My week in pictures 241

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandag begon meteen superleuk. Het was namelijk tijd voor de fotoshoot voor mijn e-book! Fotografe Samantha en ik spraken eerst af bij #Workmode omdat daar de perfecte flatlay-tafels zijn. Daarna gingen we op Sam’s scooter naar mijn huis om nog wat foto’s daar te maken. Ze zijn ontzettend tof geworden.

Dinsdagavond. Kim en ik (allebei communicatie gestudeerd) hadden een beetje een communicatiefout gemaakt, hahaha 😀 We zouden samen gaan eten bij Bertmans maar zaten allebei in een andere vestiging op elkaar te wachten. Zij in Noord en ik in het centrum. Lekker dom van ons. Dit was op de avond dat de grote regen- en onweersstorm losbarstte. We besloten daarom allebei te schuilen en een andere keer af te spreken. Dan kon ik ook naar huis naar Cody want ik wist niet hoe hij reageert op onweer.

Ik nam wel nog wat lekkers van Bertmans mee naar huis: de green bowl. Met broodjes hagelslag er bij.

Cody met zijn crush Mono. Hij is al weken verliefd op haar. Zijn voetbal is zijn favoriete speelgoed maar zodra hij haar ziet vergeet hij de bal. En zijn eigen naam vergeet hij ook, luistert nergens meer naar. Hij rent alleen maar achter haar aan. En zij? Zij kijkt niet eens naar hem, hahaha. Zij doet gewoon lekker haar eigen ding. Ja Cody, zo baasje zo hond hè? Nee hoor, grapje 🙂

Donderdagmiddag ging ik met Josie naar Utrecht. Bij AH To Go zag ik deze dadel-kokos-energyballs die nieuw in het assortiment zijn. Die waren heeeel lekker.

Op naar Utrecht! Josie had een uitnodiging gekregen voor de opening van de eerste Casa winkel in Nederland. Ze had gevraagd of ze mij mee mocht nemen. Zo lief!

Voordat de winkel officieel geopend werd, was er een presentatie. Hierin werd verteld dat Casa 110 winkels van Xenos gaat overnemen. Dit jaar nog 50 winkels en volgend jaar 60. Het winkelpersoneel van Xenos wordt daarbij ook overgenomen wat ik heel netjes vind.

Daarna was het tijd om te shoppen! Josie en ik kregen ieder een bon van €150 cadeau. Wow! Er was zoveel leuks in de winkel. We hebben echt een stuk of 10 rondjes gemaakt.

De prijzen zijn ook heel fijn. Deze print op canvas kost bijvoorbeeld €9,95. Josie en ik kwamen twee uur later met drie volle tassen naar buiten 😀

Dit is wat ik allemaal met mijn bon heb gescoord! Wat een heerlijke spullen zijn het. Ik heb vooral veel bamboe-items ingeslagen. Het bedtafeltje is denk ik mijn lievelingsitem. Die was €15. Casa heeft ook een webshop en verzendt sinds vrijdag ook naar Nederland. Gevaarlijk, wel 🙂

Rond 7 uur kwam ik weer thuis van het shoppen. Ik haalde een frietje met mayo en ging lekker met Cody in het park zitten.

Vrijdag weer werken aan mijn e-book. Mijn nieuwe telefoonhoesje kwam binnen, leuk hè? Die heb ik bij Fooncase gekocht.

Vrijdagavond ging ik pannenkoeken eten met Laurens. Pannenkoeken met appel en poedersuiker zijn mijn favoriet.

Zondagmiddag was het weer tijd om naar Brabant te gaan met Cody. Samen in de trein en bus.

Gezellig in de tuin eten met mama en mijn stiefvader.

En in de avond nog even de bossen in om Cody te laten zwemmen. Hij leek 10 kilo lichter zo met een natte vacht, haha.

Op weg naar huis nam ik ijsjes voor mij en mama mee.

Dadelijk ga ik Cody naar mijn zus brengen. Voor het eerst sinds ik hem heb gaat hij een paar nachtjes uit logeren. Oh, wat ga ik hem missen 🙁 Ik ga naar Turkije de komende vier dagen. Vrijdagmiddag ben ik weer terug en dan ga ik meteen door naar de Veluwe. Mijn moeder, zussen en Cody zijn daar dan al en dan blijven we gezellig een weekendje daar in een huisje met z’n allen. Zin in!

PS. later vandaag komt mijn e-book uit, woohoooo!

7 thoughts on “My week in pictures 241”

  1. Wow, die Casa winkel. Wat ziet dat er tof uit zeg! Ik woon in Utrecht, dus ik ga hier heel snel even langs 🙂 Heel veel plezier in Turkije en op de Veluwe! Heerlijk vooruitzicht zeg <3

  2. Hahaha ach, ik smelt zo bij dat stukje over Cody en zijn crush. Wat is het een knappe hond ook, ik snap Cody wel. Zou een leuk stelletje zijn! Ik vind dat bananenhoesje echt heel leuk. Ik heb vorige week een nieuwe telefoon gekocht, dus die zit nu nog in de ‘help straks laat ik hem vallen dus ik stop hem in de meest protective case’-fase, maar zodra ik er wat relaxter mee ben wil ik denk ik ook wel zoiets weer, hihi. Maakt de boel toch een stuk vrolijker! Heel veel plezier in Turkije. En succes met vliegen; komt goed, je kan het <3! Goed blijven ademhalen en jezelf afleiden voor zover dat lukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.