My week in pictures 263

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandag: nieuwe bureaustoelen op kantoor! Het in elkaar zetten was lastig maar wat zit ‘ie fijn. Ondertussen lag Cody de hele ochtend aan de verwarming vastgeklampt. Het blijft toch een Spanjaard hè 😀

Dinsdagavond keek ik Hunt for the wilderpeople op Netflix. Ik vond het een ontzettend leuke film. Aanrader!

Op woensdag kwamen mijn drie oud-huisgenootjes op bezoek om bij te kletsen. Ik had thee, zelfgemaakte appeltaart, Tony’s en dadel-kokosballetjes klaargezet. Het is alweer 2,5 jaar geleden dat ik het gezellige huis verliet. Maar wat is het heerlijk om zo’n fijn eigen plekje te hebben 

Donderdag was een hele leuke dag want mijn stagiaire Manon werkte voor het eerst een dagje mee. In de middag haalden we tijdens het wandelen met Cody cupcakes om het te vieren. Ik had een sinaasappel-chocolade cupcake en die was heerlijk. En ik maakte deze week een lekkere zoete aardappel / prei ovenschotel. Klik hier voor het recept dat ik daarvoor heb gebruikt. Ik heb er nog broccoli aan toegevoegd voor wat meer afwisseling.

Vrijdag sloten we de werkweek op kantoor af met een borrel. Wat een hoop gezellige dingen deze week!

Mijn weekend begon fijn. Een heerlijke wandeling langs het water in de ochtend en daarna de stad in. Ik had al een week of drie steeds zin om te schilderen dus daar ging ik spullen voor halen. In de ochtend keek ik eerst naar wat tutorials en Draw with me video’s op Youtube om te kijken wat voor spullen ik allemaal nodig had. Uiteindelijk heb ik alles bij Pipoos kunnen vinden.

Zaterdagmiddag was heel vervelend. Ik lag te slapen op de bank en werd wakker van geschreeuw van buiten wat maar door bleef gaan. Ik ging toch maar even kijken, want ik dacht dat er misschien een huis in de straat in brand stond of iets dergelijks. Toen ik beneden kwam zeiden mijn buren: ga maar niet om de hoek kijken. Er lag blijkbaar een vrouw onder de tram. Het geschreeuw bleef maar doorgaan en het klonk zo erg dat ik ervan moest huilen. Vond het zo ontzettend zielig en zo naar om te horen, dus ben toen met Cody gaan wandelen tot de traumaheli weer wegging. Dit op de foto is overigens niet de tram van het ongeluk.

Zondagochtend was ik al om 6 uur wakker. Ik kon niet meer goed slapen dus ik ging mijn nieuwe verfspullen uitproberen. Ik had al een jaar of 6 niet meer geschilderd en vond het erg leuk om te doen, heel ontspannend. Ik ben begonnen met wat blaadjes schilderen om de verf en kwasten te leren kennen.

Zondagmiddag ging ik met Sabine naar Intratuin in Rhoon. We zijn uiteindelijk 2,5 uur binnen geweest. Wat een fantastische kerstafdeling hebben ze daar. Zo groot en zoveel te zien!

Ik zag mijn future me in het winterlandschap staan: een meisje in de sneeuw met vier honden. En een MEGA wijnglas, hahaha.

In de avond keken Sabien en ik een kerstfilm bij mij thuis (The Holiday Calendar, heel leuk) en Co kroop er uiteraard lekker bij. Die tanden, hahaha.

Fijne week allemaal! Ik ga deze week naar Mamma Mia en verder heb ik buiten werk nog niet veel op de planning staan. 

7 thoughts on “My week in pictures 263”

  1. Wat een heerlijke sfeervolle foto’s! Ik moet nu ook echt snel gaan Kerst shoppen. The Holiday calender staat ook op mijn te bekijken lijstje. Zag hem van het weekend voorbij komen op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.