My week in pictures #2

Afgelopen week was weer een drukke maar vooral leuke week! Ik heb weer een heleboel dingen gedaan en overal foto’s van gemaakt. In dit artikel lees je wat ik allemaal gedaan heb, met natuurlijk de foto’s er bij πŸ™‚


Zondag was mijn nichtje Qin-Si jarig, 12 jaar alweer! Ik weet nog goed dat ze nog maar een baby was. De tijd vliegt voorbij! Ze had zelf een taart gemaakt met lange vingers, lekkerrr πŸ™‚


Ik was samen met mijn andere nichtje ZoΓ« gaan longboarden. Mijn eigen board lag nog in Rotterdam dus ik leende die van m’n zus (de linkse).


Maandag ging ik met Sarah winkelen bij de Primark en we namen daarna samen een shoplog op. Ik kende Sarah al heel lang via internet maar op de een of andere manier hadden we elkaar nog nooit in het echt gezien. Nu dus wel! Ik vond het een hele gezellige dag en ik ga zeker vaker met Sarah afspreken πŸ™‚


Maandagavond is Holland’s Next Top Model-avond in ons studentenhuis. We verzamelen iedere keer op een andere kamer om samen naar de nieuwe aflevering te kijken. Die HNTM-avonden zijn altijd super leuk want er gebeurt altijd wel iets grappigs. Deze week was Janneke gek aan het doen met haar veel te grote pyjamabroek πŸ˜€


Woensdag was een drukke dag want ik had een aantal afspraken in Amsterdam. ‘s Ochtends ging ik naar een PR bureau om wat te kletsen over beautyproducten en -merken en dat was heel erg gezellig! De meiden hadden de nieuwe Babyliss Curl Secret in de showroom liggen en die moest natuurlijk even gedemonstreerd worden.


Daarna ging ik met Rowan naar CHCO, een chocoladewinkeltje dat net geopend is in Amsterdam. We mochten daar de chocospoons komen testen. Er waren meer dan 70 verschillende soorten chocospoons dus het was heel erg moeilijk om te kiezen. Ik ging uiteindelijk voor de Sweet Downie, een spoon met chocolademelk en mini-marshmallows. Ik vond het super leuk en lekker, maar de spoons waren wel een beetje duur. De spoon die ik had kostte geloof ik €3,15. Ik zou het denk ik niet voor mezelf kopen (dat is ook niet nodig met mijn mega voorraad chocospoons van de Action πŸ˜‰ ) maar eerder cadeau doen aan iemand.


En daarna gingen we door naar het hoofdkantoor van de V&D voor het kerstevent. We kregen alle kerstcollecties te zien: kleding, ondergoed, tassen, accessoires, sieraden en interieur. Ik heb nu helemaal zin om kerstspulletjes te kopen voor in mijn huisje!


Donderdag had ik mijn Propedeuse uitreiking. Ik had mijn P afgelopen jaar al gehaald maar de uitreiking was deze week pas. Sofia had een hele leuke polaroidcamera bij zich en we maakten deze foto πŸ™‚


Daarna ging ik met mama wat eten bij Vapiano, super gezellig! Ik ging voor de bruschetta en de pasta met garnalen.


Vrijdag ging ik naar Puck’s nieuwe huisje kijken. Ze woonde eerst bij mij in het studentenhuis maar onlangs is ze samen gaan wonen met haar vriend. Ze had heerlijk voor ons gekookt en daarna gingen we Zomerhitte kijken.


En Puck had ook een nieuw huisdiertje! Dit is Ollie, schattig he? Ze is pas een paar weken oud en ZO schattig.

Wat heb jij deze week allemaal gedaan? Let me know! πŸ™‚

29 thoughts on “My week in pictures #2”

  1. Een leuke week voor je en leuke dingen gedaan zo te zien!

    Lekker eten, lekkere chocospoons testen…mjammie en eindelijk je P mogen ophalen ☺☺

    mijn week bestond uit planning maken/ ideeΓ«n opdoen voor halloweenspooktocht, verjaardag vieren en uitzieken…geen goede combi haha

    groetjes Corine
    http://www.spontaanspreken.nl

  2. Wauw wat een drukke week heb je achter de rug, maar onwijs leuke foto’s! Wat een cutie is het katje en leuk om te zien dat je zulke toffe afspraken had. Maak er een mooie week van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.