My week in pictures 312

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Dinsdagavond had ik zin in wat lekkers, maar ik had niet zoveel in huis. Ik flanste wat in elkaar met bladerdeeg, hazelnootpasta en banaan en dat was verrassend lekker!

Woensdag zat ik in een koffietentje in de stad te werken. Voordat ik daar ging zitten was ik naar Charlotte Wooning geweest, want ik had een berichtje gekregen dat ze een cadeautje voor me klaar had liggen in de winkel. Als bedankje voor mijn enthousiaste post over de ringen die ik er laatst kocht, ontzettend lief. Ik mocht het pakketje van mezelf pas openmaken als ik klaar was met mijn werk voor die dag. De moon phase bracelet zat er in! Ik vind hem zo mooi dat ik hem tot nu toe iedere dag gedragen heb.

In de middag had ik met Daniël afgesproken bij Arzu. Hij was de dag ervoor jarig en dat gingen we vieren met de lekkerste pannenkoeken van Rotterdam. Deze week ging ik nog steeds door met de opruimchallenge. Deze week moesten ook Cody’s spullen eraan geloven. Hij mocht van mij zijn vier favoriete speeltjes houden en de rest ging weg.

Donderdag begon vervelend omdat Cody weer aan zijn wond had gezeten. Iedere keer als ik denk dat het bijna genezen is gaat hij er weer aan zitten, heel vervelend. Verder werd donderdag mijn website EINDELIJK verhuisd naar een nieuwe server. Mega bedankt voor jullie geduld hiermee. Mijn site heeft er de laatste weken een paar keer uit gelegen maar als het goed is gaat dat nu niet meer gebeuren. Door de stress met Co en de site stond mijn hoofd echt even niet naar boodschappen doen en koken. Ik warmde een prei/aardappel soepje op en omdat ik daarna nog honger had bestelde ik deze lekkere maaltijd bij The Harvest. Met geroosterde bloemkool, zoete aardappel, seitansaté en boerenkoolsalade. In de avond keek ik de nieuwe aflevering van Riverdale. Ik ging stuk om Edgar met zijn raket?? 😀

Vrijdagavond kwam Kim bij mij eten. Ik had het stoofpotje gemaakt waarvan het recept zaterdag op mijn blog verscheen. Cody vindt het altijd zo leuk als er bezoek is. Hij gaat uitgebreid knuffelen met mijn vriendinnen en bespringt ze helemaal als ze de deur binnenkomen.

Zaterdag deed ik weer lekker veel gezonde boodschappen. Weer bij Sahan, waar dit allemaal bij elkaar maar €15,56 kostte. Ik vind het zo fijn om mijn koelkast en fruitmand vol te hebben met gezond eten.

In de nacht van zaterdag op zondag had ik 13 uur geslapen! Nu slaap ik sowieso heel veel, meestal 10 uur per nacht, maar dit was toch wel een record. Blijkbaar had ik het even nodig. Tijdens de opruimchallenge ben ik overal in huis sleutels tegengekomen waarvan ik geen idee heb waar ze van zijn. Ik wist dat twee ervan de reservesleutels van een vriend zouden moeten zijn, maar geen idee welke dan ook alweer. Met 16 sleutels ging ik zondagochtend richting zijn huis om ze uit te proberen. Plottwist: geen een ervan paste, hahaha. Dus ik heb geen idee waar zijn sleutels dan gebleven zijn. Ik ga maar eens verder zoeken in huis.

In de middag ging ik helpen bij Kim’s eerste yogaevent. Ze ging met de deelnemers mediteren, een yin & yang yogales doen en daarna was er een lunch met live zangoptreden. Terwijl de yogales bezig was, zette ik de lunch klaar.

Kijk Kim dan! Ik vind dit altijd zo ontzettend knap. Het event was heel leuk en fijn en daarna ging ik met Cody op pad. Een keertje niet naar de bossen op zondag, maar lekker in het park stokken gooien.

In de namiddag was er vuurwerk in de straat en Cody lag helemaal te trillen. Pfff.. echt geen zin in eind december. Vorig jaar begonnen ze hier al twee weken voor oud & nieuw met van die harde vuurwerkbommen. Ik heb een thundershirt voor Co besteld en ik ga nog maar eens zoeken voor een verblijf voor ons voor oud & nieuw. In juni had ik ook al gekeken, maar toen waren alle vuurwerkvrije parken in Nederland waar honden welkom zijn al volgeboekt. En mijn favoriete adresjes in België en Frankrijk ook. Hopelijk kan ik nog wat anders vinden.

