My week in pictures 259

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Dinsdagmiddag kreeg ik een berichtje met de vraag of ik op woensdagochtend mee wilde werken aan een interview. Natuurlijk wilde ik dat! Ik heb de afgelopen maand de nieuwe felyx e-scooters in Rotterdam getest en woensdag was de officiële lancering. Ze zijn nu voor iedereen te gebruiken en je kan je aanmelden (en de scooter van het slot afhalen) via de app. De oprichter van felyx werd door Radio Rijnmond geïnterviewd en ze vroegen of ik ook wat vragen wilde beantwoorden. Was echt heel leuk om te doen!

Mocht je felyx trouwens willen proberen: met de code 2CSHJA8E krijg je 30 gratis rijminuten. En als je die code gebruikt krijg ik ook weer 15 gratis minuten 🙂

Na het interview kwam Samantha naar mij toe om een fotoshoot te doen. Maar eerst: lunch! Ik maakte broccolisoep en broodjes vegan bitterballen (van de Vegetarische Slager) voor ons.

Op woensdagavond ging ik met Kaja naar het Scapino Ballet. De voorstelling Ting! is deze weken in het Nieuwe Luxor Theater te zien en ik was uitgenodigd om te komen kijken. Dit was de derde keer dat ik naar het Scapino Ballet ging en het is zo leuk om te zien hoe iedere voorstelling zo totaal verschillend is. Dit keer was er een live band (The Nits) en was het een combi van ballet en circus.


De voorstelling was mooi, spannend en grappig. Toen ik nog nooit naar een balletvoorstelling was geweest had ik nooit verwacht dat ze er veel humor in stoppen. Heel verrassend iedere keer.

Verwend beest 😀

Op donderdagavond werd de Onefit pop-up tegenover Rotterdam Centraal geopend door Timor Steffens. Hij gaf een dansworkshop en daarna was er een feestje.

Daarna kwam ik thuis en viel Cody bovenop mij in slaap op de bank. Het was dierendag, dus ik liet hem maar even lekker slapen.

Zaterdag kwam mijn mama naar Rotterdam. We liepen naar Parqiet en zaten daar lekker buiten. Zo’n gezellig plekje is dit.

Daarna gingen we bij Bertmans eten. Ik probeerde daar voor het eerst de curry (ik bestel er normaal altijd de green bowl) en hij was zoooo lekker. Ga ik vaker bestellen!

Vanochtend (zondag) stond ik al vroeg op. Ik ging met Cody wandelen tijdens de zonsopkomst. Het was echt prachtig.

Morgen ga ik naar de Ardennen! Dus vandaag ga ik daarvoor boodschappen doen en mijn spullen inpakken. Fijne zondag!

2 thoughts on “My week in pictures 259”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.