My week in pictures 316

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Dinsdag ging ik aan het begin van de middag naar Den Haag. Ik had een afspraak met mijn management en daarvoor ging ik nog snel een half uurtje met Patricia wat drinken. Ik dronk voor het eerst een matcha latte en ben er nog steeds niet helemaal over uit wat ik er nu van vond. Misschien moet ik het nog een keertje ergens bestellen. Ik heb in ieder geval (helaas) niks gemerkt van de energieboost die het zou moeten geven.

Door naar mijn management! Cody was de vorige keer ook mee en wist meteen de weg. Die stond al bovenaan bij de trap op me te wachten. Mijn management verzorgt de samenwerkingen met merken op mijn blog/ Instagram en de advertentie-banners die je sinds kort op mijn site voorbij ziet komen. Ik word overal erg bij betrokken en heb eigenlijk bijna iedere werkdag wel contact met ze, heel fijn is dat. We gingen dinsdag samen brainstormen om te kijken wat merken zijn die bij me zouden passen en wat leuke, originele manieren zijn om hier content bij te maken. En ook: wat werkte tot nu toe wel en niet goed? Onderweg naar huis stond ik in de file en had ik echt geen zin meer om te koken. Ik bestelde roti want daar had ik al een paar dagen zin in. Rotterdammers: als je bij De Kade de vega kip roti zonder ei bestelt is ‘ie vegan 🙂

Woensdag ging ik op pad met Samantha. We mochten voor werk de bossen in dus dat was weer heel fijn. Ik draag hier trouwens de Zeeman jas waar ik een tijdje geleden over postte. Dat is echt een goede aankoop geweest! Op de scooter is ‘ie ook lekker warm.

In de avond kwam Cody terug van een koude maar gezellige dag bij de opvang. Die lag K.O. op de bank daarna, hahaha. Ik maakte een lekkere ovenschotel met aardappel, courgette, broccoli en champignon.

Donderdag was Kim jarig en gingen we lunchen in de stad. Bij Bertmans, onze favoriete plek in de stad. Deze plek raad ik ook altijd aan als mensen vragen naar tips om lekker te eten in Rotterdam. Ik ging voor toast met avocado en gegrilde groenten. Ja, ergens onder die berg groenten ligt nog brood.

En in de namiddag zette ik nieuwe dingen in mijn shop! Ik heb de afgelopen weken met Daniël en Silvana hard gewerkt aan leuke manieren om je foto’s te bewerken. Met Daniël maakte ik filters die een fijne sfeer aan je foto’s geven. Je kunt hier de natuurfilters shoppen en hier de foodfilters. Ze zijn in de basis gemaakt voor deze categorieën, maar kunnen ook gebruikt worden voor andere foto’s.

En met Silvana maakte ik Instagram Story Stickers waarmee je in een handomdraai je stories extra leuk maakt! Je hebt hier geen aparte bewerkingsapp of iets dergelijks voor nodig. We hebben Essentials stickers gemaakt met de weekdagen en andere handige basisdingetjes, een aantal daarvan zie je links. En rechts zie je een aantal van de Astrology stickers. Ik vond het zo leuk om dit samen met Daniël en Silvana te ontwikkelen! Trouwens misschien nog goed om te weten: 50% van het aankoopbedrag gaat ook gewoon netjes naar hun toe.

Vrijdag ging ik tussen het werken door snel boodschappen doen. Ik ga altijd eerst naar Sahan, waar je goedkoop en vaak verpakkingsvrij groenten en fruit kunt halen. Daarna door naar Albert Heijn voor de producten die ze bij Sahan niet hebben.

Zaterdag vierde Kim haar verjaardag nog een keertje voor vriendinnen. Ze had allerlei lekkere hapjes gemaakt en ik had haar lievelingstaart voor haar gebakken. Kim is altijd zo goed in lekkere hapjes maken en dat dan gezellig aankleden. Love it.

Hier ging even wat mis met de volgorde van de foto’s. Links was vrijdagavond, toen bakte ik de taarten 🙂 Het is de kersen frangipane die ik leerde bakken tijdens de Instagram workshop van Taarten van Jansen.

Zondagochtend ging ik met Daniël wandelen in het Kralingse bos! De foto’s van onze wandeling bewerkten we met onze Outside filters waar ik hierboven over postte.

De kleuren en de lichtinval waren echt PRACHTIG. Daniël had zijn camera meegenomen en maakte deze mooie foto van mij en Cody. Ik ga hem denk ik laten afdrukken.

En hoe schattig: ik kreeg van Lisanne deze miniversies van mij en Cody. Die ga ik onder mijn kleine houten kerstboompje zetten. Na de wandeling heb ik bagels gebakken en de rest van de dag heb ik op de bank gelegen.

Zondag is het weer cabin-time! Zo zo zo veel zin in. Ik ga met Josie en haar hondje naar de Veluwe voor een paar dagen. Fijne week!

10 thoughts on “My week in pictures 316”

  1. Wat een leuke dingen! Een vriend van mij vertelt trouwens altijd over matchathee en hoeveel goede dingen dat voor je zou moeten doen (hij is er niet echt van overtuigd maar hij drinkt het wel omdat hij het van z’n oma heeft gekregen hahaha) dus ik zal ‘m eens inlichten over het bestaan van een matcha latte 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.