My week in pictures 330

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Vorige week kon je lezen dat ik op maandag richting Brabant reed om een paar dagen naar mijn moeder te gaan en haar nieuwe rescuepup Elsa te zien. Je kon toen ook lezen dat Elsa nog erg moest wennen aan Cody. Nou, dat is helemaal goedgekomen!! Op dinsdag waren ze ineens dikke maatjes. De hele tijd samen stoeien en kwispelend door het huis.

Dinsdag was een drukke werkdag. Ik had mijn laptop meegenomen en werkte bij mama thuis aan de eettafel. Daarna gingen we met de hondjes wandelen bij de Malpie. Zo lief, mama helemaal blij met haar nieuwe hondje.

Woensdag was er (voor mij) totaal onverwachts sneeuw gevallen, hoe leuk! Elsa’s eerste keer sneeuw ♡ Ze ging er in het begin in happen en daarna gingen Cody en Elsa samen in de sneeuw spelen met een Frozen bal. Hoe Frozen-themed wil je het hebben 🙂

Aan het begin van de middag had ik de bezichtiging van mijn droomboshuisje. Ik wilde jullie niet met niets achterlaten, dus heb twee sfeerbeelden gemaakt. Ik was meteen helemaal om. Deze wil ik!

Op donderdag reed ik terug naar Rotterdam. Na de werkdag ging ik in bad de laatste aflevering van Love Is Blind kijken. Dit opblaasbare bad van Tubble voor onder de douche heb ik een paar weken terug gekregen. Echt een topding!

Vrijdag haalde ik een voorraad fruit en groenten, voor maar €10,81 bij Sahan! Wat zal ik die winkel gaan missen als ik eventueel ga verhuizen. Verder schreef ik die dag een blogpost voor een klant en was ik druk in de weer met de financiering van het boshuisje regelen. Ik heb zoveel stress gehad de afgelopen twee weken dat ik gewoon jeuk over heel mijn lichaam had. Wat is een huis kopen enorm stressvol, dat had ik echt onderschat. Om even mijn gedachten ergens anders te hebben ging ik vrijdagavond koekjes bakken.

Cody had een verrassingspakketje gekregen! Ik koop altijd brokken en snoepjes van Edgard & Cooper voor hem en kreeg een berichtje of Cody een verrassing wilde ontvangen. Daar kon ik voor hem geen nee tegen zeggen, een samenwerking met zijn lievelingsmerk 🙂 ♡ Super bedankt namens Co!

Zaterdag ging ik met mama naar Veggieworld in Utrecht, een beurs met allemaal lekker vegan eten en nieuwe vegan producten. Heel gezellig! En lief en leuk dat mama nu ook zo bezig is met vega(n) eten en voorstelde om hierheen te gaan ♡

We kochten de monsterbollen van MyCakes en ik at voor het eerst sinds een hele lange tijd weer zo’n echte lekkere suikerwafel. Zó lekker!!

Je kon er ook allerlei leuke producten shoppen. Zoals deze kokosnootkommetjes en verzorgingsproducten. Ook waren er allerlei (nieuwe) vegan “supermarktproducten” te proberen. Zoals de sauzen van Callowfit. Zij verkopen onder andere vegan caesardressing en knoflooksaus.

En daarna heb ik geen foto’s meer gemaakt want zaterdagmiddag begon heel spontaan mijn actie om de laatste €10.000 voor het boshuisje te verzamelen, omdat ik de financiering onverwachts toch niet rond kreeg en er zó dichtbij was. Ik heb zaterdagnacht de hele nacht aan een shop gewerkt en de hele zondag en vandaag achter mijn telefoon doorgebracht om iedereen te bedanken en alle berichtjes te beantwoorden. Als je wil weten wat de actie precies inhield kun je het beste even deze post teruglezen of op mijn actiepagina kijken. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven, maar het is gelukt!!! Echt zo bijzonder. Morgen heb ik de tweede bezichtiging, dus ik hoop dat ik later deze week of begin volgende week goed nieuws heb te delen!

16 thoughts on “My week in pictures 330”

  1. Zo lief, de hondjes samen! Leuk dat je dit soort dingen met je moeder kan delen. En ik ben zooo blij voor je dat het gelukt is met de 10k en dat je inspanningen niet voor niets waren! Hoop dat de rest van de financiering ook in orde komt 😌

  2. De veggie beurs is zooo leuk, ik ben er ook twee keer geweest! wat fijn om te lezen dat de financiering van het huisje gelukt is, mede dankzij je shop en dus je lezeressen. Aaaah!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.