My week in pictures 198

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Maandag haalde Laurens me op na werk en reden we samen naar Groningen. Een lange rit! Onderweg stopten we bij het tankstation voor ijsjes.

En dit was onze eindbestemming: landhuis Oosterhouw! Laurens woont hier sinds een paar maanden bij een vriend. Het huis staat te koop en in de tussentijd passen zij er op en ontvangen ze hier gasten. Heel cool! Het huis heeft veel kamers (met heel veel interessante spullen) en een mega grote tuin. Je kijkt er je ogen uit.

Er is ook een kamer met een enorme boekenwand. En… rechts is een geheime deur in de boekenkast. Net als in de films!

Gaaf he? Ik verbleef er van maandagavond tot woensdagmiddag. Het is een hele fijne plek om even te resetten. En voor mij ook een fijne plek om even een hele berg e-mail weg te werken.

Door de tuin lopen is één groot avontuur. Overal mooie planten, kunst, dit gezellige huisje… en er staat zelfs een grote oude vervallen kas. Ik baal dat ik daar geen foto’s van heb want die kas vond ik echt heel mooi.

Toen ik ergens achter in de tuin in het gras zat, kwam Bear ineens uit het niets naar me toe om te knuffelen. Jullie hebben Bear een paar maanden terug nog als kitten voorbij zien komen op mijn blog, toen hij nog met Laurens in Rotterdam woonde. Hij is zo groot geworden! Maar echt een schatje <3

Maandagavond had Wilbert heerlijk voor ons gekookt! Ze koken hier met allemaal lokale producten.

Dinsdagavond: longboarden langs de weilanden.

En daarna marshmallows maken en kletsen met de andere gasten.

Woensdagochtend werden er pannenkoeken voor ons gebakken. yesssss 🙂

Na het ontbijt ging ik mijn tas weer inpakken voor mijn vertrek en toen kwam Bear weer knuffelen. Oké, nog even snel een powernap dan. Daarna liep ik nog een keertje door de tuin en toen was het tijd voor mij vier uur durende OV-reis terug naar huis.

Thuis ging ik aan de slag met een leuke foto van een horloge en armbandje dat ik had gekregen. De uiteindelijke foto kun je hier op mijn Instagram terug zien.

Woensdagavond waren mijn oom en tante in Rotterdam dus we gingen samen Thais eten. Lekker! En gezellig!

Donderdag ging ik in de ochtend werken en in de middag lunchen met Romane. Ik schreef hier een blogpost over de leuke plek die we bezochten.

Vrijdag was het na werk weer tijd voor een vrijdagmiddagborrel bij ons op kantoor! We hadden allemaal lekker eten gekregen via Foodora. Eerst kwam er sushi via Happy Sushi en daarna kwam er nog een hele lading taart van Dudok. Lekkerrrrr!

We wilden daarna met de meiden van kantoor naar DÂK gaan, maar de rij was helaas veeel te lang. Op een gegeven moment was het vol dus toen gingen we maar voor plan B..

… drankjes op het terras!

Ik maakte het vrijdagavond niet te laat want ik was zaterdag en zondag alweer vroeg aan het werk bij de sapbar.

Ziet er niet heel lekker uit he?? Dit is pulp wat overblijft van onze slowjuicer op werk. Dit is bieten-, wortel-, gember-, en citroenpulp. Ik heb het mee naar huis genomen omdat ik las dat je er lekkere vegaburgers en andere dingen van kan maken. Ga ik deze week eens proberen!

Zaterdag- en zondagavond was ik lekker thuis gebleven. Een beetje rommelen in mijn appartement, tv kijken en dagboeken schrijven.

Dit was echt een leuke week! Komende week staat er ook weer veel leuks op de planning. Vanmiddag spreek ik weer met Romane af, morgen een fotoshoot voor Nike, ik krijg een baristacursus en ga afspreken met mijn vriendinnen uit Brabant. Fijne week!

12 thoughts on “My week in pictures 198”

  1. Die pulp ziet er inderdaad niet heel lekker uit, haha! Maar zo’n huis is wel heel erg mooi, alleen heeft dat hele oude binnen ook wel weer iets creepy over zich vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.