My week in pictures 189

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

Maandag toen ik op kantoor kwam besloten Merel en ik spontaan de week te beginnen met koffie buiten de deur. Het was lekker warm buiten en we hadden veel om over bij te praten. Een gezellig begin van de week!

Wrappies eten op de bank. Dit blijft een goede combi!

Ik ging dinsdagavond voor het eerst sinds tijden weer een keer naar de Bodypump. Nou, dat heb ik gevoeld de dagen erna. Is er iemand die Bodypump doet en weet wanneer er weer een nieuwe release komt? Vond dit keer de liedjes niet zo leuk, nul meezingers!

Woensdag even de stad in om te shoppen. Ik haalde onder andere deze sokken bij America Today en dit schattige jurkje bij H&M.

Ik keek de aflevering van Adam Zkt Eva VIPS met Inge de Bruijn terug. Stiekem omdat ik gewoon heel benieuwd was naar haar lichaam, maar wat een leuke vrouw is dat!! Heel spontaan en gezellig. En een prachtig lichaam. Ik hoop oprecht dat ze snel een leuke man vindt.

Donderdag was zó’n leuke dag! Ik ging met Samantha op pad voor een samenwerking met Mercedes-Benz. Het resultaat daarvan komt binnenkort online!

Ik kreeg deze leuke verrassing op kantoor! Ik ga vanaf deze maand samenwerken met mijn lievelings-chocolademerk (goals!) Awesome en ze stuurden me dit pakket toe om het te vieren. Zo moeilijk om niet alles meteen op te eten 🙂

Nog meer lekkers! Woensdag kwam de neef van Melisa langs op kantoor. Hij had zelfgemaakte koekjes meegenomen en WOW die waren lekker. Er zat echt van alles in: van pretzels tot koffie en (nog warme) chocolade.

Oké, allemaal eten deze week, hahaha. Dit weekend was ik lekker aan het werk. En tussendoor at ik deze acai bowl van Sajoer! Daarnaast ligt een SUE bite. Dit is de suikervrije, lactosevrije, glutenvrije, raw én vegan variant van Snickers. En ohh, zó lekker!

En deze gingen mee naar huis voor de rest van het Pinksterweekend.

Dit Pinksterweekend hebben mijn zus en ik 15% korting in onze online shop. Dat maakte ik gisteren op mijn blog bekend en woooow, wat een hoop bestellingen kwamen binnen! Mocht je een bestelling geplaatst hebben: super bedankt! De bestellingen komen dinsdag jullie kant op. Dan is PostNL weer open. En voor degenen die nog niet besteld hebben en dat wel willen doen: de kortingscode ‘ISHETALZOMER15’ is nog tot vanavond (maandag) 23:59 geldig! Shoppen kan hier.

Deze week ga ik uit eten met Lidl en ik ben uitgenodigd om te komen kijken bij het Scapino ballet. Zin in!!

11 thoughts on “My week in pictures 189”

  1. Leuk overzicht! De nieuwe release komt inderdaad een deze weken. Volgens mij beginnen de instructeurs langzamerhand te oefenen in ‘huidige’ release. Ik vind ‘m ook niet leuk!

    1. Volgens mij einde van deze maand. Het is telkens een kwartaal. Maar je heb in Nederland 2 uitgevers van bodypump. Les Mills en Club Joy. En dus beide andere muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.