My week in pictures 179

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandag ging ik na het werk naar Amsterdam. Het zonnetje scheen lekker!

Ik sprak met Amber af om te gaan eten bij SLA. Daarna gingen we naar het concert van Busted, waar we op de middelbare school mega fan van waren. Oké nu nog steeds trouwens 🙂 Maar de middelbare school was wel echt de periode dat ik heel veel naar hun muziek luisterde.

Met de mannen van Busted!

Waaaah! Ik was altijd verliefd op Charlie toen ik 16 was en nu kreeg ik een kusje, hahaha #goals

Ennn… toen was het tijd voor de show!

Het concert was echt SUPER leuk. Hun nieuwe nummers waren tof, maar we gingen vooral los op de oude nummers zoals Year 3000 en What I Go To School For. <3

De volgende dag stond ik alweer vroeg op. Mijn zus kwam naar Rotterdam en we gingen wat leuks doen met Carré en Charlotte!

De Spar bij kantoor om de hoek heeft iedere keer aparte eierkoeken. Dit keer hadden ze er een Oreo in gestopt, haha.

Woensdag was het tijd om te stemmen! Ik stemde voor de Partij voor de Dieren. ‘s Avonds keek ik nog even naar de uitslag. Ik vond het zo stom dat de exitpoll al gegeven werd terwijl er nog mensen aan het stemmen waren…

Vrijdagochtend ging de wekker om 05:45. Ik was te gast op de radio bij Rosa Digitaal in het programma Strictly Business.

Met de andere gasten en de hosts van het programma: Claire en Edo. Claire, dankjewel voor de uitnodiging in het programma!

Vanaf de radiostudio ging ik meteen door naar Schiphol. Ik ging met Sharon naar Milaan! Die was weer meteen mijn foto’s aan het verpesten… haha. Ik ging stuk om dat Italiaanse handgebaar van haar.

We kwamen vroeg in de avond aan in Milaan en gingen meteen even de stad bekijken. Zo mooi!

De prachtige Duomo.

Twee blije meisjes in Milaan! En natuurlijk gingen we meteen pizza eten.

Ontbijt in het hotel.

Zaterdag gingen we een dagje naar het Comomeer. Prima te doen vanuit Milaan met de trein en het was héérlijk weer. We waren wel de enige met blote benen. Alles boven 20 graden is voor mij blote benen, maar de Italianen liepen nog met jassen en sjaals rond.

In de avond gingen we op de hotelkamer de Lizzie McGuire movie kijken. Groenteburger en tiramisu er bij. Perfect!

Zondag gingen we de Duomo op.

En ons laatste Italiaanse ijsje eten. We hebben ZO veel gegeten dit weekend. Rechts zie je Sharon’s foodbaby hahaha.

25 thoughts on “My week in pictures 179”

  1. Wat een leuke week! Milaan staat nog hoog op mijn bucketlist, dat lijkt me zo tof om eens te zien. Het ziet er voor zover ik kan zien uit als een heerlijke vakantie waar jullie goed van hebben genoten. Die eierkoek, haha!

  2. Wat een leuke week! Mooie uitzichten en heerlijk eten <3 en supervet, je m&g met Busted! Uiteindelijk nog gelukt om wat tegen ze te zeggen? Haha, ik had in 2015 een m&g met Little Mix en wist toen ook écht niet wat ik moest zeggen dus ik snapte je helemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.