My week in pictures 315

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Dinsdag was Sven voor de tweede keer te zien bij First Dates! De vorige keer had hij geen match en dit keer had hij zijn huisgenoot Ashwin meegenomen voor een doubledate. Vind het zo knap dat ze hieraan mee hebben gedaan. Jammer dat er ook dit keer geen match uit is gekomen! Co was verkouden deze week en liep de hele tijd met een snotneus rond. Ik had hem ingepakt in een dekentje. Lekker overdreven, maar hij vindt dat zo fijn altijd.

Ik maakte deze week alvast als test wat hapje voor kerst. Een beetje random bij elkaar allemaal, maar goed πŸ™‚ Ik maakte preisoep met nepspekjes, een mix van wintergroenten en krieltjes en hotdogjes met bao buns. Het was erg lekker allemaal! Ik moet alleen nog werken aan de presentatie van de hotdogs.

Woensdag zat ik lekker bij een koffietentje te werken terwijl Cody naar de opvang was. Aan het begin van de middag werd ik gebeld of ik Cody kon komen ophalen. Het onweerde en hij lag al een hele tijd bibberend in een hoekje gedoken. Mijn arme schat. In de auto was hij ook nog de hele tijd op zijn hoede. Eenmaal thuis was hij weer helemaal blij. Hij heeft met dit koude weer trouwens een jasje aan als hij naar de opvang gaat. Eventjes buiten is prima te doen, maar de opvang raadde aan om het wel te doen als hij de hele dag buiten is en ook in de kou moet rusten.

Donderdag ging ik met Kirsten op pad voor twee opdrachten. We gingen eerst naar Rotterdamse Munt, een stadstuin die ik nog niet kende. Het bleek een ontzettend leuke, leerzame en fotogenieke plek te zijn. De blogpost hierover komt later vandaag of morgen online.

En daarna gingen we door naar de bossen voor een opdracht voor Oatly! Echt een droomopdracht. Toen ik vegan werd was ik een beetje bang dat dat grote gevolgen zou hebben voor mijn inkomen, aangezien het vooral de grote niet-diervriendelijke bedrijven zijn die geld in influencermarketing stoppen. Maar gelukkig blijken er genoeg mogelijkheden te zijn. Oatly is een van mijn favoriete merken en ik vind het zo bijzonder dat zo’n tof bedrijf mij hiervoor uitkiest.

En Kirsten maakte de mooie foto’s!

Het bos was echt prachtig deze week dus ik ben na het werk vaak gaan wandelen. Vrijdag liet ik mijn nagels doen bij de salon en op de terugweg nam ik oliebollen mee. De eerste van dit jaar.

Zaterdagochtend reed ik naar de Rotterdamse Oogst markt om weer vegan croissantjes en andere lekkere dingen van Epicurieus te halen. Met koekjes en gebakjes ben ik echt ongeduldig altijd. Ik maak het altijd meteen open. Als ik de supermarkt uit ben eet ik ook altijd alvast een koekje op de fiets. Ik snap nooit hoe mensen een voorraadkast of lade met koekjes kunnen hebben. Dat zou bij mij helemaal misgaan.

In de middag kwam mijn moeder naar Rotterdam. Ze had van de loterij kaartjes voor De Kunsthal gekregen dus daar gingen we gezellig samen naartoe. We gingen naar de tentoonstelling van Thierry Mugler. Het was mega druk in het weekend, maar wel heel mooi om te zien allemaal. Zulke bijzondere creaties en zo mooi in elkaar gezet.

De tentoonstelling “I’m your mirror” van Joana Vasconcelos was er ook nog. Er waren allerlei grote kunstobjecten, gemaakt van alledaagse dingen. Zoals deze pumps gemaakt van pannen en een kroonluchter gemaakt van tampons. Na het bezoek aan het museum gingen we nog even de stad in en mocht ik alvast verjaardagscadeautjes uitzoeken. Ik kreeg nieuwe all stars en een fijne toner uit de Korean skincare winkel.

Gisterenochtend (zondag) dook ik weer de gym in om te trainen voor pull ups. Ik ben heel benieuwd of het me uiteindelijk gaat lukken. Als lunch at ik allerlei restjes van de afgelopen week bij elkaar gehusseld.

