My week in pictures 289

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandag bracht ik weer versgeperste groentesapjes rond. Dit keer niet op de fiets, maar op de felyx. En yes, ik had eindelijk een keer de zeldzame gele scooter bemachtigd 😀 (alle andere scooters zijn groen)

Mijn snelle geen-zin-om-te-koken-en-niet-veel-honger oplossing: pompoensoep van de dag ervoor en een wrap met zeesticks, spinazie, komkommer, avocado, tomaatjes en mayo.

Woensdag was mijn vrije dag en het was heerlijk weer, 19 graden. Ik besloot Cody eerder op te halen van de opvang en door te rijden naar Hoek van Holland. Ik had zin in een strandwandeling en had gelezen dat onlangs in Hoek van Holland de eerste vegan strandtent van Nederland (Pele’s Surfshack) geopend is. Daar wilde ik naartoe!

Ik vond het een héle fijne plek. Ze hebben een soort ‘achtertuin’ met stoelen en ligbedjes waar je lekker uit de zon ligt. Ik heb de hele namiddag op dit bamboebedje gelegen. Ik luisterde podcasts en Cody lag K.O. in de schaduw vanwege het spelen bij de opvang. Dit is echt een topplek voor een middagje in de zon, alleen of met vrienden. De menukaart zag er heel goed uit en ik kon echt niet kiezen. De Kahuna burger was erg lekker en ik kan niet wachten om een keertje (of vijf) terug te gaan en de rest van de kaart uit te proberen. Ik zal er ook een keertje met Samantha naartoe gaan en betere foto’s van de plek maken voor een losse blogpost.

Donderdagochtend was ik op een plek waar ik al heel lang niet meer was geweest: het #Workmode kantoor waar ik lang mijn kantoorplekje had. Mijn super mooie kledingrek stond er nog en zij gingen verhuizen, dus het was tijd om ‘m op te halen. Ik heb er thuis geen plek meer voor dus ga hem denk ik verkopen.

Donderdagmiddag was fijn. Ik had een proefsessie bij een coach, om te kijken of dat wat voor mij is. Zij heeft ook een hond dus we gingen samen wandelen. Ik vond de proefsessie al heel waardevol en denk dat ik veel kan leren van coachingssessies met haar. Ik heb zin om de komende tijd even alles op een rijtje te zetten en zal er een blogpost over maken (hoe ik de coach heb gekozen en waar ze me bij helpt) als ik er klaar voor ben.

Vrijdag ging ik weer mee met Mono, de hond van een vriend, naar de dierenarts. Haar achterpoten waren vorige week verlamd geraakt door een ongelukkige val maar nu gaat het weer de goede kant op gelukkig! De dierenarts was heel positief. En Mono was blij 🙂 In de avond ging ik de stad in.

Ik ging met Kim eten bij SLA. En bij Bristol vond ik deze fantastische trui met een fijn prijskaartje. Heel leuk voor als het in de zomeravonden afkoelt!

Zaterdag verveelde ik me voor het eerst in lange tijd dus ik ging nieuwe bloemetjes halen voor op mijn balkon. Die van vorig jaar hingen er zo zielig bij…

En daarna ging ik in de zon liggen 🙂 Dit ben ik zonder make-up en net uit de zon, dus met een mega sproetenexplosie. Ik bedacht me dat ik in 8 jaar bloggen nog nooit een selfie zonder make-up had gedeeld. Ik ga wel vaak de deur uit zonder make-up (en draag sowieso niet veel) maar maak dan eigenlijk nooit foto’s of filmpjes. Tijd om daar verandering in te brengen!

Zaterdagavond maakte ik “pasta carbonara”. Ik zag bij AH nieuwe vegan spekjes liggen en die brachten me op het idee. Ik bakte ze met knoflook, ui en champignons. In een maatbeker roerde ik sojaroom en 4 eetlepels edelgistvlokken (dat smaakt naar verpulverde Cheetos chips) door elkaar en dat goot ik bij de rest in de pan. Dat werd samen een heerlijke namaak-carbonara saus! Beetje rucola erbij 🙂

Zondag: wandelen met Co en in de avond naar The Hustle met Sven. Ik vond het een grappige film, maar af en toe wel een beetje over de top. Wel blij dat ik gegaan ben want hij was wel vermakelijk 🙂

Deze week wordt een leuke werkweek. Samantha is terug van vakantie dus we kunnen samen weer aan de slag met het maken van blogposts. Ik ga naar een event van Riverdale (niet de serie maar de woonwinkel) en dit weekend ga ik bij mijn zus logeren. Fijne week!

8 thoughts on “My week in pictures 289”

  1. Klinkt als een fijne week die je hebt gehad. Ik ben erg benieuwd naar je blogpost over de strandtent, want ik kijk er naar uit om ook weer eens naar het strand te gaan!? Leuke vooruitzichten heb je, jij ook een fijne week gewenst! 🙂

  2. oh die sproetjes, i love it! ahaha ik had er zo graag een paar willen overnemen.
    Wat een heerlijke foto’s heb je weer gemaakt! Altijd leuk zo’n dagboek.

  3. Ik heb niet zo heel veel te zeggen behalve dat ik bewondering heb voor hoe je met bepaalde dingen omgaat (nu ook met de coach enzo) dus: <3. Gewoon even een hartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.