My week in pictures 188

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Dinsdagavond was het weer tijd om naar huis te vliegen vanaf San Diego. Ik kan (ondanks mijn vliegangst) altijd helemaal blij worden als ik mag opstijgen of landen tijdens een super mooie zonsondergang. Het was een nachtvlucht van 10 uur en ik heb – jawel – een half uurtje slaap kunnen pakken uiteindelijk.

Ik had een overstap van drie uur op London Heathrow en zat een beetje weg te sukkelen in een stoel op de luchthaven… tot ik ineens Janni en Jon tegenover me zag zitten! Ik kon het bijna niet geloven. Ik volg Janni’s blog al een aantal jaren en was heel blij toen Jon dagelijks ging vloggen, want zo kon ik haar eindelijk zien op bewegend beeld. Klinkt een beetje creepy hahaha. De vlogs vond ik zo leuk dat ik ze uiteindelijk ben blijven volgen. Jon en Janni zijn zó leuk samen.

In “het echt” waren ze net als in de vlogs heel leuk en vooral gezellig. We hadden het over Max Verstappen en mijn vliegangst. Ze bleven maar doorpraten en ik moest op een gegeven moment het gesprek zelfs afkappen omdat ik mijn vlucht moest halen. Nu heb ik al twee van mijn favoriete bloggers (Kenza en Janni) ontmoet. Zo cool!

Thuis, slapen en de volgende ochtend meteen veel boodschappen doen. Ik haalde een hele hoop fruit en groenten in huis. + mijn lievelingskoekjes van Lidl.

Donderdag ging ik na werk door naar de Kralingse Plas, want daar was een Skate Everything sessie. Het idee? Je pakt een random voorwerp, boort er wielen onder en je skate er op. Jochem heeft een enkelblessure dus hij had deze stoel met wieltjes gemaakt 🙂

En deze was er ook! En ik heb op een ‘vliegend’ tapijt geskate.

Zaterdag was een ontzettend warme dag. Ik sprak in de ochtend met Liza af om te gaan ontbijten. Zij vertelde haar Bali en Australië verhalen en ik mijn San Diego avonturen.

Lekker in het zonnetje bij Lilith! Na het ontbijt werd het behoorlijk warm dus gingen we de stad in, op zoek naar verkoeling.

Gisteren ging ik met Sven barbecuen op zijn balkon. Super handig: hij heeft een barbecue die je aan de railing van je balkon kan hangen. Die heb ik helaas alleen niet op de foto gezet 🙂

Daarna gingen we (zoals wij altijd doen als we afspreken) naar de bioscoop. Onderweg stopten we nog snel bij de ijssalon!

We gingen dit keer naar A Dog’s Purpose. Zo’n zielige film! Ik heb echt drie keer op het punt gestaan om te janken en ik hoorde ook een hoop mensen in de zaal huilen. Vond het echt een lieve film. Wel een klein beetje voorspelbaar af en toe. Archie van Riverdale speelt er ook in trouwens!

Ik ben deze ochtend weer op kantoor en ben alles voor de komende week aan het inplannen. Voor nu ziet het er naar uit dat het een vrij rustige week gaat worden, maar dat kan altijd last minute veranderen. Allemaal een hele fijne week gewenst!

10 thoughts on “My week in pictures 188”

  1. Ondanks dat het supermooi en -leuk is op vakantie, het voelt toch altijd goed om weer lekker thuis te zijn, en weer lekker zelf boodschapjes te kunnen doen! Zo leuk dat je haar hebt ontmoet, leuke foto!

  2. Wat leuk, die skate sessie! Ik wilde A dog’s purpose ook in de bios kijken, maar ik denk dat ik hem toch maar thuis ga kijken. Waarschijnlijk ga ik de hele film janken, haha.

  3. Jaa die koekjes van de Lidl zijn zo lekker, je hebt ze ook van de Aldi en die smaken ook echt super goed! Oh nu wil ik ze ook gaan halen als ik boodschappen ga doen, haha.

  4. Wat geweldig dat je die vloggers bent tegengekomen! Dat lijkt me zo leuk. A Dog’s Purpose is denk ik geen film voor mij, ik huil al bijna als ik een hond zie zo schattig hahaha, laat staan als het een zielig film is :’)

  5. Wat een mooie luchtfoto (+ die met Liza!) en Janni en Jon zijn inderdaad zo leuk samen. Dat fruit jummm. En die film staat ook nog op m’n lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.