My week in pictures 233

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandag was het tweede paasdag. In de ochtend ging ik met mama, m’n zus Marlies en de honden (Daan en Cody) wandelen in de bossen. Daarna werkte ik aan mijn My week in pictures van vorige week, onder het genot van een heerlijke vegan appeltaart die mama had gebakken.

En mijn zus Ingrid was maandag jarig! We gingen bij haar op bezoek en speelden Rummikub. In de namiddag ging ik met Cody weer met de trein naar huis. Eenmaal thuis was hij helemaal moe van het spelen en wandelen van de voorgaande twee dagen in Brabant. Lekker knuffelen op de bank dus!

Dinsdag ging ik een dagje met mijn laptop bij Served zitten. Dat is een nieuwe zaak in Rotterdam en ik vind het echt een fijne plek! In de ochtend kwam Liza langs om last-minute een weekendje weg te regelen voor dit weekend.

In de middag bestelde ik een broodje met mozarella, avocado, tomaat, pesto en walnoten. En in de middag kwam Bonnie langs en toen bestelden we het Liquid Gold sapje. Het broodje en sapje waren allebei heel lekker! En gezellig dat Liza en Bonnie tussen het werken door langskwamen 🙂

En toen mijn werkdag bij Served klaar was ging ik nog met Daniël afspreken bij Café Weena. Woensdag zat ik weer bij Served te werken. Met Melanie dit keer! Samen posts maken voor de Facebookpagina van een zorgapp 🙂 In de namiddag schoof Aukje ook nog even aan om aan haar dingen te werken.

Ik bestelde vega kip roti bij De Kade in Rotterdam. WOW. 5 sterren krijgt ‘ie van mij! Zo lekker!!

En deze week kwam er een pakket van Fabienne Chapot binnen met onder andere dit leuke telefoonhoesje 🙂

Donderdag werkte ik in de ochtend thuis en in de middag ging ik een opdracht shooten met Romane. Heerlijk in het zonnetje 🙂

Ze kwam daarna bij mij thuis eten en ik maakte een groene curry voor ons.

Na het eten gingen we voetballen met Cody. Dat vindt ‘ie echt helemaal geweldig.

Vrijdag ging ik na werk gezellig met Romane en Jochem naar Biergarten! Het was vrijdag het openingsfeest dus na een tijdje werd het behoorlijk druk. Toen het op het punt kwam dat we bijna niet meer konden bewegen zijn we maar weggegaan om wat te gaan eten. Het is daar altijd super leuk dus ik verwacht dat ik er de komende maanden vaak te vinden ben.

Zaterdagochtend reed ik met Liza en Cody naar Bonn! Het was een rit van 2,5 uur en we kwamen rond 1 uur aan bij onze AirBnb. De hostess had een bedje en speelgoed klaargelegd voor Cody. Zo ontzettend lief. We liepen die dag door de stad en in de avond aten we sushi in een park.

Lente! De eerste kersenbloesems stonden in bloei 🙂 een prachtig gezicht.

Ik moest zo hard lachen om dit, hahaha.

Ik had gezien dat er een bad in onze AirBnb zat, dus ik liep snel even langs Lush zodat ik ‘s avonds lekker kon badderen.

Zondagochtend checkten we om 10 uur uit bij de Airbnb en gingen we naar Königswinter. Daar staat het Drachenfels kasteel. Mooi he??

We konden ook binnen een kijkje nemen. Dit vond ik de mooiste kamer!

En na een wandeling door de bossen rondom het kasteel begonnen we weer aan onze terugreis naar Rotterdam. Onderweg maakten we een stop bij IKEA voor een ijsje.

En gisteren lag ik K.O. op de bank naar Miljoenenjacht te kijken. Wat zijn de spelers goed dit seizoen!! Echt leuk om te zien.

Deze week zit helemaal volgepland. Morgen naar Amsterdam voor afspraken en om te shoppen, woensdag werken en verder met de jacht naar een nieuw kantoor, donderdag met Cody op pad, vrijdag en zaterdag fotoshoots en zondag komt mama helpen met mijn balkon make-over. Wel allemaal heel veel zin in!

9 thoughts on “My week in pictures 233”

  1. Wat een leuke foto’s weer! Served lijkt mij ook een heel tof plekje, toevallig had ik het vandaag gezien in de vlog van Bonnie haha, super gezellig dat jullie daar hadden afgesproken. Fijne nieuwe week! <3

  2. Ik heb echt respect voor hoe je je week/dagen indeelt Jennie! Geen kantoor of (vaste) collega’s maar wel een goede balans tussen veel leuke dingen doen en vrienden zien enerzijds en werken anderzijds. Bonn ziet er ook heeel fijn uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.