My week in pictures 275

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Maandag ging ik na werk weer sporten bij de nieuwe gym in mijn wijk. Ook deze week was ik weer de enige. Hopelijk komen er snel meer mensen hier sporten! Dat het rustig is vind ik wel fijn, maar helemáál alleen vind ik dan ook weer niet leuk. Ik ging Bodypump doen.

Daarna ging ik meteen door naar Kim. Even bijkletsen en kroelen met Bobbie die ineens geen kleine kitten meer was. Qua formaat dan, qua gedrag wel hahaha. Hier lag ze eindelijk aan het einde van de avond rustig bij me. De rest van de avond was ze druk aan het rondspringen. Het is zo’n schatje.

Dinsdag ging Cody weer naar de hondenopvang. Via Facebook kan ik dan zien wat hij daar allemaal uitspookt. Zo grappig om zijn gedrag te zien. Als andere honden aan het stoeien zijn dan staat Cody er altijd naast te blaffen en te doen alsof hij bij de stoere jongens hoort. Echt stoeien durft hij volgens mij nog niet helemaal. In de avond ging ik gezellig eten met Aukje. Ik had in de middag al stevig gelunched met rijst, aardappelen en groenten, dus bij Spirit ging ik voor een tomaten-linzensoepje. En eindelijk een citroen-meringue taartje na. Die waren de vorige keren dat ik er was steeds uitverkocht.

Woensdag werkte ik een dagje thuis. Ik heb me de afgelopen jaren vooral gefocust op Instagrammarketing (waar ik een e-book over geschreven heb) waardoor ik helemaal niet thuis was in Facebook advertising. Ik wil gaan Facebook adverteren voor Maja magazine dus ik kocht het e-book van Birgit Luijk en ging een dagje “studeren”.

Vrijdag sjouwde ik een hele hoop spullen mee naar kantoor. Ineens lag er sneeuw? Dat had ik helemaal niet verwacht. Wel heel leuk weer 🙂 Cody huppelde vrolijk naar werk toe met mij. In de middag ging ik meteen vanuit werk door naar het station, naar mijn vader in Brabant. We bakten frietjes en loempia’s en dit was papa’s lifehack om de loempia’s te laten ontdooien, hahaha.

Zzaterdag al vroeg in de ochtend ging de wekker want we gingen naar Disney met de familie! Typisch mijn vader: 8 minuten voor vertrek een tas in de gang gooien en beginnen met inpakken. Om 6 uur stapten we in de auto en reden we richting Parijs. Ik had geluk want ik zat voorin met een groot kussen. Dus ik kon nog even slapen.

Het was 5 uurtjes rijden en onderweg kwamen we in een sneeuwbui terecht. Dat zorgde voor wat vertraging, maar ook voor een mooi uitzicht.

Jaaaa, Disney! Wat was het koud op zaterdag. De kou had ik wel echt even onderschat. Gelukkig had ik wel nog een sjaal in mijn rugzak zitten. We verbleven in huisjes op de Davy Crockett ranch. Super leuke huisjes en zeker een aanrader! Ik sliep onder Disney-lakens en douchte met Disney zeep.

Vegan eten in de Disneyparken zelf was vrij lastig. Het restaurant van Ratatouille serveert een stoof met tofu, maar dat restaurant was helaas dicht. Ik heb wel nog een vegan champignonsoepje gevonden bij een kraam. Gelukkig waren er net buiten het park wel wat opties en had ik ook wat dingen van thuis meegenomen voor ontbijt en lunch. Het Rainforest Cafe (dat super leuk is ingericht) net buiten het park had wel deze lekkere vegan burger en bij Vapiano’s kon ik de pizza’s en pasta’s ‘veganizen’.

Ohhh, al die leuke souvenirwinkeltjes!!

Met mijn zussen in Disney!

Met mijn zussen, nichtjes, vader en tante in een attractie.

We waren van zaterdag t/m maandagochtend in Disney en Cody logeerde bij mijn moeder. Die stuurde af en toe fotootjes door van Cody en haar hond Daantje. Zo lief, hij vermaakte zicht prima.

Disney dag 2! Op dag 1 (zaterdag) waren we in het Disney Park geweest en op zondag gingen we naar het Walt Disney Studio’s park. Rechts zie je mij in de Rock ‘n Roller Coaster, hahahaha. Ik was ZO bang. Vorig jaar was ik er ook in geweest maar ik kon me niet herinneren dat ‘ie zo heftig is.

In m’n eentje in de Buzz Lightyear Laser Blast 🙂 Dat was de laatste attractie waar ik zondag in ging. Maandag ging de rest van de familie nog het park in, maar wij reden om 7 uur ‘s ochtends al weer terug naar huis. Mijn zus en ik moesten vanuit Brabant namelijk nog doorreizen naar Rotterdam en Amsterdam en we hadden de parken wel gezien in twee dagen. Toen we in het begin van de middag weer in Brabant aankwamen kreeg ik een warm welkom van Cody ♡ Daarna ging ik met hem in de trein weer naar Rotterdam.

Deze week ga ik weer een hoop schrijven voor Maja en we hebben een fotoshoot-dag op de planning staan. Zin in! Ook krijgt mijn portfolio-site een make-over. Verder staat er deze week iets heel leuks op de planning wat ik nog niet kan vertellen, maar dat zie je sowieso in mijn volgende weekverslag. Fijne week!!

5 thoughts on “My week in pictures 275”

  1. Leuk weekoverzicht 🙂 Ik vroeg me af, zou je overwegen om een keer een blog te schrijven over het ‘single dogmom’ zijn? Ik overweeg namelijk ook om een hond te adopteren en ik zou het super interessant vinden om te lezen over jouw ervaringen en tips & tricks. Bijvoorbeeld: hoe heb je een goede dagopvang voor hem gevonden? Wat ben je gemiddeld kwijt per maand aan kosten voor Cody? Heb je hem moeten trainen om op werk lekker te chillen of ging dat gewoon vanzelf?
    En er zijn vast nog veel meer leuke vragen op dat onderwerp! Ik zou het in ieder geval erg interessant vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.