My week in pictures 261

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandagochtend op kantoor. We hebben een mooi uitzicht op de stad en zagen de zon opkomen. Cody ging ontbijten op kantoor, want thuis voor vertrek was nog te vroeg voor hem 🙂

Woensdag at ik in de middag én avond buiten de deur. Merel van De Groene Meisjes heeft sinds vorige week haar eigen De Groene Meisjes bowl bij SLA en ze nam ons mee om hem te gaan proeven. Hij is heeel lekker! In de avond at ik met Kaja bij Spirit. De shiitake “steak” daar vind ik zo lekker.

Ik heb een mega kort weekverslag dit keer want ik heb eigenlijk alleen maar achter mijn computer gezeten. In de avonden veel knuffelen met Co.

Zondagochtend gingen Sabine en ik met Cody wandelen. De zonsopkomst was prachtig! Deze foto is zonder filter. Toen ik weer thuis was maakte ik wentelteefjes, met een laagje amandelmelk, 1 el bloem, kaneel en vanillesuiker.

In de middag ging ik eens naar een vintage winkel. Ik was al jaren niet meer naar een winkel met tweedehands spullen geweest, maar zag de laatste tijd zoveel mensen met mooie vondsten dat ik het ook weer eens ging proberen. Ik vond een aantal prachtige jassen maar ze waren helaas allemaal te groot. Binnenkort ga ik nog een poging wagen. Verder ging ik ook nog op jacht naar leuke attributen/achtergronden voor fotoshoots. Dit leuke tafelkleed vond ik bij HEMA.

En in de namiddag bakte ik een taart. Hiervoor gebruikte ik dit recept en hij is inderdaad 6 sterren waard 🙂

Deze week ga ik een hoop interviews afnemen en ga ik foto’s maken voor het Instagramprofiel van een merk, zodat zij hun tijdlijn mooi kunnen vullen. Dit weekend lekker naar Brabant, eindelijk mijn ouders weer zien. Fijne week!

2 thoughts on “My week in pictures 261”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.