En daarna ging ik met Cody, Josie en haar hondje Brioche wandelen bij de Kralingse Plas. Deze twee samen zijn toch zo’n leuk stel. Over twee weken gaan we samen naar een huisje in de bossen en daar kijk ik enorm naar uit. Dat gaat zo gezellig worden en leuk met de hondjes samen. Je kunt rechts aan Cody zien dat er een koekje omhooggehouden werd om ze samen op de foto te krijgen, haha.

Deze week moet ik heel veel werken. Het is het einde van het jaar, dus veel opdrachtgevers willen nog wat samen doen voor de feestdagen. En ik lanceer deze week een leuk nieuw projectje waar degenen die Instagram hebben wel eens heel blij van kunnen worden πŸ™‚ Liefs!

21 thoughts on “My week in pictures 315”

 1. Oeh het eten ziet er lekker uit? Waar koop je die Bao Buns?
  Ik had ook een stoommandje bij de Dille & Kamille gekocht omdat ik het zo’n goed idee vond van je!
  Helaas kwam ik er de dag erna achter dat ze voor maar €1,99 te koop zijn bij de Toko, balen dus dat je er bij Dille & Kamille €7,95 voor betaald! Bij deze een tip voor andere meiden πŸ˜‰

   1. Een vraagje. Ik heb er namelijk al eens gestaan met zo’n mandje in mijn handen maar… hoe zit het met schoonmaken? Gaat dat wel een beetje met dat materiaal?

    1. Ik doe er voornamelijk groenten in dus dan wordt het niet echt vies. Dus vaak is het makkelijk schoon te maken door af te spoelen of met een sopje en afwasborstel. Dingen die afgeven kun je op een bakpapiertje leggen ☺️

    2. Bij de Chinese winkel heb je ook zulke velletjes die je in een stoommandje kan leggen. Praktischer dan bakpapier, want meteen het juiste formaat! 😊 Kost amper iets voor een hele stapel.

 2. Succes met werken de laatste weken! Wat fijn dat je het dan toch altijd weer op z’n pootjes terechtkomt met samenwerkingen enzo. Toch wel het bewijs dat het werkt als je blijft doen wat je leuk vindt en daar ook keuzes in durft te maken, denk ik. πŸ™‚

  1. Moeilijk uit te leggen zo van achter mijn scherm! Ik doe veel oefeningen om mijn bovenrug en armen sterker te maken. Ook hang ik een gigantische resistance band aan het rek waar ik in ga staan. Die helpt me omhoog te komen en een pull up te doen zoals hij hoort, maar dan dus met assistentie. In mijn vorige weekverslag kun je hier foto’s van zien, echt lastig uitleggen zo πŸ™‚ En dan hoop ik over een tijdje het zonder resistance band te kunnen doen.

 3. Ik vind die Oatly havermelk met cacao echt lekker! Ik maak er ‘s ochtends vaak mijn havermout mee met wat kiwi bovenop. Mijn huisgenoten roepen altijd vol verbazing ‘Doe jij chocomel in je havermout?!’ haha oeps. Naar die tentoonstelling in de Kunsthal wil ik ook nog steeds, nu krijg ik er nog meer zin in. Fijne week!

 4. Succes met de pull ups!! Ik oefen ze ook door met een machine te trainen (zelfde idee als zo’n elastiek, alleen dan een zitje) en heb ‘m laatst qua gewicht kunnen veranderen waardoor ik nu zelf meer kracht moet zetten πŸ™‚ zo’n fijn gevoel als het steeds weer beter gaat. En oohhh ik heb nu zo’n zin in een oliebol…

 5. oeh twee honden waar ik een beetje tussen twijfel, in ieder geval de jouwe lijkt op een aussie.. maar dat is het geloof ik niet. Maar een corgi vind ik ook zo tof! haha alleen die vind mijn man net te klein. Wat heb je weer veel toffe dingen gedaan en bekeken! En aggosie, gelukkig knapte die weer snel op! je zorgt ook super voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.