My week in pictures 274

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Dinsdag bleef ik expres een dagje thuis werken want het zou gaan sneeuwen. In de ochtend dacht ik: ben ik hier nu voor thuisgebleven? Maar rond half 10 ging het ineens los! Dit was de eerste keer dat Cody overdag sneeuw zag (laatst sneeuwde het een keer ‘s nachts maar hij is nogal bangig in het donker) en hij was zoooo blij. Hij vond het fantastisch en begon helemaal wild rond te springen.

In de middag ging ik nog een keertje wandelen samen met Amy. Er lag echt een flink pak sneeuw!

En… iemand was vergeten zijn/haar muziekspeler mee te nemen. Oeps 🙂 Ik heb nog hele lekkere Snowflakes bodymist van uit New York vorig jaar en die sprayde ik door heel mijn huis. Vond het echt leuk dat er zo’n pak sneeuw lag 🙂

Iemand tagde me in deze post en ik kon het niet laten om het bij Cody te proberen. Ik had alleen geen keukenrol dus gebruikte een wcrol. Het lukt daarmee niet echt, maar het idee was leuk, hahaha.

Deze week maakte Anna Lena een hele mooie schildering bij ons op kantoor. Heel tof! En ik liet mijn nagels weer doen. We hebben er glitter bij gedaan dit keer, ook leuk voor een keertje!

Woensdag ging ik met Cody naar de dierenwinkel om een jas voor hem uit te zoeken. Als hij de hele dag buiten bij de opvang is (1 dag per week) dan is het wel echt koud voor hem nu. Hij moest jassen passen, maar had veel meer interesse in de konijntjes in de dierenwinkel.

Zaterdag zag ik via Onefit dat er een nieuwe gym bij mij in de buurt is, dus die ging ik eens uitproberen. Het was er nog heerlijk rustig en we deden maar met z’n 2en mee aan Bodypump. Blij dat ik een fijne gym dichtbij huis heb gevonden. Ik ga er sowieso vaker trainen! Daarna maakte ik een lekkere shake met choco proteïne poeder en pindakaas.

Zondag kookte ik weer voor de komende paar dagen. Links: groenten gebakken in sesamolie. Rechts: chickpea masala (volgens dit recept).

Avocado aioli (1,5 avocado, 2 el mayo, zout, peper, wat citroensap en heel veel knoflook) en gekookte zes-granenmix met perzik.

En dat bij elkaar met aardappeltjes uit de oven maakt een heerlijke lunch! Ik maakte ook nog een citroencake. Daarvoor gebruikte ik dit recept, waarbij ik de limoen heb vervangen voor anderhalve citroen.

Dit weekend ga ik naar Disney! En verder: work, work, work. Fijne week!

5 thoughts on “My week in pictures 274”

  1. Ahh Cody in de sneeuw, zo lief!! Moest trouwens lachen toen ik aioli zag haha vanwege de struggles in je verhaal! Heb de lunch opgeslagen want lijkt me écht heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.