My week in pictures 291

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandag had ik weer de jackpot bij Sahan supermarkt. 4 mango’s voor 1,50. Een bakje aardbeien voor 1,50 en ga zo maar door. Ik haalde een hele lading voor €10,65. In de ochtend bracht ik weer wat sapjes rond in Rotterdam. In de middag sprak ik met Samantha af bij Arzu (hier vind je mijn blogpost over deze leuke plek) waar we heerlijke pannenkoeken aten.

En daarna hadden we een aantal fotoshoots. Cody zat erbij als regisseur, hahaha. Hij is gek op “tante Sammie”.

Woensdag ging ik op mijn vrije dag skaten en dat liep wat anders dan gepland. Ik oefende een trucje, viel en mijn board schoot weg. Stom ook van me om het zo dicht bij het water te doen terwijl er zo’n groot plein is 😀 Ik dacht: dit trucje heb ik al zo vaak gedaan, dit lukt me wel. Niet dus. Mijn board schoot in het water en het was echt zo’n “nooooooo” moment. Gelukkig waren er bouwvakkers bij het plein aan het werk waar ik een ladder van kon lenen. En toen… zoeken maar.

Ik heb denk ik toch nog een kwartier/twintig minuten in het water gezocht voor ik hem vond. In eerste instantie was ik op blote voeten gegaan maar dat was zo ranzig dat ik mijn schoenen weer had aangetrokken. Ik heb dingen op die bodem gevoeld waarvan ik nog steeds geen idee heb wat het was. Het ziekenhuis kijkt uit op dit plein dus ik hoop dat een aantal patiënten hebben kunnen meegenieten, hahaha. Daarna heb ik maar meteen mijn board even uit elkaar gehaald om alles te laten drogen.

En aangezien mijn broek, schoenen en sokken ook moesten drogen bestelde ik maar een lunch in het zonnetje. Naomi was toevallig in de buurt en kwam langs voor mental support tijdens de zoektocht. Ik ging voor een açaibowl en een groen sapje. Handig dat het in het park bezorgd kon worden!

Vrijdag ging ik naar Den Haag om een nieuw contract voor mijn blog en Instagram te bespreken. Er zijn speciale bureaus die samenwerkingen voor je verzorgen en ik ga me nu bij een nieuw bureau aansluiten die (hopelijk) hele toffe dingen voor me kunnen regelen. Zin in! Na de meeting bleef ik daar op kantoor nog even werken.

Zaterdag begonnen Cody en ik om half 7 al aan een ochtendwandeling van 10km (twee rondjes om de Kralingse Plas). Wat was het mooi!! Daarna ging ik de stad in. Ik had voor een fotoshoot een landkaart nodig, dus bracht voor het eerst in mijn leven een bezoek aan de ANWB winkel. Daarna nog even snel wat andere winkels in, zoals Urban Outfitters waar ik dit super leuke shirt vond! Uiteindelijk niet meegenomen, want mijn shoptegoed voor deze maand is al op 🙂

In de namiddag ging ik nog even in het zonnetje liggen! Ik baalde er vorig jaar steeds van dat ik op mijn balkonstoelen niet echt lekker kan liggen. Daar heb ik nu eindelijk een oplossing voor gevonden! Een stoel een kwartslag draaien, een oude deken erop (zodat de gaten en harde tussenstukken niet meer te voelen zijn) en daar mijn handdoek op. Helemaal top!

Zondag (gisteren) zou het meer dan 30 graden worden en ik vertrok al vroeg naar het strand, rond kwart voor 9. Gelukkig was ik nog net de files en volle parkeerplekken voor! Ik nam ijskoffie (koffie + ijsblokjes + amandelmelk) mee in de auto. Mijn pakje is van Showpo trouwens. Hier is een linkje naar de shoppagina.

Kim was er ook met een vriendin van haar, en later sloot Samantha ook aan. Helaas was mijn nieuwe bikini nog niet bezorgd, dus ik lag in m’n pakkie in de zon. Ook prima!

We waren bij Hoek van Holland, weer bij Pele Surf Shack.

Cody de Spanjaard vond het heerlijk op het strand. We hadden een skimboard tussen onze ligbedjes geklemd zodat hij schaduw had. En op het heetst van de dag ging ik met hem binnen zitten. Eenmaal thuis kreeg hij een lekker perenijsje.

Dit was een heerlijke week! Zulke weken mogen vaker van mij. Al gaan komende week en de week erop ook niet verkeerd zijn. Deze week nog even werken en dan vertrek ik zaterdag naar België voor een paar dagen. Fijne week!

14 thoughts on “My week in pictures 291”

  1. Ahhh je dag op het strand: echt goals! Het ziet er zo heerlijk uit. Ik moest trouwens erg lachen om je stories over je board, als ik het zo teruglees besef ik me pas hoe erg ik zou balen. Super fijn dat je hem gevonden hebt! Heb je je schoenen trouwens kunnen redden? 🙂

  2. Ja het was echt zo lekker op het strand gisteren! Wij waren er gelukkig ook al voor de files uit 🙂 Fijn dat je je board hebt kunnen vinden! Zou anders echt zonde zijn 🙁

  3. Ziet eruit als een heel fijne week! En aaaai, dat skateboard in het water… Mooi dat je er zelf wel de lol van inzag. En wat een geluk had je met die mooie fruit-buit… Ik ben dol op mango’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.