My week in pictures 258

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Op dinsdagochtend had ik therapie. Toen ik daar de deur uitliep scheen het zonnetje lekker en stopte ik even bij Jordy’s Bakery voor een stukje bananenbrood.

Daarna ging ik kijken naar… mijn nieuwe kantoor!! Na de rondleiding was ik helemaal enthousiast en besloot ik meteen dat dit ‘m wordt. Vanaf 15 oktober ga ik hier zelf zitten en dan komt er waarschijnlijk vanaf 1 november een stagiaire bij. En een paar vriendinnetjes van me die ook voor zichzelf werken komen er waarschijnlijk ook zitten πŸ™‚ zo gezellig.

Ik had online een zak van 18 kilo aan hondenvoer besteld. Lekker handig laten thuisbezorgen zodat ik zelf niet hoef te sjouwen dacht ik. Ik was gewoon thuis op het pakket aan het wachten en wat denk je? Er kwam een mail binnen met: “Helaas hebben we je gemist. Je kan je pakket ophalen bij een PostNL ophaalpunt.” Alsnog sjouwen dus πŸ™‚ Cody kan wel weer even vooruit.

Donderdag ging ik met May bij de Patatbakkert eten. Je kan daar zelf een soort kapsalon met verschillende lagen samenstellen, maar dan met lekkere en verse producten. Ik ging voor friet met pulled bbq jackfruit, guacamole, tomatensalsa en gebakken uitjes.

Vrijdagochtend ging ik naar Lush in Rotterdam. Ik en nog een aantal bloggers/YouTubers/Instagrammers waren uitgenodigd om de nieuwe najaarscollectie te komen bekijken. Op de rechterfoto zie je dat er een hoop verpakkingsloze producten zijn. Zelfs bodylotions! En de hele kerstcollectie is vegan. Echt top!

We mochten zelf bruisballen maken. Expectations versus reality πŸ˜€

Zaterdag ging ik naar de markt met Melisa. Fruit en groenten halen!

Melisa ging mij kookles geven. Ik vind ontbijt en lunch maken heel leuk, maar koken ligt me niet echt. Ik vind het niet zo leuk om in mijn eentje te koken en het gebeurt nogal vaak dat ik iets gemaakt heb wat ik eigenlijk helemaal niet lekker vind. Simpelweg omdat ik niet goed weet welke kruiden en smaken goed bij elkaar passen. Dus.. ik kreeg kookles voor vegan singles. Ik probeer Melisa nu over te halen om hier een workshop van te maken πŸ™‚

Na de lunch ging ik de stad in om verjaardagscadeautjes voor Kaja te halen. Ik ging naar Sissyboy en daar was de kerstcollectie al gearriveerd. De kerstballen met K en L (voor haar huisgenootje) gingen in ieder geval mee.

Daarna vond ik deze veel te leuke kaarsenhouder en bloempot (ook bij Sissyboy). De cadeautjes waren compleet. Alleen een probleempje: ik was even vergeten dat ik op de scooter was. Gelukkig kon ik hem precies tussen mijn benen zetten.

Zondagavond vierden we Kaja’s verjaardag bij Supermercado in Rotterdam. Lekker eten, bier en cocktails πŸ™‚

Mijn vriendje was helemaal blij toen ik ‘s avonds weer thuiskwam. Ik werd overladen met kusjes.

Gisteren ging ik bij Kim eten. We maakten zoete aardappel stamppot (met boerenkool) en probeerden de nieuwe vegan roockworst van De Vegetarische Slager. Die is sinds vorige week verkrijgbaar. Ik vond hem heeeel lekker. Ik proefde zelf geen verschil met de echte, misschien omdat ik al een hele tijd geen vlees meer heb gegeten. Kim proefde wel wat verschil maar vond hem ook heel lekker.

Het is me er eentje β™‘

Vrijdag heb ik gesprekken met drie meiden waarvan er eentje mijn stagiaire gaat worden. Ben zΓ³ benieuwd wie het gaat worden. Voor mij is het de eerste keer dat ik met een stagiaire ga werken dus ik vind het ook een beetje spannend, maar heb er wel heel veel zin in. Oh en morgen (woensdag) ben ik om 08:45 op Radio Rijnmond te horen. We gaan het hebben over elektrische scooters in de stad πŸ™‚ Fijne week allemaal!

4 thoughts on “My week in pictures 258”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.