My week in pictures 292

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Woensdag kwam mijn nieuwe plank binnen! Een mooie toevoeging aan mijn collectie. Deze is een stuk lichter dan mijn andere planken en heeft net een wat andere vorm, waardoor ik bepaalde trucjes wat makkelijker kan doen. Ik heb hem bij Timber boards gekocht trouwens, het model heet Kiwi 🙂

Ik schroefde er snel mijn trucks en wielen onder en ging hem meteen uitproberen in het park. Hij is helemaal goedgekeurd! Ik heb heel veel zin om deze zomer weer verder te oefenen met trucjes. Ik probeer er al jaren beter in te worden maar zet steeds niet door… waardoor het steeds maar bij skaten als vervoersmiddel en lange tochten blijft. Nu wil ik er wel écht voor gaan. Gelukkig hebben we een leuke groep meiden die ook meer willen skaten dus dat moet helemaal goed komen.

Rechts: een dagje blogs schrijven bij Yoghurt Barn. Dat blijft een fijne plek om te werken met je laptop.

Wat waren er een hoop stormachtige dagen afgelopen week. Ik pakte een aantal avonden mijn lijstjesboekje erbij en vulde lijstjes in terwijl het buiten tekeerging. Ik heb trouwens zoveel leuke reacties van jullie gekregen op het boekje (mijn blogpost erover vind je hier) en jullie hebben hem zo massaal besteld dat de levertijd op een gegeven moment op twee weken stond, haha 😀 Nu is de levertijd gelukkig weer korter zag ik. Zodra er een zonnestraal was, was ik op mijn balkon te vinden. Donderdag zat ik in het zonnetje te eten. Een lekkere salade met geroosterde kikkererwten.

Zaterdag, nét toen ik wilde vertrekken naar de Ardennen, kwam mijn pakketje van Asos binnen. Het was de bikini van mijn wishlist! Ik ging hem nog snel even passen want ik was zo benieuwd en… hij is perfect! Echt de leukste bikini die ik ooit heb gekocht en de pasvorm is ontzettend mooi. Heel blij mee 🙂 Daarna deed ik hem gauw weer uit en stapten Cody en ik in de volgeladen auto naar België.

Wat een avontuur was de weg er naartoe. Ik was net de Belgische grens over toen (volgens mij door alle gaten en hobbels in de weg 😀 ) het plastic boven mijn wiel voor een deel losschoot. Het wapperde alle kanten op en ik had het eerst niet in de gaten, totdat automobilisten naar me seinden. Toen ik uit mijn raam keek zag ik het wapperen. Ik stopte bij een tankstation, klikte het weer vast en kocht voor de zekerheid maar tape om het extra goed vast te maken. Bij iedere hobbel in de weg keek ik weer even uit het raam of het niet weer was los geschoten… gelukkig gebeurde dat niet en kwamen we een half uur later aan bij het huisje in België. Mijn moeder en zus waren er al en Cody was héél blij om ze weer te zien.

Ik arriveerde in de avond en maakte een snelle wandeling door de buurt. We verbleven bij dit mooie meer in Robertville. Na het avondeten speelden we spelletjes en ik had zelfgebakken citroen-maanzaadcake meegenomen.

Zondag was het tijd voor de eerste wandeling van 8 kilometer. Daarna lekker het bad in! Ik had een bruisbal van Lush en geurkaarsen meegenomen.

Maandag, toen ook mijn andere zus gearriveerd was, liepen we nog een langer stuk: 12 kilometer dit keer. We kwamen aan het begin van de tocht deze enorme Ierse wolfshond tegen. Hij weegt 80 kilo!!

En dinsdag, verrassing: weer wandelen! De wandeling van dinsdag vond ik de mooiste van de afgelopen dagen. We deden de “Gouden rivier” wandeling van 8 km bij Montenau (de route kun je Googelen als je nog een mooie wandeling zoekt). Tijdens deze wandeling kom je langs zoveel verschillende mooie gebieden. Een stuk door het dennenbos, een stuk langs het water, door een soort vlindertuin en we eindigden bij een super mooie paardenweide die bij een klooster hoort. Deze wandeling zou ik ooit nog wel een keer willen maken. Echt een aanrader.

Dinsdag gingen we na het wandelen naar Duitsland. We verbleven dichtbij de Duitse grens dus we waren zo in Monschau. Mijn zus Marlies en ik wilden hier graag naartoe omdat we hadden gelezen dat je bij de winkel DM fijne en goedkope vegan verzorgingsproducten kunt halen. Het aanbod was heel groot en veel producten kostten minder dan een euro. Ik heb flink ingeslagen!

En nu ben ik weer thuis! Mijn weekverslag is wat later online gekomen dan normaal, omdat ik bijna geen bereik had in de Ardennen. Met één streepje 3G kon ik helaas geen foto’s uploaden op mijn blog 🙂 Vandaag zijn mijn zussen en ik weer terug naar Nederland gereden. Cody is daar gebleven bij mijn moeder want die blijven nog twee daagjes. Ik ga morgen en vrijdag op een mini persreis en het programma is nog een verrassing. Ben heel benieuwd! Nu maar gauw mijn spullen daarvoor inpakken en dan naar bed. De wekker gaat vroeg morgen. Fijne avond!

11 thoughts on “My week in pictures 292”

  1. Klinkt echt als een fantastisch lang weekend. Het ziet er echt prachtig uit daar, lekker wandelen, in bad, wijntjes.. doe mij ook maar zo’n tripje! Ik vind de bikini trouwens echt geweeeeldig.

  2. Oh die bikini is echt prachtig! En wat mooi he in de Ardennen. Wij gaan ook een keer per jaar een verlengd weekend om wandelingen te maken. Naar de DM wil ik ook wel graag een keer. Ondertussen al zoveel over gelezen dat ik echt mega hoge verwachtingen heb :p

  3. Je bikinitop!! Heel erg mooi en hij staat je ook echt geweldig goed. En hoe fijn dat je geregeld naar zulke boshuisjes gaat, zó gezellig. Misschien moeten m’n vriend en ik ook maar eens een romantic getaway plannen. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.