My week in pictures 260

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Zondagochtend hadden Cody en ik al vroeg een lange wandeling gedaan. Daarna lag hij lekker bij mij op de bank te slapen. In de avond maakte ik pompoen/wortelsoep. Voor die avond een kopje en er ging een pot mee naar de Ardennen.

Maandagochtend pakte ik nog de laatste dingetjes in. Ik maakte een “wellnessmand” vol fijne spulletjes: badbruisballen, lotions, mijn pantoffels en lekkere thee. En Rummikub valt ook wel onder wellness, toch? 🙂 Rechts: op naar de Ardennen met Sabine!

We checkten in bij een prachtig huisje in de bossen. Waar het precies is laat ik je later nog weten! Ik was hier voor mijn nieuwe project, dus zodra dat lanceert zie je waar het huisje precies was. Ik ben ook nog bezig met een kortingscode regelen voor jullie 🙂 De avond van de aankomst dook ik meteen in het heerlijke bad.

Op dinsdag maakten we een lange wandeling. Het zonlicht viel echt prachtig de bossen binnen.

Echt zo ontzettend mooi, de bossen rond deze tijd van het jaar. We waren er echt precies met de start van de herfst. Na de wandeling maakte ik een vuurtje.

Bij de openhaard wachtte ik tot Sabine de hottub had warmgestookt. We moesten 5 uur stoken om hem warm te krijgen, maar het was het waard. Heel leuk om dat een keer zelf te doen!

Woensdag: goedemorgen vanuit het hutje. Ik begon de dag met een lekker ontbijtje.

Daarna wandelen met Cody en gluren bij de andere hutjes in de buurt. Deze boomhut is ook zo ontzettend leuk.

De hottub was nog warm van dinsdagavond, dus woensdag gingen we er overdag nog een keertje in. Cody wilde er ook bij 😀

Donderdag was alweer onze laatste dag in de Ardennen. In de ochtend maakten we vuur naast een beekje. Echt een rustgevende plek.

Gezellig met Co aan het water. Hij vond het vuur eerst een beetje eng maar daarna kwam hij er lekker bij liggen.

Donderdagavond waren we weer thuis en bestelden we bij Noo.me mijn lievelings vegan laksa. Vrijdag bracht ik mijn spullen naar mijn nieuwe kantoor! Wat een leuke week was dit zo 

Zaterdag begon ik de dag met een pilates les en daarna stond ik veel in de keuken. Ik maakte deze energyballs, een voorraad soep en slowjuice sap. Het recept van de balletjes heb ik hier opgeschreven.

Zaterdagavond was echt hilarisch. Robin organiseerde een ladiesnight bij haar thuis. Dat is een soort Tupperware party maar dan met erotische producten. Een dame kwam langs met kratten vol vibrators, dildo’s en nog een hele hoop andere dingen waar ik de naam niet meer van weet. Ik kon het niet laten om er een op mijn hoofd te plakken, maar daarna had ik een afdruk op mijn hoofd. Oeps… 😀

Gisteren (zondag) was ik bij de halve finale van de Aardig Onderweg award. 20 kandidaten mochten een pitch geven en 3 daarvan zijn geselecteerd voor de grote finale op 9 november.

Vandaag werk ik voor het eerst vanuit mijn nieuwe kantoor. Ik heb het nu al helemaal naar mijn zin! Over twee weken komt mijn stagiaire erbij. Fijne dag!

4 thoughts on “My week in pictures 260”

  1. Dat hutje in de bossen ziet er ongelooflijk uit. Ik was verliefd zodra ik het op Twitter zag passeren. En wij hebben ook weleens zo’n Upperdare party gehad. Ik vond het hilarisch, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.