My week in pictures 200 (!)

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Goedemorgen Rotterdam! Vind dit met zonsopgang/zonsondergang altijd zo’n mooi beeld! En ik vond een foto terug van mij en Sjef, van jaaaren terug. Ik mis deze lieverd zo <3

Dinsdag hadden we op kantoor na werk een kledingruil! Met in totaal 7 meiden gingen we kleding die we niet meer droegen met elkaar ruilen. Hoe toevallig (en typisch): er kwamen 4 meiden met een IKEA tas aanzetten, hahaha.

Dit was mijn ‘kraampje’. Ik heb geruild tegen een jurkje, een aantal hele leuke tops en een mooi suede jasje. Heel blij mee!

Woensdag ging ik weer foto’s maken bij Sajoer. Ik had bij een winkel zo’n super mooi monstera blad gevonden. Roze achtergrondje erbij… top!

In de avond ging ik gezellig uit eten bij Van ‘t Spit. En daarna renden we met een volle buik door naar de bios voor Dunkirk.

Vrijdagochtend vroeg m’n bed uit voor Bodypump! Ik probeer het fitnessen weer op te pakken in de hoop dat mijn slaapritme weer beter wordt.

Na het sporten sprak ik met Marije af. Ze heeft me begeleid tijdens het afstuderen en het was tijd om weer eens een keertje bij te kletsen. Heel gezellig!! We gingen naar SUE en bestelden de springrolls. Die vielen een beetje tegen helaas, maar ik kom zeker nog eens terug om de ontbijtjes te proberen want die zagen er erg lekker uit.

Na de lunch ging ik nog snel even werken en daarna door naar Sickboards in Den Haag.

Mijn nieuwe plank in de griptape, yessss. Ik zal een blogpost maken over mijn nieuwe plank 🙂

Dit weekend werkte ik weer bij de sapjesbar. Een fotograaf van Uber Eats kwam langs om foto’s te maken voor op de site.

Heel interessant om eens te zien hoe zo’n fotograaf dat aanpakt! Zo kon ik weer inspiratie opdoen voor de Instagrampagina 🙂

Zondag ging ik na werk snel naar huis voor een powernap. Fluffy vest mee en op naar de Pleinbioscoop met mijn collega’s!

Deze week zijn er nieuwe items in de Maylea shop gekomen. Waaronder dit playsuit en de shorts.

En dit jurkje + de top die je rechts ziet! We hebben ook een grote sale dus kijk zeker even rond in de shop!

Dat was ‘m dan. My week in pictures nummertje 200 alweer! Ongelofelijk, hoe snel de tijd voorbij gaat. Maar ik vind het heel leuk om te zien dat mijn weekverslag nog altijd het beste gelezen wordt. Het is voor mij ook heel leuk om te doen iedere week. Even terug kijken op wat ik allemaal heb meegemaakt en zo mijn dagboek bijhouden. Op naar de 300!

8 thoughts on “My week in pictures 200 (!)”

  1. De nieuwe kleren zien er heel leuk uit. Die kledingruil is zo leuk bedacht. Zo krijg je “nieuwe” kledij en raak je van je oude af terwijl je tegelijkertijd iemand anders daar blij mee kan maken. Wat een win win situatie. Echt een heel leuk ideetje. Hoe was de film Dunkirk? Ik heb er al wat over gehoord en wil die echt graag gaan kijken. Geniet van je week.
    Liefs

  2. Oeh dat shortje is leuk wat jullie nu in je shop hebben! En tof om te zien hoe zo´n fotograaf het aanpakt inderdaad, hij heeft er ook wel een mooie ´flatlay´ van de producten gemaakt zie ik haha

  3. Wauw 200 alweer! Ik kan me de 1e nog herinneren. En het blijft stiekem gewoon leuk om te gluren in het leven van iemand anders.

    Wat ziet al dat eten en die sapjes er trouwens heerlijk uit ?
    Krijg er spontaan trek van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.