My week in pictures 288

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Op dinsdag had ik afgesproken met May. Ze was jarig geweest in het weekend dus we gingen taart eten in de stad. Van tevoren haalde ik nog snel haar cadeautje op (een fijne set Brandt kaarsen) en Cody gedroeg zich net als een man die mee moest shoppen: hij ging op een gegeven moment gewoon op de grond liggen. “Ga jij maar rondkijken, dan wacht ik hier wel!”

Woensdag ging ik met Cody trainen bij de hondenopvang. Sinds ongeveer een maand maakt hij soms ruzie met de andere honden en dat probeer ik hem nu af te leren. We hadden deze week twee keer getraind en het ging al wat beter! Nu nog zorgen dat hij zich ook zo goed gedraagt als ik weg ben.

In de middag ging ik helaas mijn sleutel inleveren bij kantoor. Ik heb mijn contract even niet verlengd omdat Maja 2 niet zo lekker liep en omdat ik in de zomer een lange periode vrij wil nemen. Dan vind ik het zonde om aan een contract vast te zitten. In september hoop ik er weer terug te zijn want het is een hele fijne plek! Tot dan werk ik weer even vanuit huis en koffietentjes 🙂

Daarna ging ik met Romane wat drinken in de stad. Heeft iemand van jullie een Keepcup? Mijn herbruikbare beker van Starbucks begint aan vervanging toe te raken. Ik zag dat ze de Keepcups bij Coffee Company hebben en misschien dat ik daar wel voor ga.

Vrijdagochtend ging ik naar IKEA. Oh, wat had ik weer zin om een hoop te verbouwen in huis. Maar ik heb me ingehouden en alleen wat keukenspulletjes meegenomen 🙂 Ik ben nu op een punt in mijn leven dat ik het meest enthousiast word van de keukenafdeling, haha. Toen ik de spullen van mijn lijstje verzameld had en voorbij de kassa was, kocht ik nog een vegan hotdog. Ik vond hem wel lekker, maar had verwacht dat het echt de vegan variant (dus met dezelfde smaak) van de originele hotdog zou zijn. Deze smaakt heel anders. Ik zou hem wel nog een keer kopen, maar had hem me gewoon anders voorgesteld.

De IKEA-aankopen waar ik het meest blij mee ben: deze Variera kastverdelers. Hoe handig?? Ik heb deze week trouwens veel te veel lol gehad met het mannenfilter op Snapchat. Dat kun je niet gemist hebben als je mij volgt op Instagram 🙂

Zondagochtend ging ik naar de nagelsalon. Ik ging een keertje voor barbieroze nagellak. Grappig hoe ik eerst echt niks had met nagellak en het nu heerlijk vind om naar de salon te gaan. Één keer in de drie/vier weken een mooi kleurtje uitzoeken en dan heb je er geen omkijken meer naar.

Eenmaal thuis haalde ik snel Cody op en liep ik met hem naar de stad. Liza, mijn vriendinnetje uit Siberië die vier jaar in Rotterdam studeerde en nu in Dublin woont, was weer een weekendje in Rotterdam. We hadden maar een uurtje de tijd om bij te kletsen, maar het was heel gezellig!

Daarna ging ik lekker in het zonnetje zitten op mijn balkon. Ik heb een kauwennest in het plafond van mijn balkon zitten en vond een gebroken eitje op de grond. Dat betekent dat er baby’s zijn geboren! Ik kan er helaas niet bij om ze te zien. En ik heb helaas geen moederdagcadeau gekregen van Cody 🙁

Coconutterly Caramel’d is sinds gisteren mijn nieuwe lievelingsijs. Ik kocht hem in de bonus en heb de hele bak in één dag leeggegeten, zo lekker.

Verder was deze week ook behoorlijk verdrietig omdat de hond (ook een Border Collie) van een vriend woensdag tijdens het spelen verkeerd was gevallen en zijn achterpoten verlamd waren geraakt. Vrijdag ging ik met hen naar de dierenarts, eigenlijk met het idee dat ze ingeslapen zou moeten worden, maar wonder boven wonder begon ze die dag weer gevoel in haar pootjes te krijgen en te hinken! Het gaat gelukkig iedere dag weer een stukje beter dus we hebben goede hoop. Een fijne week gewenst!

15 thoughts on “My week in pictures 288”

 1. Wat toevallig, ik was ook aan het kijken naar een KeepCup! Ik ben er niet helemaal enthousiast over, dus nog steeds op zoek. Deel je het als je een goede vervanger voor je Starbucks beker gevonden hebt? 🙂

   1. Ik heb zelf een glazen KeepCup, maar zit er over te denken om misschien een Ecoffee Cup te kopen. Ze hebben ook heel veel leuke printjes en ook basic kleuren 🙂

 2. Hoi Jennie!
  Mag ik je vragen waar jij je nagels laat doen in Rotterdam?
  En wat voor lak laat jij precies op je nagels doen?
  Ze zien er erg mooi uit! Ik zit er ook over te denken om m’n nagels te laten doen.

  Liefs Amber

  1. Ik laat ze bij Beautysalon Bijdehand doen! Zij zit in Schiedam en heeft geen officiele website maar wel Facebook en Instagram. Ik heb nagellak nooit leuk gevonden omdat het bij mij niet goed bleef zitten, zelfs gellak niet.. dus nu heb ik nepnagels met daarop gellak en dat werkt top. Ze maakt mijn nagels zo dun en natuurlijk mogelijk ☺️ Veel mensen zijn verbaasd als ik zeg dat het nep is. Het is echt ideaal want nu zijn mijn nagels altijd mooi verzorgd en heb ik geen gedoe met haakjes en gescheurde nagels etc.

   1. Hoi Jennie, dank je wel voor je snelle reactie! Ik ga eens kijken op haar pagina’s. 🙂
    Ik vind het er inderdaad heel natuurlijk en mooi uitzien bij jou!

 3. Ik heb een KeepCup. ? Ik geloof eentje van 340 ml. De slechte reviews gaan vrijwel uitsluitend over het feit dat hij lekt, maar dat is niet zo. Hij dient enkel om wegwerpbekers te vervangen, dus hoef je hem logischerwijs niet in je tas te mikken. Als je hem gewoon vasthoudt en gebruikt voor je coffee-to-go, kan je perfect drinken zonder te kliederen. ?

 4. Ik heb ook een keepcup! Hij is er idd echt om je wegwerpbeker te vervangen dus je kunt hem niet zomaar in je tas laten slingeren. Ik vind hem zelf wel fijn werken alleen blijft de koffie geur er echt lang inhangen dus je moet hem wel echt goed bijhouden met schoonmaken 🙂

 5. Wat een leuke foto’s! Ik vind je nagels heel mooi <3 En HAHA, die mannen filter, geweldig! Wat een verdrietig nieuws van de hond van een vriend van je. Hopelijk komt het weer helemaal goed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.