My week in pictures 254

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Op maandag trok ik weer een keer mijn lange jas aan. Die heeft anderhalf jaar ongedragen in de kast gehangen omdat ik hem te netjes vond. Maar nu heb ik hem opnieuw ontdekt!

In de avond kwam Sharon op bezoek in Rotterdam. We gingen naar de Markthal, waar ik een voorraad kokosmakronen haalde. Daarna gingen we met Sabine eten bij Flowerburger. Die is sinds kort open in Rotterdam en ik ben na maandag helemaal fan! SUPER lekkere plantaardige burgers zijn het.

Gezellig om Sharon weer even te zien! Was echt weer veel te lang geleden 🙂

In de avond keek ik de film Riptide, een heerlijk kleffe film. Ik vond Insatiable een leuke serie dus had even wat meer films en series opgezocht waar de hoofdrolspeelster daarvan in speelt.

Dinsdag ging ik met Rosalie eten bij Jamie’s Oliver. Zij ging voor de zalm met avocadocrème en ik voor de gevulde aubergine.

Mijn twee lievelingsproducten die ik iedere ochtend gebruik. Links de Tea Tree Water spray van Lush. Dat spray ik altijd in mijn gezicht en dan ben ik meteen helemaal wakker. Rechts is mijn dagcrème van Mádara. Die ruikt heerlijk, heeft een lichte textuur en is cruelty free.

Deze week had ik een afspraak met RET, het openbaar vervoer systeem in Rotterdam. We gaan de komende maanden een samenwerking op Instagram doen waar ik heel veel zin in heb. Rechts: een salade met spicy kikkererwten en zelfgemaakte kikkererwten kerrie.

Op donderdagavond hield ik een livestream op Instagram. Voordat ik live ging bestelde ik nog snel de vegan laksa van Noo.me. Dit is echt een van mijn favoriete afhaal/bestelgerechten. Die nepgarnalen zijn zo ontzettend lekker.

Vrijdag zat ik met dit in de auto naar Leidschendam. Het is kokosyoghurt met banaan, vijgen en amandelen.

Met Josie en Romane in de auto richting de Jamin in Leidschendam!

Josie maakt foto’s voor de Instagram van Jamin en vroeg of wij model wilden staan. Dat was super leuk om te doen! En… we mochten al het snoep dat we voor de shoot nodig hadden openmaken 😀

Zaterdag! Mijn bananenplant begint zijn eerste nieuwe blad uit te klappen. Zo leuk! Ik hoop dat hij mega groot wordt. In de middag ging ik mijn felyx e-scooter ophalen. Binnenkort staan deze verspreid door Rotterdam en kun je ze door middel van een app van het slot af halen en gebruiken. Ik mag hem alvast een paar weken testen, super chill 🙂

Zondagochtend had Cody me al om 06:45 wakker gemaakt. Dan maar naar buiten en in het ochtendzonnetje wandelen, wat uiteindelijk heerlijk was.

Daarna ging ik met Xenia ontbijten bij Arzu the foodbar supplier. Ik ging voor broodjes humus, avocado en tomaat. Xenia voor de acaibowl!

En daarna ging ik shoppen met Kaja. Zij kocht deze leuke trui bij Sissyboy. Daarna gingen we nog even bij haar thuis langs en ontmoette ik voor het eerst haar naaktkatten. Zo’n gek gevoel als je die voor het eerst aait 😀

In de avond gingen we naar Sabine. Cody ging ook mee! We bestelden weer de Laksa die ik eerder deze week ook al had gegeten. Geen probleem want ik vind hem héél lekker.

Vanavond ga ik naar een feestje van Jaguar waar iets bijzonders gaat gebeuren. Ik heb geeeen idee wat ik aan moet doen dus zit nu even in outfitstress, haha. Ik ga vanavond uiteraard Instagram stories bijhouden en anders kan je het volgende week weer teruglezen in mijn weekverslag. Fijne week!

8 thoughts on “My week in pictures 254”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.