oh wauw, die donuts zien er amazing uit! Je mag vaker jarig zijn en ze ook aan ons geven! Zweden lijkt me ook een prachtige stad, die wil ik nog zo graag bezoeken. En geef ons hier ook zulke H&M’s en supermarkten trouwens!

  2. Die zonsopgang foto’s zijn prachtig! Echt super chill dat ze daar bij de h&m ook bekende merken verkopen in Stockholm en dat je je eigen salade kunt samenstellen in de supermarkt.

  3. Zulke leuke dingen heb je gedaan en mooie foto’s! :0
    Heel herkenbaar ik wacht ook nooit een hele maand met krassen maar ik maak alle vakjes meteen open haha!
    Ik houd niet eens van donuts maar die zien er zo lekker uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.