My week in pictures 214


Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Zondag was ik aan het werk bij Sajoer. Ik maakte héél veel gembershotjes. En het was Anne’s laatste dag dus we maakten polaroids voor haar als aandenken aan haar laatste dag <3

Maandag werkte ik overdag thuis en in de namiddag ging ik met de trein richting Brabant. Ik ging met mijn zussen bij mijn vader eten. Papa heeft een bad dus ik ging na het eten lekker Netflixen in bad met heel veel schuim.

Mijn vader heeft een kat die echt super oud is, 22!! Elke keer als ik op bezoek ga vraag ik me af of ‘ie er nog is en ja hoor, dan komt hij naar me toe als ik de deur opendoe. Hij heeft wat ouderdomskwaaltjes (een ontsteking aan zijn ogen en hij kan niet meer miauwen) maar verder is hij nog best actief. Dinsdag in de middag ging ik met mijn moeder en mijn zussen naar Den Bosch. We deden eerst een escapegame en gingen daarna eten in de stad. Het was mijn eerste escape game en ik vond het echt tof. Heel grappig en ook spannend. We zijn uit de kamer gekomen met nog 7 minuten op de klok! Het was de granny’s room van Breakout Room in Den Bosch. Aanrader!

Woensdag werkte ik in de ochtend weer thuis en in de middag ging ik een herfstwandeling maken met Xenia. We maakten tijdens de wandeling super leuke foto’s die je hier kan zien in mijn blogpost.

Woensdagavond had ik met Herman afgesproken, maar we waren echt dom geweest. Hij stond bij mij in Rotterdam voor de deur en ik bij hem voor de deur in Utrecht, hahahaha. We hadden het blijkbaar niet helemaal duidelijk afgesproken. Herman is toen weer terug naar Utrecht gereden.

Hij had sushi voor ons besteld, lekker <3

‘s Nachts stopte ik stiekem een Decemberkalender (kraslot) en een chocoladeletter in zijn schoen. Vond ‘ie leuk 🙂

Vrijdagochtend vertrokken Samantha en ik al vroeg richting Schiphol voor onze vlucht naar…. New York! We zagen vanuit het vliegtuig de prachtige skyline al.

We wilden nog snel wat van Black Friday meepakken dus brachten onze spullen naar het hotel en gingen de stad in.

Na het shoppen snel wat eten bij Panda Express..

… en daarna vechten tegen de jetlag met Stranger Things. We waren al heel lang wakker, maar wilden per se wachten met slapen tot 22:00u om de jetlag tegen te gaan. En het heeft gewerkt! Die nacht sliep ik aan één stuk door tot 8 uur ‘s ochtends en toen zat ik meteen in het goede ritme.

Zaterdagochtend: ontbijt halen bij Juice Generation. En later op de middag een ijsje in de stad.

Zaterdag gingen we naar Times Square.

En naar het dak van het Rockefeller Center! Dit is de derde keer dat ik in New York ben en ook de derde keer dat ik op dit gebouw heb gestaan. Het blijft echt een prachtig uitzicht!

Met Sammie <3

We gingen ook nog naar The Palace, bekend van Gossip Girl. Chuck Bass was er helaas niet, maar het was al wel helemaal in kerstsferen wat echt super leuk was. En rechts: ijswafels halen bij Eggloo in Chinatown.

Het hele weekend was er korting in de stad. We liepen Urban Outfitters in en daar vond ik dé typische Instagramgirl-pet 🙂 Die moest ik natuurlijk ook even proberen. En het notitieboekje rechts vond ik heel mooi. Ik heb hem niet gekocht maar denk dat ik dat nog ga doen.

Van mama mocht ik een vervroegd verjaardagscadeautje uitzoeken. Ik haalde deze set bij Sephora. Er zitten samples van een hoop parfums in. Je kunt ze allemaal proberen en met een bon die er bij zit kun je een full size fles van je favoriet halen. Leuk he? Ik heb al jaren Versace Bright Crystal maar het lijkt me leuk om eens een ander parfum te nemen. Ik ga ze dus de komende dagen hier in NY allemaal proberen en dan mijn favoriet halen. En mocht ik geen parfum vinden die beter is dan ‘mijn’ Versace, dan kan ik die altijd nog halen want dat sample zit ook in de box. Ideaal!

Zondag (gisteren) haalden Samantha en ik wat warms te drinken bij Joe and the Juice en maakten we een wandeling over de Brooklyn Bridge. Daarna gingen we naar Chinatown.

En daarna door naar de Apple store op Grand Central Station. Uiteraard even een foto maken met de testtelefoons die er liggen 🙂 en….. Sam kocht de iPhone 8 plus! Blije foto!!

Overdag zijn Sam en ik op pad en in de avonden werken we in de hotellobby. Gisterenavond weer. En ja, ik ben verslaafd aan Panda Express, haha.

We zijn hier nog tot vrijdag dus we hebben nog heel wat dagen in New York voor de boeg. Fijne week!

10 thoughts on “My week in pictures 214”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.