My week in pictures 257

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt.

Zondag: mijn huis helemaal schoongemaakt en daarna een boek lezen in de zonnestralen. Ik kocht bij Starbucks een herbruikbare beker voor €1,50 en deze is echt top! Hij is heel licht (van plastic) en sluit goed af. Iedere keer als je je eigen beker meeneemt naar Starbucks krijg je €0,30 korting. Een heel goed initiatief vind ik dat. Dus deze beker gaat voortaan met mij mee, ook naar andere koffiezaken.

Maandag had ik met Melanie een brainstorm. Ik wilde graag haar mening horen over wat nieuwe ideeën die ik heb. Toen ik hoorde dat ze enthousiast is en denkt dat het kan slagen (yes!) gingen we verder nadenken over leuke invullingen. Heel fijn als andere ondernemers zo open zijn en met je willen meedenken.

Op maandagavond ging ik door naar Utrecht om af te spreken met Eline en Amber, twee vriendinnen van de middelbare school. We gingen eten en heel veel bijkletsen bij SNCKBR. Als nagerecht hadden we vegan tiramisu. Zo. Lekker.

Hahahahaha dinsdag ging Cody de hele dag spelen bij de opvang en ‘s avonds lag hij er zo bij op mijn schoot.

Woensdag had ik een meeting met Loes van The Influencers Movement. Zij hebben in Amsterdam het nieuwe Base geopend, waar onder andere werkplekken zijn en events gehouden worden. Tof om te zien dat een bedrijf dat zo op online is gericht zich nu ook bezig houdt met offline faciliteiten.

Vrijdag werkten mijn overbuurvrouw en ik samen bij mij thuis. We waren nogal afgeleid want eerst gingen we samen naar de wasserette en daarna ging ik cupcakes en taart voor ons halen.

Maar: we hadden wel een mega healthy lunch.

De herfst is officieel begonnen! Overal mooie bladeren op de grond. Zaterdag ontmoetten Cody en Josephine (de naaktkat van Kaja) elkaar voor het eerst. Ze vonden elkaar heel interessant maar ook heel eng.

Sabine en ik gingen bij Kaja pannenkoeken bakken, want we hadden de afgelopen week al meerdere keren in de Whatsappgroep geroepen dat we daar zin in hadden. Links zie je mijn pannenkoeken en rechts die van Sabine. Die van Sabine leken meer op schnitzels op de een of andere manier 😀

En ja hoor: Cody en Josephine waren helemaal aan elkaar gewend na een paar uurtjes. Kijk dat blije hoofd van Co, haha. En die twee koppies op de tweede foto, waar Kaja met Cody aan het knuffelen was. Volgens mij was de poes jaloers.

Mijn ontbijtje van zondag en eigenlijk van alle afgelopen dagen: havermout met fruit, chiazaad en chocolaatjes.

Wanneer er een kussen op je valt en je het eigenlijk wel prima vindt zo. Hij viel gewoon in slaap.

Deze week was een beetje een mindere week. Ik sliep heel slecht dus ben veel thuisgebleven in de avonden omdat ik moe was. Ach, die weken horen er ook bij. Deze week ga ik weer een kantoor bezichtigen (dat had ik even stopgezet in de zomervakantie), pubquizzen, naar de opening van de verbouwde Lush winkel in Rotterdam (waar ik de nieuwe wintercollectie krijg te zien) en zondag vieren we Kaja’s verjaardag.  Fijne week allemaal!

3 thoughts on “My week in pictures 257”

  1. Leuk weekverslag!

    Vraagje: kan het dat je koppeling met bloglovin weg is? Via daar volgde ik je blog altijd namelijk, tot me te binnen schoot dat ik al heel lang niks meer van je had gehoord. Op bloglovin staat ook dat je recentelijk niets gepubliceerd hebt, maar dat is gelukkig wel zo!

    Liefs, Rozemarijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.