My week in pictures 171

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandag in de sportschool. De kerstvakantie voorbij, nieuwe jaar begonnen, drukte!! Het was echt helemaal vol in de gym.

Dinsdag gingen we met de #Workmode meiden (Emilie, Ajgul, Roos, Martje en onze nieuwe stagiaires Elseline en Fleur) naar Amsterdam voor een brainstorm. We gingen plannen voor dit jaar opstellen. Super blij dat ik met dit leuke team mag werken! We waren trouwens bij The Pool, een súper leuke plek met lekker eten. Aanrader!

Welkom weer bij de vreetblog van de week. Er staat weer héél veel eten in dit weekoverzicht. Na onze brainstorm kregen we soep met broodjes bij The Pool. Heel lekker!

Ik keek deze week de docu “Van konijn tot fortuin” over een man die gratis een konijn ophaalde via Marktplaats en deze door wilde ruilen tot hij een miljoen zou hebben. Hebben jullie het ook gezien? Op een gegeven moment had hij doorgeruild tot een appartement in een skigebied, dit verkocht en al het geld op één fiche in het casino gezet in Las Vegas. Hoe stom!

Woensdagochtend shooten met Annebel voor de Hunkemöller campagne! De foto’s kun je hier zien. Super bedankt voor alle lieve reacties daarop <3

De Hunkemöller shoot, mijn nieuwe website live én goed nieuws voor Laurens; tijd voor pizza. Goede dingen moeten gevierd worden!

Donderdagochtend was de boeklancering van de meiden van How2SpendIt (die bij ons op kantoor zitten). Zij hebben het boek “De financiële detox” uitgebracht. Heel gaaf! We vierden het met een lekker ontbijtje.

Donderdagavond ging ik met May wat eten bij Spirit. Nog even snel bijkletsen voor mijn reis van start gaat. Onderweg naar Spirit was er nog wat vervelends gebeurd.. recht voor mijn neus reed een fietser super hard tegen een voetganger aan die door rood liep. Dat was al vervelend genoeg, maar uiteindelijk liep dat uit op een ruzie waar ik midden in stond. Pff, blij toen dat voorbij was.

Vrijdagavond hadden we onze #Workmode nieuwjaarsborrel voor alle meiden die een plekje bij ons huren. Het is ZO leuk met deze groep bij elkaar. En natuurlijk met de meiden die helaas niet aanwezig konden zijn op de borrel. Iedereen is zo verschillend (in karakters maar ook in leeftijden bijvoorbeeld) en toch kunnen we zo goed met elkaar overweg allemaal. Super fijn <3

(Deze foto is gemaakt door Samantha Bosdijk)

We dronken weer lekker van onze Barefoot wijnvoorraad (love deze wijn!) en Roos had allemaal lekkere hapjes gehaald.

Dit weekend ruimde ik mijn huis op zodat Christa er in kan als ik weg ben. Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe kleed? Je kan hem niet zo goed zien, haha. Ik zal als ik weer thuis ben even nieuwe foto’s maken van mijn huis.

Zaterdagmiddag ging ik met mama naar de Kunsthal, naar de Peter Lindbergh tentoonstelling. <3

Restjes eten want de koelkast moest leeg. Kip en roze salade (was nog over van mijn bestelling bij Alan&Pim’s), broodje humus en meloen.

En vandaag deed ik nog de laatste werkdingetjes op kantoor. Doei computer, tot over een paar weken!

Ik ben nu nog aan het inpakken en vertrek vannacht naar Schiphol. Hawaii, here I come!! Zo ontzettend veel zin in!

18 thoughts on “My week in pictures 171”

  1. Ah, jouw weken zien er altijd zo jaloersmakend mooi en leuk en lekker uit! Heel erg veel plezier op Hawaii, we zullen de foto’s wel voorbij zien komen!

  2. Zo, en dit is dan de laatste blog van jou die ik lees… Want die blogs over Hawaii wil ik absoluut niet zien. Veel te jaloers. Haha, nee hoor! Heeeel veel plezier lieve Jennie, geniet ervan <3 Je verdient het en ik kijk enorm uit naar al je foto's en verhalen.

  3. Ik ben ook naar de tentoonstelling van Peter Lindbergh gegaan, toen ik in Rotterdam op citytrip was. Echt een mooie tentoonstelling! Veel plezier in Hawaii, ik ben stikjaloers, maar je hebt het verdiend!

    x

    Kaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.