My week in pictures 186

Klik verder om te zien wat ik deze week heb meegemaakt!

Maandag ging ik nog snel even de stad in om wat laatste spullen te halen voor mijn reis. Bij Pull&Bear vond ik op de mannenafdeling deze leuke trui. Knoop er in en het is een leuke damestop!

Ready to go! Van Amsterdam naar Londen Heathrow naar San Diëgo!

Ik ging op bezoek bij de hele leuke jongen die ik op Hawaii heb leren kennen! Hij haalde me op op het vliegveld en we gingen meteen bij het strand naar de zonsondergang kijken <3 en daarna sushi eten in de stad.

In de dagen daarna gaf hij me een rondleiding door de stad. We deden een hike bij de kust.

En gingen in de achtbaan bij het pretpark op de boulevard van het strand.

Uiteraard moesten we meteen langs In-N-Out, mijn favoriete fastfoodketen in Californië.

En we gingen gezellig bowlen met een aantal van zijn vrienden. Zij gooiden uiteraard allemaal strikes 🙂

Hij nam me mee naar één van zijn favoriete Mexicaanse restaurants. Deze burrito en taco’s waren ZO lekker. Ik voelde me echt een California girl. We reden overal naartoe met zijn auto, hiken, relaxen op het strand, wandelen met zijn honden. Ahh <3

Ik ging naar een beach clean-up day. Er waren super veel mensen komen opdagen dus het strand was binnen no-time helemaal schoon. En toen kwam ik een man tegen die puppies verkocht op het strand. Té lief waren ze.

Ahhh ik wil hem meenemen naar huis!

Palmbomen en blauwe lucht <3

Hoe Amerikaans wil je het hebben? Hahaha.

En toen was het helaas alweer tijd om afscheid te nemen van elkaar. Hij had een baan aangeboden gekregen op Hawaii vlak nadat ik mijn vliegtickets naar San Diëgo had geboekt. Gelukkig heeft hij kunnen regelen dat we elkaar nog even hebben kunnen zien, maar het was dus eigenlijk de bedoeling dat ik langer bij hem zou blijven. We hebben in ieder geval super leuke dagen gehad. Alles was perfect en ik ga het echt ontzettend missen allemaal. Het afscheid vond ik heel erg moeilijk omdat ik weet dat we elkaar voorlopig niet gaan zien.

Ik verblijf nu nog een weekje in dit hostel bij het strand van San Diëgo. Op de dag van aankomst heb ik alleen maar in mijn bed gelegen, omdat ik me zo ellendig voelde vanwege het afscheid. Even alles er uit janken 🙂 En daarna realiseerde ik me dat het zonde is om op zo’n leuke plek in een bed te gaan liggen en dat ik er toch niks aan kan veranderen nu. Dus even doorbijten en afleiding zoeken wat hier gelukkig makkelijk gaat.

Yannick zat in hetzelfde hostel als ik op Hawaii en hij is nu ook in San Diëgo! SUPER toevallig.

We gingen even bijkletsen, eten en in de avond met mensen van het hostel naar een kampvuur op het strand. Het hostel organiseert allerlei leuke activiteiten. Vanavond hebben we een spelletjesavond en morgen is er beerpong. En er is een tour naar Tijuana (Mexico) die ik misschien ga doen. Iemand die daar geweest is? Is het het waard om daar een dagje heen te gaan?

32 thoughts on “My week in pictures 186”

 1. Ahh, zo leuk om dit te zien! En heel fijn dat het zo leuk was om elkaar weer te zien, toch altijd spannend!! Heel veel plezier nog deze laatste week, en gelijk heb je, geniet ervan<3 want iedereen is jaloers op je! Liefs

 2. Aw Jennie, naar dat hij weg moest! Geen idee of je dit wil horen, maar: ik heb zelf al ruim twee jaar een relatie met een jongen aan de west kust van de US. Eerlijk is eerlijk, het is moeilijk, hard aan de relatie werken en heel duur, we zien elkaar zo’n 4x per jaar. Maar zoals het er nu naar uitziet verhuist hij volgende winter of voorjaar hierheen! En ik ken iemand die zelfs een relatie met iemand uit Hawaii. Het is te doen! Ben heel gelukkig dat ik de keuze heb gemaakt, want hij is het waard en ik ga 3x per jaar in op avontuur in the states. Maar jullie moeten zelf overwegen of het haalbaar is, en of jullie het waard vinden.

  Verder heb ik ook een tripje naar Tijuana gemaakt vanuit San Diego. Was leuk, lekker eten, maar wel heel toeristisch. Volgens mij zijn er veel mooiere huid plekken in Mexico, maar wel leuk om gezien te hebben. En via mijn hostel kostte het niet zoveel.

  Heel veel plezier nog!

  1. Hee Ira! Wat super fijn dat je jouw verhaal met me deelt, geeft me een erg fijn gevoel 🙂 Heel tof om te lezen dat jullie ondanks de afstand al twee jaar een relatie hebben, mét het mooie vooruitzicht dat hij hier naartoe gaat verhuizen. Ontzettend fijn voor jullie! Ik ga inderdaad gewoon kijken wat er op mijn pad komt. Ik heb zoveel mogelijkheden op dit moment dat eigenlijk alles nog openstaat. Leuk, maar ook heel spannend. We gaan het zien! Ik ga in ieder geval altijd doen wat goed voelt.

