My week in pictures 225

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Op dinsdag ging ik lunchen met Ajgul. We waren collega’s bij #Workmode en hadden elkaar al een paar maanden niet meer gezien. We hadden heel veel bij te kletsen dus!

We spraken af bij SUE in Rotterdam en ik ging voor de wentelteefjes. Die waren erg lekker! En daarna ging ik snel langs de Theemaas winkel (die zit tegenover SUE). Daar hebben ze ontzettend veel theesmaken in deze grote blikken staan, waar je zoveel gram als je wil uit kan laten scheppen.

In de namiddag kwamen mijn zus en vader naar Rotterdam. We liepen een rondje door de stad en gingen onder andere naar de kubuswoningen. Ik woon nu vijf jaar in Rotterdam en was nu pas voor het eerst in een kubuswoning. Leuk om een keertje te zien!

Wandelen bij de Erasmusbrug terwijl het zonnetje onderging. Na onze tour door de stad gingen we eten bij Supermercado.

Woensdagochtend had ik een baristacursus met de meiden van de sapbar. We hebben een aantal nieuwe collega’s die de cursus moesten doen en omdat ik niet zo goed ben in koffie zetten (hahaha) moest ik de cursus nog een keer doen. Na de eerste cursus had ik eigenlijk niet echt meer koffie gezet omdat ik andere werkzaamheden in de sapbar leuker vond en de koffie altijd aan m’n collega’s overliet. Nu dus poging twee en nu moet ik gewoon veel blijven oefenen. Na de cursus had ik nog geen plannen dus ging ik met een collega nog wat eten bij de sapbar en wat mails wegwerken.

In de middag verveelde ik me en ging ik met haarclipjes uitproberen hoe een pony me zou staan. Heel impulsief sprong ik om 5 uur op de fiets naar de kapper en toen liet ik het lot bepalen: als ze nog tijd zouden hebben om me te helpen dan zou ik de pony laten knippen en zo niet, dan zou ik er nog over nadenken. En… ze hadden tijd! Dus ging de schaar er in. Ik moest heel erg wennen maar ben er heel blij mee 🙂

Donderdag ging ik in de middag op pad met Romane. We maakten een wandeling en dronken warme chocomel.

En in de avond ging ik op bezoek bij Saske en Alwin om Temptation Island aflevering 4 te kijken. Wat een aflevering 🙂 🙂 Ik zal niet spoilen.

Zaterdag werkte ik bij de sapbar en daarna ging ik door naar Floor waar we met collega’s en oud-collega’s samen gingen eten. Iedereen nam wat mee en Vivian en ik zorgen voor het nagerecht.

♡♡♡♡♡♡

En zondag….. was Liza er! Mijn vriendinnetje uit Siberië, die in Rotterdam woonde en het afgelopen half jaar in Wenen zat. Ze woont sinds deze week weer in Rotterdam dus we zagen elkaar weer voor het eerst in lange tijd.

We gingen naar haar nieuwe appartement en ik hielp haar met haar IKEA bed. Het lukte ons niet dus op een gegeven moment hebben we het maar opgegeven.

Vandaag was mijn eerste weekenddag van deze week. Rustig aan opstarten vandaag en om 1 uur sprak ik af met Xenia bij Yoghurt Barn. Ik ging voor kokosyoghurt met mango, brownies en walnoten.

En later op de middag sprak ik met Romane af. Gezellig!

Ik weet nog niet goed hoe mijn komende week eruit gaat zien, want allerlei dingen die ik op de planning had staan zijn afgezegd of verzet naar een later moment. Ik zie wel weer wat er op mijn pad komt 🙂 Fijne week!

13 thoughts on “My week in pictures 225”

  1. Ahh, ik vind je pony je zo mooi staan! Heb zelf een aantal weken geleden ook een “lange” pony laten knippen en vind het ideaal. heb je er even geen zin in, veeg je ‘m naar de zijkant en is ‘ie weg. Zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.