My week in pictures 169

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Maandag, op eerste kerstdag, gingen we naar de bossen voor een kerstwandeling!

Daan zwemt zelfs in het meer als het ijskoud is buiten 🙂

In de avond ging ik met de familie van mijn vaders kant uit eten in Eindhoven, bij Giornale. We hebben echt super lekker gegeten daar. Maar dat kun je denk ik ook wel aan de foto zien! Na het eten ging ik weer in de trein terug naar huis.

Dinsdag ging ik naar de kapper! Ik heb mijn haren laten doen bij Rob Peetoom en deed die dag ook een Instagram story take-over van het Rob Peetoom account. Ik heb een heleboel laagjes gekregen en de plukken aan de voorkant zijn korter gemaakt. Dan kan ik er weer makkelijker volume in maken!

Woensdag ging ik na het werk met Laurens naar IKEA. Hij een bureau halen, ik een nieuw kleed.

Mijn werkplekje leuker maken met foto’s en kaartjes die ik de afgelopen tijd gekregen heb! Linksboven zie je trouwens een kaartje van Melissa. Ze leest mijn blog en is een nieuw creatief bedrijfje gestart waar je onder andere deze kaart kan bestellen. Ze stuurde er eentje naar mij, erg lief! Mocht je haar werk willen zien dan kan dat hier!

Ik ben verslaafd aan de broodjes van Bas Bakt bij ons kantoor om de hoek. Ik haalde er eentje met avocado en ei, maakte mijn laatste werk af en pakte mijn koffertje in voor het weekend.

Want ik ging naar Parijs met een busreis! Deze pup kwamen we onderweg tegen. Zo lief <3

Hallo Parijs!

Vrijdag was onze eerste dag in Parijs. We hingen een beetje rond bij de Champs d’Elysees, bekeken gebouwen en gingen naar Ladurée.

Lol in de Arc de Triomphe 🙂

Ik wist helemaal niet dat Five Guys in Parijs zit en toen we een filiaal zagen wisten we meteen dat we er naartoe wilden. ZO lekker!!

Zaterdag ging de busreis verder naar Disneyland! Wendy en Deidre waren met een andere busreis gekomen en samen gingen we door het park.

In de Buzz Lightyear attractie.

Je weet dat het echt koud is wanneer er ijspegels aan de rotsen in Disney zitten. Wat een koude dag was het. We hebben vaak binnen ergens staan opwarmen.

Bij de Frozen singalong, stuk gaan om Sharon die super hard mee aan het zingen was.

Om 6 uur gingen we uit eten en wijn drinken in een restaurant in het park. Daarna konden we nog snel naar twee achtbanen voordat het twaalf uur werd.

Wachten op het vuurwerk voor het Disneykasteel. Wendy had oliebollen meegenomen. Die waren door de kou de hele dag mega taai geworden, maar dat maakte niet uit. Lekkkerrrr!

Gelukkig nieuwjaaar!!

Vannacht ben ik weer thuisgekomen van de reis en vandaag zit ik weer op kantoor! Morgen werken aan mijn blogpost met goede voornemens en ik ben bezig met een nieuwe site (een aparte voor mijn projecten) die hopelijk eind deze week online komt. Fijne week!!

Voor degenen met een hoelahoep:
Robin is een nieuwjaars challenge begonnen waar je aan mee kan doen! Hier vind je het Facebook event.

22 thoughts on “My week in pictures 169”

  1. Nog de beste wensen Jennie! Wat leuk om oud en nieuw in Disneyland te vieren! Ik hoorde toevallig van een collega dat het ook mogelijk is in de Efteling, misschien dat ik daar de volgende jaarwisseling heen ga. Fijne dag vandaag! 🙂

  2. Hoi zeker leuk om het daar te vieren, ik kan het mij nog goed herinneren in 2016, woow wat was dat super zeg, ik ben zelf ook bezig met een nieuwe website, ik heb heel veel info van jou opgevangen en jij doet het echt heel goed, klik op mijn naam om mijn nieuwe website te zien, ik wens iedereen een gezond 2017 het het beste voor iedereen.

  3. Ohhh dat pupje! En wat ziet het bos er mooi uit zeg, in de kou. Gaaf om NYE te vieren in Disneyland, dat wil ik ook ooit nog een keer doen! Helaas heb ik mijn feestje dit jaar moeten skippen, aangezien ik ziek was geworden op 31 december. Ik baalde er zo enorm van! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.