My week in pictures 302

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandag begon de week leuk, want ik ging lunchen met Daniël. We gingen weer eens een keertje naar Lilith. Super lekkere açaibowls hebben ze daar.

Woensdag was zo’n lekkere herfstachtige dag dus ik trok een fijne trui aan. Deze van Bristol is echt een goede aankoop geweest! In de avond ging ik dan eindelijk naar de nieuwe Vegan Junkfood Bar in Rotterdam. Ik was er al eens in Amsterdam geweest en vond het echt geweldig, dus ben blij dat we er nu ook een in Rotterdam hebben. Ik ging samen met mijn oud huisgenootje Monica.

Het eten was GEWELDIG. Ik had de chicken & bacon burger. Wat wel enorm tegenviel was de wachttijd. Tussen het moment dat we de kaart kregen en konden bestellen zat een half uur. Daarna moesten we nog eens drie kwartier wachten op ons eten. Ik ga er zeker nog vaker naartoe, maar dan wel over een paar maanden als het personeel hopelijk wat beter is ingewerkt. Na de burgers gingen we nog door naar de Ben & Jerry’s scoopstore voor een nagerecht.

Ik heb deze week voor het eerst bij Gymshark besteld. Daar had ik al veel goede verhalen over gehoord en toen ik op YouTube wat video’s van de eigenaar (Ben Francis) aan het bekijken was, was ik om. Hij heeft video’s gemaakt over hoe zijn bedrijf zo groot is geworden en is daar heel open over. Ik kocht eerst deze broek (zachte ribstof) en de legging hieronder om te kijken hoe de kwaliteit is.

En ik was er helemaal verbaasd over. De stofjes zijn fijn en heel anders dan bij andere sportmerken die ik tot nu toe geprobeerd heb. Het zit ook erg mooi en je merkt meteen dat het van goede kwaliteit is. Echt een aanrader dus, als je nog op zoek bent naar sport- en chillkleding. Nu ik zo enthousiast ben over mijn testbestelling ga ik ook nog kijken naar sporttops. Ik ging mijn nieuwe legging meteen uitproberen bij een lesje Bodypump.

Cody is helemaal blij met zijn nieuwe bedje. Mijn moeder heeft een dekbedovertrek en deken verkleind. Heel handig met wassen ook. Cody vindt hem zo fijn dat ‘ie hem zelf in de ochtend van de slaapkamer naar de woonkamer versleept 🙂

Woensdagavond had ik helaas te horen gekregen dat mijn droomhuis verkocht was. Daar baalde ik enorm van want ik had donderdag een afspraak met de bank (dat was de eerstvolgende mogelijkheid) en zou dan vrijdag de knoop doorhakken. Ik ben er heel verdrietig van geweest. Veel mensen zeggen: het hoort zo te zijn, er komt vast nog wat beters voorbij. Maar dat vind ik nu moeilijk te geloven. Dit voelde echt als een perfect huis en zo’n Finse chalet in de natuur vind je natuurlijk niet heel veel in Nederland. Ik ga nog wel verder kijken, maar er zit geen haast achter. Dit huis was ik ook toevallig tegengekomen (vandaar dat het ook zo meant to be voelde) terwijl ik niet op zoek was. Ik zou het heel fijn vinden om in de komende jaren richting de natuur te verhuizen en tot die tijd zit ik hier nog goed op mijn plek. De eerstvolgende keer dat ik verhuis wil ik voor een koophuis gaan en dan wil ik wel dat het perfect is.

Omdat ik me al zo erg ingesteld had op verhuizen baalde ik er de twee dagen daarna best wel van om thuis te komen. Daarom ging ik de stad in om wat spullen te halen om mijn huis weer wat “nieuw” aan te laten voelen. Bij ZARA Home kocht ik linnen beddengoed (de linkerfoto). De spiegel op de foto rechts is van Blokker en de andere spulletjes op die foto van H&M Home.

Before en after 🙂 Cody meldde zich meteen aan als vrijwilliger om het nieuwe beddengoed uit te proberen.

En nog een before & after!

Ik had meteen zin om onder de dekens te kruipen, maar wachtte toch nog maar even tot in de avond. Zaterdag bakte ik wafels. Vegan wafels kun je niet in de supermarkt kopen en die mis ik soms best wel. Dus had ik een wafelijzer besteld om ze zelf te maken. Ik had voor mijn eerste wafels een beslag voor bananenbrood gebruikt. Dat was niet normaal lekker.

Zaterdag kocht ik ook weer een grote voorraad groente en fruit. Ik word er altijd zo blij van als mijn koelkast en fruitmand helemaal gevuld zijn.

En ik ging zaterdag weer naar de nagelsalon. Links mijn uitgegroeide nagels en rechts mijn nieuwe nagels voor de komende drie weken. Leuk kleurtje dit!

