My week in pictures 286

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandag was het Tweede Paasdag. Het was heerlijk weer en mijn tante gaf een barbecue. Ik had de dagen ervoor al zo veel en zo ongezond gegeten dat ik helemaal een opgeblazen buik had en niet zo’n zin had in nepvlees van de barbecue. Dus ik nam leftover zelfgemaakte nasi mee. En mijn oom grilde nog groenten voor me op de barbecue. Rond een uur of zeven ging ik met Cody weer in de trein richting Rotterdam.

Dinsdag had ik een fotoshoot met Samantha op de planning staan en daarvoor ging ik nog snel even wat leuke spulletjes halen. Mijn toilet kreeg voor een samenwerking een mini-makeover en ik kocht daarvoor leuke nepplantjes en bamboe accesesoires bij Søstrene Grene en Casa.

Samantha aan het werk!

Deze week ruimde ik alle kastjes en de lades onder mijn bed op. Daar kwamen allemaal dozen en mappen uit met foto’s en… tijdschriften en kranten waar ik in stond. Een paar jaar terug stond ik best vaak in allerlei bladen. Echt leuk om terug te zien! Donderdag ging ik naar Amsterdam. Ik was wat te vroeg dus ging op Amsterdam Centraal nog even de Sissy-Boy in. Daar zag ik deze leuke strandkleden! Die waren blijkbaar net die dag binnengekomen in de winkel. Ik kocht degene met de palmbomenprint.

De reden dat ik in Amsterdam was, was omdat ik naar een diner van Beyond Meat ging. Ik ben echt mega fan van deze plantaardige burger en was heel blij toen ik een uitnodiging van ze kreeg. Ik nam Sharon mee als mijn +1.

Het diner was om te vieren dat de Beyond Burger vanaf vandaag bij Albert Heijn in de winkels ligt! Dat vind ik echt fantastisch nieuws, want ik ben de afgelopen tijd bijna wekelijks bij horecazaken in Rotterdam de burger gaan eten of bestellen. Nu kan ik ze gewoon thuis bakken. En lekker voor op de barbecue deze zomer! Ze liggen trouwens in het vleesschap bij AH. Voor het eerst een plantaardige burger tussen de vleesproducten.

Als nagerecht kregen we een merengue gemaakt van kikkererwtenvocht (aquafaba) met kokosijs, fruit en noten.

1 euro voor aardbeien, frambozen en bramen! Ik heb flink ingeslagen deze week bij Sahan.

Zondagochtend zat ik met mijn ontbijtje in de trein richting Eindhoven. Een oud-klasgenootje van me had een leuk autootje te koop staan op Facebook. Mijn vader en ik gingen samen kijken.

En ja hoor: hij ging mee naar huis! Ben er zooo blij mee. Ik heb iets langer dan een jaar met veel plezier een Greenwheels abonnement gehad. Dat is top voor in en rondom de stad, maar voor verre afstanden wordt dat echt te duur. Als ik naar het strand wil, een weekendje naar mijn ouders of een paar dagen op vakantie naar de bossen dan moest ik alsnog een auto van iemand lenen of met de trein gaan. De trein is prima te doen met Cody als het rustig is, maar vaak was het onverwachts toch druk in de trein en dook Cody uit paniek onder alle stoelen. Nu kunnen we op ons gemak overal naartoe en ook naar plekken waar geen OV komt zoals de bossen. Zin in!

Koningsdag heb ik trouwens niet gevierd. Daar had ik niet zo’n zin in dit jaar. Ik heb thuis opgeruimd en mijn eigen vlooienmarkt gehouden op Marktplaats 🙂

13 thoughts on “My week in pictures 286”

  1. Haha, zo leuk: je eigen vlooienmarkt op marktplaats. Mijn nieuwe plan voor volgend jaar! Je maakt me super nieuwsgierig naar de burger, binnenkort maar eens halen. En gefeliciteerd met je auto 😀

  2. Ahh hoe fijn van je auto!! Heb je die voor je weekendjes weg in schattige huisjes en voor heerlijke boswandelingen met Cody, ideaal. Ik ben nu bezig met mijn rijlessen , hoop ooit ook een leuke eigen auto te hebben 🙂

  3. Die burger is lékker, hé?! Ik vind hem ook echt geweldig. Hier in België zou hij intussen ook bij Delhaize en Albert Heijn te koop zijn; ik ga eens kijken. Gefeliciteerd met je autootje!

  4. Gefeliciteerd met je eigen autootje, vet leuk! Lijkt me met Cody vooral echt superchill. En treinkosten + Greenwheelsabonnement is ook niet altijd mega goedkoop denk ik, dus dan ga je er alleen maar op vooruit 🙂 Alleen jammer voor je mede-treinreizigers dat Cody nu niet meer in de trein komt want als ik in de trein zou zitten met uitzicht op Cody zou dat mijn treinreis echt direct tien keer leuker maken haha.

    1. Dankjewel! Ja, nu met het gebruik in en rondom de stad kom ik ongeveer op hetzelfde maandbedrag dat ik verwacht uit te geven aan mijn eigen autootje. Het is wel echt een fijne service hoor, maar zo fijn dat ik het te vaak gebruik 🙂

  5. Dit jaar ben ik Koningsdag ook weer ontvlucht door op vakantie te gaan naar Praag ? Niks impulsiefs hoor, gewoon netjes gespaard en vooruit gepland. Wat gaaf dat je een mooie auto hebt gevonden! Ik kan niet wachten op alle bosfoto’s ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.