My week in pictures 167

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!


Weer lekker aan het werk op kantoor na het leuke weekend in Stockholm! Zoals je aan de foto’s kan zien vond ik het de eerste dag lastig om me te focussen 🙂 Wel heel leuk: ik werd maandag geïnterviewd voor Metro en stond woensdag in de krant!

Dinsdagavond gezellig met Rosalie chocoladefonduen. Dat hadden we echt al lang niet meer gedaan!

Een bedankkaartje sturen aan Elise Joanne, omdat ze me een tijdje terug met iets heel belangrijks heeft geholpen.

Lekker op dreef met de meiden! Ons kantoor is super gezellig met de kerstboom erbij.

Woensdag ging ik ‘s avonds knuffelen met Bear, de kitten van Laurens. Hij voelt zich steeds meer thuis en wordt steeds drukker, hahaha. Maar het blijft een schatje <3

Deze week konden we op kantoor volgen hoe deze tafel gemaakt werd, van begin tot eind. Heel leuk om te zien en wat is het resultaat mooi geworden! Super mooie lak er op ook.

Donderdagavond was het Job010 event in de Bibliotheek, waar ik ook moest spreken. Na mij waren de meiden van How2spendit aan de beurt en hun presentatie was echt super leuk om te volgen. Joella en Nathalie zitten trouwens ook bij #Workmode!

Foto’s maken van mijn huisje, om een oproep te plaatsen of iemand tegen wat betaling op mijn huis wil passen wanneer ik in Hawaii ben. Ik heb waarschijnlijk al iemand gevonden, yay!

Vrijdag ging ik naar Valkenswaard, gezellig met de vriendinnen van daar een avondje met hapjes, lekker drinken, Singstar en 30 Seconds.

We keken ook nog even hoe Stephan het deed bij The Voice en ja hoor, hij is door!! Hij is ZO goed bezig!

Zaterdag ging ik vroeg in de ochtend naar de bossen met Daan. Lekker een uurtje wandelen!

In Valkenswaard zijn zoveel mooie natuurgebieden.. Kan niet wachten tot er sneeuw valt. Dan ga ik hier weer wandelen!

Gisterenavond ben ik laat nog terug gegaan naar mijn huisje in Rotterdam. Waar ik naar uitkijk deze week? Een leuk project voor werk, de finale van Expeditie Robinson en natuurlijk kerst! Fijne week allemaal!

19 thoughts on “My week in pictures 167”

  1. Heel fijn weekje! En ik ben echt verliefd op je roze bank, ik heb zelf al een grote roze stoel.. Dus met zo’n bank erbij wordt het denk ik een béétje te veel van het goede haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.