My week in pictures 334

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Mijn zorgzame kant komt hier helemaal naar boven. Ik vind het zo leuk om allemaal lekker eten te maken voor mijn vader en zus. Maandag maakte ik voor lunch deze boterhammen met vegan kaas & mayo, spinazie, avocado, komkommer, tomaat en rode ui. En een smoothie en druiven erbij 🙂

Maandag na werk ging ik weer een lang stuk wandelen. Ik zat aan het water uit te rusten en Cody vond het maar moeilijk om naast me te blijven zitten. De eendjes waren aan het spelen in het water en hem behoorlijk aan het uitdagen. Na de wandeling had mijn zus Snickers dadels gemaakt: dadels opengesneden en gevuld met pindakaas en nootjes.

Mijn weekoverzicht bestaat normaal al voor een groot deel uit eten, maar deze editie al helemaal. Dus be prepared 😀

En daarna ging ik boodschappen doen. Niet alleen dit hoor, maar voor de hele week. Ik zag dat ze bij AH allemaal nieuwe zuivelvervangers hadden, zoals dit straciatella toetje van Danio en crème fraîche van Oatly. De straciatella was een half uur na thuiskomst van de supermarkt alweer op 🙂 Echt mega lekker vond ik die. En de crème fraîche was ook top. Wij hadden er nepkip tandoori mee gemaakt.

Dinsdag: weer werken, wandelen en daarna gezelligheid en lekker eten. We maakten kersenflappen en speelden bordspelletjes. Ik speelde voor het eerst Beverbende en vond dat zo leuk!

En woensdag weer hetzelfde verhaal 🙂 Ik heb de afgelopen week iedere ochtend een andere route gelopen hier in de buurt en ontdekte zulke mooie wijken. Dit huis vond ik echt prachtig. Mijn zus maakte pitabroodjes met vegan gyros voor ons, met zoete aardappelfrietjes erbij.

Laatst werd in de conferentie duidelijk gemaakt dat we waarschijnlijk tot 1 juni met de huidige maatregelen te maken hebben, en dat ik dus ook tot die tijd bij mijn vader ga zijn. Donderdag reed ik op en neer naar Rotterdam om wat extra kleding (ik had nu alleen warme kleding meegenomen), mijn werkcomputer, camera en harp te halen. En, om papa’s huis wat op te leuken en om het voor mij wat makkelijker te maken om hier ook leuke foto’s te maken, propte ik de rest van de auto vol met interieurspullen en plantjes. Papa gebruikt zijn bureau niet dus heb ik het omgetoverd tot mijn home-office.

Vrijdag moest ik een opdracht aanleveren voor PLUS. Normaal maak ik foto’s met Samantha, maar nu moest ik zelf aan de slag. Dat ging best goed! Ik zette leuke spulletjes in de kast, haalde nog even de flessen drank en prijzen op de bovenste plank weg en ging toen aan de slag met de timer op mijn telefoon. Oh en de klok moest ook een stukje terug, want de foto moest de volgende dag in de ochtend live 🙂 Ik vind hem leuk geworden!

Vrijdag schreef ik een blogpost met update over mijn boshuisje. Met een homemade chai latte erbij.

Cody is sinds we in Valkenswaard zijn enorm veel aan het krabben en bijten, hij heeft zo’n last van jeuk. Hij had zelfs wat wondjes in zijn huid gebeten, erg zielig. Ik trok hem de afgelopen dagen zijn rompertje aan en/of mijn T-shirt zodat het niet erger zou worden.

En zaterdag trok ik hem ook sokjes aan zodat hij niet zijn oksels en buik open zou krabben. Dat zag er enorm schattig uit, maar de reden was natuurlijk wel heel zielig. Ik ben vandaag met hem naar de dierenarts geweest en waarschijnlijk is hij allergisch voor pollen of een bepaalde soort plant. Hij heeft nu tabletjes gekregen tegen de jeuk en ik heb goede verhalen gelezen over hennepzaadolie als voedingssupplement dus dat ga ik proberen.

Zaterdagmiddag aten we tijdens de lunch een super lekkere Japanse salade. Deze wil ik sowieso vaker gaan maken. Het recept vind je hier.

Ik had van Lush een heel fijn me-time pakket gekregen, met bruisbal, haarmasker, handcrème, bodylotion, tandpasta en meer. Dus zaterdagavond ging ik lekker uitgebreid in bad. Daarna ging ik borduren met jawel, weer een baksel erbij: brownies.

Vandaag of morgen ga ik de beslissing maken of ik mijn huur in Rotterdam ga opzeggen, spannend. Ik neig nu naar ja, maar moet het nog wel een keer goed overleggen hier. Fijne week allemaal!

20 thoughts on “My week in pictures 334”

  1. Fijn dat je bij je vader terecht kon, dat is gelijk een stuk minder eenzaam! En door jou wil ik zo’n borduursetje bestellen maar ik heb echt geen nieuwe hobby nodig, haha!

  2. Wat spannend allemaal! Je borduurwerkje is echt elke keer weer mooier als ik hem zie! Vind je het niet lastig om je huur op te zeggen? Ik weet nog toen ik ging verhuizen ik het best moeilijk vond en eerst een soort afscheid heb genomen. Had zoveel mooie herinneringen daar.

    Ik vind het leuk om te zien hoe creatief je met je blogpost bent bij je vader. Echt leuk om te zien!

  3. Wat leuk dat je het zo gezellig hebt met je vader en zus! Wel lastig, je huur opzeggen, je hebt zo’n gezellig huisje. Maar de coronaquarantaine kan nog wel maanden duren, dus dan is het wel zonde van je geld. En de koopplannen natuurlijk!

  4. Wat fijn dat jullie zo gezellig samen zijn in deze nare tijd. Dat scheelt gelukkig wel. Inderdaad Zonde als je huur moet blijven betalen. En wat zielig voor Cody zeg 🙁 Hoop dat ie snel minder krabt!

  5. Wat fijn dat je bij je vader terecht kunt! Heerlijk, al die baksels. Ik heb ook heel even overwogen om naar mijn ouders te gaan, maar het zou mijn hoofd alleen maar drukker maken. Al lijkt het me heerlijk om in zo’n situatie ook weer in je ‘oude’ gezinssituatie te zitten. Dat had ik laatst in ieder geval, toen ik noodgedwongen door een enkelblessure even bij mijn ouders moest verblijven. Was toch ook wel gezellig!

  6. Wauw, volgens mij woont je vader echt in een prachtige omgeving. Als ik die foto’s zie, word ik wel een beetje jaloers. Al is hier ook wel genoeg natuur om rond te lopen gelukkig.

  7. Heel leuk dat bureau zo! & spannend dat je je huur officieel gaat opzeggen! Ben heel benieuwd naar je uiteindelijke boshuisje 🙂 En ik ben zo verliefd op Cody!! Wat een cute hondje is het toch! Geniet van je al je Instastories met hem erin!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.