Gisteren maakte ik een snelle lasagne. Zonder bechamelsaus want daar was ik te lui voor. Onder het mom van “als de oven toch aan staat kan er net zo goed een appeltaart in” maakte ik ook weer een appeltaart voor deze week.

Ik kan dit weekoverzicht misschien beter My week in food gaan noemen. Er komt altijd zoveel eten voorbij. Morgen heb ik een hele leuke fotoshoot op de planning staan en verder ga ik naast werken met een aantal vrienden afspreken. Wordt een gezellige week dus! Fijn week allemaal 🙂

P.s. vanaf deze week gaan er advertentiebanners op mijn website draaien, omdat ik nu alleen nog maar blog en alle beetjes welkom zijn 🙂 Het kan zijn dat de banners in het begin nog niet goed afgestemd zijn en er misschien wat advertenties voorbij komen van niet-vegan producten.

17 thoughts on “My week in pictures 312”

 1. Heerlijk als je zo goed bent in Yoga, bizar! En wat een leuk overzicht weer, ach die Cody haha… wat is het toch een leukerd. En wat een lekkere dingen heb je weer met ons gedeeld, looking good!

 2. Die armband is echt prachtig! En ik snap dat je heel blij wordt van al dat groente en fruit in je koelkast haha. Vind ik ook altijd heerlijk: de volle groente- en fruitmanden als ik net boodschappen heb gedaan. Oeh, of snijplanken nadat je verschillende groentes hebt gesneden. 🙂

 3. Ohh ik zag het filmpje van Cody voorbij komen op Twitter, zo sneu. Ik heb heeel veel zin in de feestdagen, maar het vuurwerk mag van mij ook gestolen worden. Ik zie de laatste tijd vaak lasershows als alternatief genoemd worden en dat lijkt me echt tof!

 4. Super leuk om te lezen Jennie! Maar wat ontzettend rot van het vuurwerk! Van mij mogen ze al dat straatvuurwerk verbieden, het is zo een rotzooi, slecht voor iedereen! Hopelijk kan je snel iets leuks vinden 🙂 Liefs!

 5. Oef hier ook een anti-vuurwerk stemmer. Hopelijk schaffen ze het gauw écht af! Ik ben helemaal voor centrale vuurwerkpunten waar iedereen dan samen komt in de stad, zodat het niet overal te horen is. Ook nog eens veel gezelliger. Hopelijk vind je alsnog een huisje!

 6. Heerlijk zoveel eten in je week in pictures. Onze hond is ook ontzettend bang voor vuurwerk en een thundershirt werkte helaas totaal niet, ik hoop bij Cody wel natuurlijk. Wat bij onze hond dus wel helpt is een noise control headphone voor honden. Ja echt dat bestaat dus! Wij hebben hem via amazon en het kost wel ff 60 euro maar ik had het er zeker voor over.

 7. Onze hondjes zijn gelukkig niet bang voor vuurwerk maar het mag van mij ook wel afgeschaft worden. Zo bijzonder is het nu ook weer niet.
  En wauw, die armband is echt super mooi! Lief dat je hem cadeau kreeg ^^

 8. Arme Co. Ik zag het filmpje op Instagram en vond het zo erg voor hem. Goed dat je een ThunderShirt besteld hebt; ik wist niet eens dat dat bestond en heb het net even opgezocht. Hopelijk haalt het iets uit. Ik ben benieuwd hoe onze kat op de knallen gaat reageren, we hebben haar nog maar een paar maanden …

 9. Ik zag al een filmpje op je Insta stories voorbij komen dat hij zo trilde. Zo sneu! Hier in Edam beginnen ze nu al met vuurwerk net als vorig jaar al eind oktober. Ik kijk uit op een weilandje waar koeien staan en daar rijden ze dan langs en gooien ze snel gewoon hele bommen in. Heb de politie en de gemeente al gebeld maarja, die jeugd is zo snel weg. Hopelijk komt hij redelijk Oud en Nieuw door!

 10. Arme Cody! Ik kijk ieder jaar op tegen Oud en Nieuw, ik vind vuurwerk echt vreselijk, ook voor mijn huisdieren. Hopelijk gaat het je lukken om een fijn verblijf te vinden!

 11. 10 uur slapen?! Heeeerlijk, kon ik dat maar! En succes met het vinden voor iets tijdens NYE! Zo sneu voor Cody 🙁 ik vind vuurwerk prachtig om te zien maar al die knallen vind ik ook vreselijk, zo stom dat er in Nederland nog maar zo weinig plekken zijn waar je vuurwerkloos oud en nieuw kan vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.