My week in pictures 323

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandagavond had ik muziekles. Voordat de les begon ging ik nog even de stad in om badspullen te halen. Deze aubergine en perzik bruisballen zijn nieuw bij Lush, hoe fantastisch? Ik heb ze allebei gekocht. Van mijn harplerares kreeg ik bladmuziek voor Belle en het beest. Heel veel zin om dit stuk te leren. Ik ben er dit weekend meteen aan begonnen.

Dinsdag had ik twee fotoshoots, waarvan één voor een merk dat dit geweldige opblaasbare bad verkoopt. Het resultaat komt denk ik deze week online. Woensdagochtend reed ik naar Brabant om de auto van mijn moeder terug te brengen. Omdat mijn auto kapot is gegaan heb ik die van haar geleend om tijdens oud en nieuw naar de bed & breakfast te rijden. Ik heb de auto teruggebracht en ben daarna weer met de trein naar Rotterdam gegaan. Mijn moeder had nog een labelapparaatje liggen dat ze niet meer gebruikte. Ik was er helemaal in mijn element mee en heb al mijn voorraadpotten beplakt 🙂

Woensdagavond ging ik met een vriend pizza’s maken. We hadden er eentje met nepshoarma gemaakt en eentje met nepgyros. Die laatste was mijn favoriet. En als nagerecht hadden we citroensorbetijs met banaan en gesmolten chocolade. Zo lekker allemaal.

Donderdagochtend sprak ik met Merel af bij het Vroesenpaviljoen. Even bijkletsen en we hadden ook een inspirerende brainstorm samen. Cody vond het helemaal gezellig met tante Merel 😀 Daarna ging ik thuis werken en dat deed ik lekker in dit huispak. Een van de voordelen van thuis werken.

‘s Avonds bestelde ik deze gezonde maaltijd bij SLA. Vrijdagochtend: Cody vindt het nooit leuk als ik mijn sportlegging aandoe. Dan weet hij dat ik zonder hem de deur uitga. “Ga niet weg!”

Zaterdag maakte ik mijn hometour! Eerst mijn huis opruimen en poetsen en daarna de foto’s maken, editten en mijn blogpost schrijven. In de middag at ik afbakbroodjes (Italiaanse bollen) met rucola, vegan kaas en komkommer. Ik heb vegan kaas een hele tijd niet lekker gevonden maar besloot het nu weer een kans te geven. En nu vind ik het dus ineens wél lekker. Ik denk dat het goed is geweest om het gewoon een tijdje niet te eten en dat mijn perceptie van kaas nu veranderd is. Blij mee! Ik had nu trouwens die van Violife en ga binnenkort nog eens wat andere uitproberen.

Zondag ging ik een dagje naar Den Haag met Kim. Ik kreeg van Cody’s oppas deze foto doorgestuurd toen ik net de deur uit was. Zoooo lief ♡

Er komt nog een aparte blogpost online over ons dagje in Den Haag en alle plekken die we bezocht hebben. Ik kocht bij een heel leuk winkeltje dit tweedehands kruidenpotje. En hoe fantastisch zijn deze wandvazen?

Na een hele dag door Den Haag wandelen belandden we bij de spa van hotel Des Indes voor een massage. Ik had er nooit over nagedacht om een dagje in een stad zo af te sluiten, maar het was enorm fijn. We konden daar ook even douchen voor de massage begon. Daarna gingen we nog uit eten en we waren rond half 9 weer thuis.

En maandagochtend (gisteren) heb ik mijn spullen ingepakt voor een paar dagen Ardennen! Ik ben op een plek waar ik al eerder ben geweest, maar nu in een ander huisje. Ik denk dat er morgen een blogpost online komt over het huisje. Een hele fijne week gewenst!

13 thoughts on “My week in pictures 323”

  1. Ohh, ik ben ook benieuwd naar het huisje! 🙂 En dat opblaasbare bad ziet er wel behoorlijk geniaal uit. Mijn badkamer is groot genoeg voor een bad maar heeft er geen, misschien is dit wel de perfecte oplossing om af en toe toch te kunnen badderen!

  2. Dat stuk van belle en het beest vind ik ook een favoriet. Speel al ruim 10 jaar harp, maar dat blijft een leuk stuk om te spelen! De wat moeilijke versie is ook leuk om daarna te proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.