My week in pictures 311

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Dinsdag ging ik de opbrengst van de eerste 15 dagen van de Minimalism Game naar de kringloop brengen. 120 spullen in totaal! Ik ging samen met Laurens, die de challenge al voor de tweede keer doet. De vorige keer heeft hij hem helemaal voltooid. Tegenover de kringloopwinkel was deze prachtige muurschildering te zien. Nadat we de spullen hadden weggebracht reden we door naar De Plantenhal in Rhoon. Ik had tijdens het opruimen twee mooie plantenpotten over, dus het was kiezen tussen de potten wegdoen of ze vullen met planten. Die keuze was snel gemaakt 🙂 Ik nam meteen twee kartonnen dozen van daar mee om weer spullen in te verzamelen.

In de avond dronk ik mijn lievelingsthee met het laatste stukje appeltaart van vorige week erbij. Toen ik woensdagochtend wakker werd en uit het raam keek zag ik allemaal mooie herfstkleuren. Na al die regenachtige dagen hadden we eindelijk een zonnige dag waardoor de herfstkleuren heel mooi uitkwamen. Goede timing, want ik had die dag een fotoshoot op de planning staan.

Samantha en ik gingen eerst buiten fotograferen en toen het weer bewolkt begon te worden gingen we naar binnen. Handig, de Philips Wake Up Light werkt ook perfect als bijschijner in donkere ruimtes 🙂

Ohhh ik zou willen dat jullie konden voelen hoe zacht Cody’s baard nu is. Hij heeft nu zijn wintervacht en dan is hij zo lekker zacht en knuffelig. Woensdag in de namiddag, toen de fotoshoot was afgelopen, maakte ik peanutbutter cups. Het recept daarvan kun je hier vinden.

In de categorie “dingen die je naar de kringloop wil brengen maar waarvan je bang bent dat ze daar niet weten wat het is”, hahaha. Ik ga er maar een briefje op plakken denk ik. Het is een stamper voor de blender trouwens. Ik heb deze week ook mijn berging opgeruimd en Cody was het er niet mee eens dat zijn oude voetbal wegging.

Vrijdagochtend ging ik nog wat laatste werk voor het weekend doen bij Coffee Company. Ik had een enorme vreetbui die dag en begon al om 09:00 met een stuk cake. Op weg naar huis liep ik langs Albert Heijn om de nieuwe vegan kaneelbroodjes te proberen. HEEL lekker. Ik voel een verslaving opkomen.

In de avond kwam Sven op tv bij First Dates. Zo leuk!! Jammer dat hij geen match heeft gevonden. We blijven verder zoeken voor hem 😉 Zaterdag was ik de hele dag in de keuken in de weer. Ik was aan het opruimen voor de challenge en haalde fruit en groenten.

Uiteindelijk kwamen er genoeg spullen uit de keuken om weg te doen voor dag 19, dag 20 en een deel van dag 21. Ik had van tevoren gedacht dat ik inmiddels al gestrand zou zijn, maar het aantal spullen tikt toch sneller aan dan ik had gedacht. Ik ben benieuwd of ik deze week ga volbrengen! Het gaat nu echt moeilijk worden.

Gisteren (zondag) stond ik al vroeg op. Ik ging met Michel wandelen in de Biesbosch. Wij hebben elkaar vorig jaar leren kennen tijdens het uitlaten van de honden. Toen raakten we aan de praat en nu zijn we goede vrienden geworden. En onze hondjes ook!

We zagen bomen met minipaddestoelen, zo leuk! En het was een wandeling met obstakels. Een hele hoop bruggetjes, roosters en deze hoge brug. Mono sprong er zo overheen (die vindt dit soort dingen leuk), maar Cody vond het maar een beetje spannend.

Gelukt! Wel Cody met zijn pootje op mijn voet, haha 🙂 Ik had op zaterdagavond suikerwafels gebakken voor tijdens de wandeling. Ik was blij dat ik dat gedaan had, want Michel vertelde tijdens de wandeling dat hij jarig was die dag. Het recept heeft nog wat aanpassingen nodig en als ‘ie klaar is zal ik hem uiteraard delen op mijn blog.

Het gebied waar we wandelden was heel erg nat en modderig en mijn broekspijpen en sokken waren helemaal nat en koud geworden. Eenmaal terug thuis heb ik meteen een voetenbadje gemaakt en preisoep opgewarmd, heerlijk 🙂

En daarna ben ik de rest van de dag niet meer de bank af gekomen. Alleen nog om Cody uit te laten en snel wat te eten te maken. Dit is een mix van zwarte rijst en quinoa, met tofu teriyaki en gestoomde groenten erbij.

Ik moet er vandoor dus ik ga deze post snel afsluiten en online zetten. Liefs en een hele fijne week gewenst!

16 thoughts on “My week in pictures 311”

  1. Ik volg jou sinds een tijdje en heb wel eens de naam Sven voorbij zien komen. Dan moest ik denken aan een jongen die bij mij in de klas zat op de basisschool (dat is de enige Sven die ik heb gekend haha). Nu zie ik een foto en denk ik: He! Dat is toch Sven van de basisschool?!

  2. Zo’n fijn weekie! Ben ook heel benieuwd naar hoe je de opruimuitdaging ervaart. Als ik m’n vloer heb laten leggen en m’n spullen weer uit de kelder heb gevist, ga ik dit ook doen. (En ik dacht dat ik voor het verhuizen al veel had weggegooid…)

  3. Wat een leuke week weer! Supergoed bezig met de challenge, dat je het zo lang volhoudt! Ik kijk altijd met plezier naar je weekoverzichten en instastories☺️ Ga zo door !!

  4. Aw, lekker zacht zo’n wintervacht. Mijn kat is ook heel zacht en fluffy nu hij in z’n winterbontje zit. Ik kan niet stoppen met hem knuffelen en aaien. Gelukkig vindt hij het helemaal prima, haha.

  5. Wat een leuk overzicht! En ik wil wel een match zijn met Sven! hihi leukerd hoor. Heb de aflevering niet gezien, misschien maar terugkijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.