Gisteren (zondag) was weer een herfstachtige dag. In de ochtend ging ik sporten en met Cody door de regen wandelen. In de middag bij een vriendin in het ziekenhuis op bezoek en even naar de kringloop. Ik was op zoek naar een nieuwe salontafel en heb nog even bij deze staan twijfelen, maar het uiteindelijk niet gedaan. Ik was meer op zoek naar eentje van rotan en kon die helaas niet vinden. Ik heb er nu online een gevonden die naar me onderweg is 🙂

En dat was mijn week! Balen van de tegenslag, maar ik vind het wel fijn dat ik me weer goed voel. Ik kom weer de deur uit om te sporten en met vrienden af te spreken. Die selfcare summer heeft me goed gedaan 🙂 Ik ga jullie alles vertellen over hoe ik dat heb aangepakt in een aparte post. Fijne week!

23 thoughts on “My week in pictures 302”

 1. Omg ik ben gek op de vegan junkfood bar, die burger ziet er echt bizar uit, haha! Jammer dat jullie zo lang moesten wachten. Wat een verschil je nieuwe dekbed en het spiegeltje. Ziet er echt super gezellig uit gelijk. Ooh zo balen van het huis! Hopelijk komt er binnenkort een mooie nieuwe kans<3

 2. Heel jammer van je huis. Goed dat je geduldig wacht op je droomhuis, dan komt het vast goed en maak je geen overhaaste beslissing.

  Ik heb een vraag, welke legging van Gymshark heb je precies besteld en welke maat? Ik wil hem ook graag gaan bestellen! 🙂

 3. Fijn dat je je zo goed voelt!
  Jammer van het huis, en inderdaad, wat anderen ook zeggen je moet het op je eigen manier verwerken. You be you.

  Over de legging, zijn ze squatproof? En is het te doen met verzendkosten en eventueel terugsturen? Weet je dat toevallig?

 4. Zeker balen van je droomwoning het zal misschien ff duren het gaat echt goed komen 🙂

  Heb 2x gegeten bij Lilith (pancakes & acaibowl) tot nu toe vind ik hun lekkerste ontbijttent van R’dam ondanks dat ik niet vegan ben

  Wacht met smart op je volgende post over selfcare summer 😉

 5. Ik baalde echt met je mee toen ik zag dat je droomhuis verkocht was, zo balen! Ook al probeer je jezelf te beschermen voor die teleurstelling, het is toch altijd gewoon echt balen. Weet zeker dat er weer een nieuw droomhuis op je pad gaat komen! 🙂

 6. Ik zat zo met je in toen je in je Stories vertelde dat je droomhuis verkocht was. Op zijn tijd kom je vast je nieuwe droomhuis tegen, al heb je daar nu niets aan, natuurlijk. Wel heel erg mooie, nieuwe spulletjes voor je ‘oude’ appartement. Lief dat Co meteen wou testen. ?

 7. Ah balen van je droomhuis Jennie. Ik snap heel goed dat je dan even onder de dekens wilt kruipen en goedbedoelde adviezen als: ‘er is vast een reden voor’ even niet kunt horen. Ik duim echt heel hard dat je toch een soortgelijk (of beter) husje zult vinden! <3 Super leuke nieuwe items wel!

 8. Die wafels zien er zo lekker uit! Ik ben zelf nog heel erg aan het twijfelen of ik mijn nieuwe legging bij Gymshark wil bestellen of weer dezelfde van Nike. Ben ook eigenlijk wel heel erg benieuwd naar Gymshark, dus misschien wordt het deze keer geen Nike .

 9. Wat jammer dat het toch niks is geworden met het huis 🙁 Hopelijk komt er gauw iets moois op je pad. Goed idee om wat nieuwe spulletjes te kopen voor in huis, daar kun je echt zo van opknappen haha! En wat is Cody toch een schat <3

 10. Wat jammer van het huis! Hopelijk komtver gauw weer een droomplek voor je langs. Ben benieuwd naar welk wafelijzer én welk beslag je hebt gebruikt!

 11. Ik vraag me af, als je milieubewust probeert te leven waarom koop je dan zoveel nieuwe spullen? Tweedehands is toch veel duurzamer?

  1. Hee Aniek! Ik snap dat je dat denkt. Ik ben in eerste instantie veganist geworden voor de dieren, niet voor het milieu. Door die stap ben ik me wel steeds meer aan het verdiepen in meer milieubewust leven en doe ik echt al ontzettend veel. Zo heb ik al een jaar geen wegwerpbekers en flesjes meer gekocht, winkel ik bij een verpakkingsvrije groenteboer, vlieg ik niet meer (ook door mijn opgekomen vliegangst) en neem ik echt overal herbruikbare bakjes, besteksetjes en boterhamzakjes mee naartoe. Allemaal kleine dingetjes die samen een hoop helpen. Dat zijn al heel wat stappen en ik kan niet alles tegelijk goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.