 3. Zo leuk om te lezen! Ik ben afgelopen zomer ook in San Diego geweest maar ik vond het eigenlijk niet zo spannend – misschien omdat ik geen rondleiding heb gekregen, haha! Wij deden toen een roadtrip door Californië en gingen daarna ook door naar Hawaii, dat waren mijn eerste travel diaries in het Nederlands op mijn blog 🙂

 4. ahh jennie, gelukkig hebben jullie leuke dagen gehad! Geniet van je tripje! Als hij “the one” is valt alles op z’n plekje <3 😀

 5. Ahh wat balen dat je zo snel weer afscheid moest nemen! Hopelijk heb je nog wel een fijne tijd! Ik heb afgelopen zomer ook in dat hostel gezeten, echt een leuke plek! 🙂

 6. Wat een geweldige foto’s! Lijkt me inderdaad erg moeilijk zo’n afscheid 🙁 Vind het knap van je dat je je zo snel hebt weten te herpakken en toch nog geniet van de komende dagen! En ahw, die puppies <3

 7. Wat vervelend dat jullie zo snel alweer afscheid moesten nemen, maar volgens mij hebben jullie het wel heel fijn gehad samen! Hopelijk zien jullie elkaar snel weer. Geniet nog van je tijd daar!

 8. Ik was al zo jaloers op je omdat ik ook zo verlangde naar een vakantie, maar nu ik een rotdag heb en deze foto’s zie… Ik stap op het eerst volgende vliegtuig! Haha, was dat maar mogelijk. Super jammer trouwens dat het korter duurde dan verwacht 🙁 ik vind het zo jammer voor je dat er zoveel afstand tussen jullie is, maar ik zal voor je blijven hopen <3 Veel plezier nog lieve Jennie, geniet ervan en probeer je te richten op de mooie herinneringen en de mooie kansen die je misschien nog wel gaat krijgen. xx

  1. Wat een lieve reactie Susanne <3 En, waar gaat de reis naartoe? 😉 De afstand is heel rot maar het geeft natuurlijk ook weer mooie kansen. Ik heb het geluk dat ik mijn werk van overal ter wereld kan doen, dus wie weet.. 🙂

 9. Je past zo goed in dat California plaatje, haha! Gelukkig heb je een hele fijne week gehad met hem, nu even doorzetten inderdaad en genieten van je vakantie daar!

 10. Is het heel erg als ik even heel jaloers ben? Echt rot dat je je zo rot voelde, kan ik me helemaal voorstellen! Probeer er nog even van te genieten en dan maar lekker aftellen naar de eerstvolgende keer!

 11. Omg al dat eten en de puppy’s !! Geniet er nog even van 🙂 Wel echt heel jammer dat je niet langer met die jongen kon zijn i.v.m. zijn nieuwe baan, moet wel een teleurstelling zijn geweest. Gewoon even aankijken hoe het allemaal gaat lopen en veel facetimen en skype! Ik weet dat het echt superstom is, dat alles zo perfect is en zo leuk en dat je het zo goed met iemand kan vinden en het echt een soort van ‘zonde’ voelt dat je dan zo weinig bij elkaar kunt zijn. Ik heb ook iemand die ik heel erg leuk vind en die zit ook ergens in Oost-Europa (wel dichterbij maar toch), hij heeft momenteel ook een vaste baan daar en dat is nu ook al 2 jaar bezig.. Weet ook niet zo goed wat ik er soms mee aan moet. Komt hij je de volgende keer opzoeken in Nederland? Ik ben benieuwd hoe het verdergaat en geniet van alles daar nog!!

  1. Het was inderdaad echt even flink balen, maar dat heeft er wel weer voor gezorgd dat ik ontzettend leuke mensen heb mogen ontmoeten in het hostel waar ik verblijf. Als we bij elkaar horen dan gebeurt dat echt wel. Net als bij jou en je liefde in Oost Europa. En al gebeurt het misschien niet binnenkort, dan wellicht later. Inderdaad gewoon zien wat er allemaal gebeurt!

 12. Hoewel ik ‘my week in pictures’ altijd met plezier lees, vind ik het wel jammer dat je blog nu vrijwel alleen hieruit bestaat. Vroeger postte je veel meer hiernaast! Is dit bewust?

  1. Ik vind het zelf ook heel jammer dat ik niet meer veel gepost heb de afgelopen tijd. Maaar…. daar gaat verandering in komen. Ik heb de afgelopen week een nieuw plan gemaakt voor de komende maanden dus kan weer lekker veel bloggen 🙂

 13. Wat superleuk voor je Jennie! Ik volg je al heel lang maar reageer eigenlijk nooit, maar heel leuk om te volgen wat je allemaal meemaakt en dat je zo’n leuke jongen hebt ontmoet. Het is je gegund :)!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.