My week in pictures 194

Klik verder om te zien wat ik deze week heb meegemaakt!


Mijn buren van een paar deuren verder zitten vaak buiten bij de voordeur gezellig wat te drinken in de namiddag en avond. Laatst maakten we een praatje en dinsdag nodigden ze me uit om een biertje te komen drinken. Heel gezellig!

Work work work. Met een vers broodje van Bas Bakt en sinaasappelsap.

Donderdag ging ik met May, Josie en Romane op pad in een Volkswagenbusje. Goals! De eerste blogpost hiervan kun je hier teruglezen en deze week komt er nog eentje van online.

De achterbank van de bus was zooooo comfortabel! Trui aan en chillen maar <3 De trui is trouwens van America Today (hier is een linkje).

Een snelle stop om taarten te fotograferen voor de Instagram van een opdrachtgever van Josie. Hoort er ook bij 🙂

Donderdagavond na de roadtrip moest ik echt nog even snel naar de wasserette (want die ging sluiten), maar ik moest ook nog avondeten… dan maar een bakje mee naar de wasserette.

Vrijdag en zaterdag had ik een logeetje uit New York bij mij thuis! Ze arriveerde op vrijdagavond en we gingen gezellig wat eten in de stad bij Little V. En yes, dat is koriander die ik uit mijn salade heb gepikt. Team #NoCilantro

Gisterenavond had ik last minute met Xenia afgesproken om naar de bioscoop te gaan. We gingen met de fiets over de Erasmusbrug. Altijd weer een obstakel, maar..

… wel een heeeel mooi uitzicht!

We gingen naar de film Baywatch. Oh man, wat hebben we hard gelachen om deze film. ZO grappig.

En verder heb ik vrijdag, zaterdag en vandaag gewerkt bij de sapjesbar. Drie dagen beginnen om 07:00u, dus ik ben nu behoorlijk moe. Het was wel weer heel leuk werken! En de angst van iedereen die in een sapjes/smoothiebar werkt is voor mij werkelijkheid geworden: ik heb de blender aangezet zonder deksel er op, hahahaha. De mango stukjes zaten óveral. Nou ja, dat doe je één keer denk ik en daarna nooit meer. En rechts zie je Beertje, de hond van mijn overburen. Die mag ik af en toe gaan uitlaten. Zo leuk!

En wow, weekoverzicht 194 alweer. We gaan alweer richting de 200. Ongelofelijk!

4 thoughts on “My week in pictures 194”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.