My week in pictures 283

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder!


Heel eerlijk: deze week was niet mijn beste week. Ik heb van maandag tot en met donderdag alleen maar iedere dag wat mail weggewerkt en gesport. Verder heb ik alleen maar voor me uit zitten staren en heel veel middagdutjes gedaan. Op dit soort momenten ben ik blij dat ik eigen baas ben, spontaan vrij kan nemen en het op me af kan laten komen.

Vrijdag zette ik weer even de knop om. Ik heb de laatste tijd een paar keer in mijn stories gedeeld dat ik selderijsap had gemaakt en ik kreeg van een aantal mensen uit Rotterdam die ik ken vragen of ik het ook eens voor hen wilde maken. Dus startte ik spontaan Jennie’s Juice Service 🙂 Degenen die het bij me bestelden vroegen hun collega’s of ze ook wilden en voor ik het wist had ik 12 bestellingen van een liter! Vrijdagochtend maakte ik een ritje naar de horeca groothandel om sapflessen en papieren rietjes in te slaan.

Zaterdag ging ik gezellig met Kim naar het strand. Het was bewolkt, maar wel warm genoeg om even lekker uit te waaien aan zee. Uiteraard ging Cody mee!

Mijn zeemonster ♡ Ik had sapjes meegenomen voor ons en Kim nam bananenbrood mee. Een goed duo wij!

Kim had ook nog hele lekkere salades meegenomen die we daarna in de auto opaten. Beter daar dan op het strand, met een grote kans dat er zand in waait. In de avond ging ik met Sabine naar Kino. Dat is een hele gezellige bioscoop in Rotterdam met een bar. Daar kun je gewoon met een gin tonic de zaal in, hoe lekker.

En oh ja, daarvoor had ik nog pannenkoeken gebakken. Dit blijf ik toch het lekkerst vinden: met poedersuiker.

Zondag sliep ik uit en daarna sprak ik af met Xenia. We haalden ijskoffies bij Lebkov en gingen daarna de stad in omdat ik nog wat spulletjes nodig had. Een herbruikbare ijskoffiebeker kwam ook meteen op mijn lijstje. We zochten ons een ongeluk maar konden nergens een leuke vinden. Op een gegeven moment hadden we bijna alle winkels wel gehad en moest ik bijna noodgedwongen met dit exemplaar van So Low naar huis, hahaha. “Mag ik één ijskoffie alstublieft?”.

En ja hoor, bij onze laatste poging vonden we de perfecte bekers! Op de H&M Divided afdeling, weggestopt in het onderste rekje. Ze waren in de sale dus ik nam meteen alletwee de designs mee naar huis. Één voor ijskoffie en één voor sapjes onderweg. In de namiddag was ik weer thuis en ging ik zonnen op mijn balkon. Ik maakte een soepje en at er broodjes bitterbal (v) bij.

En vanochtend, maandag, stond ik al om 6 uur in de keuken voor Jennie’s Juice Service. Die 12 liters die besteld waren moesten geperst worden! Groenten wassen, snijden en juicen maar. Naamkaartjes erbij.

Toen de sapjes klaar waren ging ik ze rondbrengen in de stad. Op één kantoor waren zelfs vijf flessen besteld. Het lijkt me heel leuk om dit iedere maandag te doen. Dan kom ik langs terwijl mensen aan het werk zijn en hebben ze meteen een fles gezond sap voor maandag tot en met donderdag. Fijn om even wat anders te doen dan achter de computer zitten!

En dit weekend maakte ik mijn boards klaar voor de lente en zomer. Ik maakte de wielen/lagers schoon en oliede ze. Ready to roll!

Gisterenavond kreeg ik het verdrietige nieuws te horen dat Daantje, de hond van mijn moeder en stiefvader, helaas is overleden. Als je mijn weekverslagen regelmatig leest dan heb je haar wel voorbij zien komen, een grote zwarte jachthond. Ik ben er erg verdrietig om en denk dat dat al helemaal erg wordt als ik in Brabant op bezoek ga en ze er dan niet meer is… zo oneerlijk dat honden maar zo kort leven 🙁 

9 thoughts on “My week in pictures 283”

  1. Wat een leuk idee van de sapjes! Zo ben je weer even buiten en bezig met iets anders, lekkere catchy naam ook! Zo weet je van een minder productieve weer toch weer iets te maken :-). Sterkte met het verlies.. <3

  2. Sterkte met het verlies van Daantje, snap dat je daar verdrietig over bent! Vervelend als je week even niet zo lekker gaat maar ik vind het dan weer wel heel knap van je dat je innovatief genoeg bent om gelijk met een ander ideetje te komen en dat uit te voeren (die sapjes dus) 🙂

  3. Wat vervelend dat het even wat minder goed met je gaat. En inderdaad tof dat je je herpakt en doorzet! Leuk idee van de sapjes. Krijg altijd energie wanneer ik je blogs lees. Sterkte en keep up the good work!

  4. Fijn dat je als eigen baas zijnde een stapje terug kan doen. Ik wens je veel sterkte met het verlies van Daantje, dat is natuurlijk niet niks. 🙁 Leuk idee die juice service! Ik vind jouw spontane onderneming ideeën altijd zo leuk, je werkt ze ook altijd zo snel uit en je bent er transparant over naar ons als lezers. Erg interessant om te zien op je story’s en om over te lezen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.