My week in pictures 340

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Deze week had ik vrij spontaan een weekje vrij genomen. Ik vond het hele proces rondom het huis kopen behoorlijk uitputtend, dus ik wilde de afgelopen week even rustig aan doen zodat ik in alle rust alles kon afronden en de sleutel in ontvangst kon nemen. Dinsdag lag ik lekker in het zonnetje op mijn fantastische Marktplaatsvondst van €7,50: deze retro stretcher. Hij ligt heerlijk! Ik ging dromen over hoe mijn dagen in mijn houten huisje eruit gaan zien en schreef mijn ideale dag op in een boekje.

In de avond organiseerde een vriendin van mijn zus een pubquiz voor hun vriendinnengroep via zoom. Iedereen uit de vriendinnengroep maakte een team met haar partner of familie, dus mijn vader en ik deden met mijn zus mee. De vragen werden via zoom gesteld en we moesten de antwoorden dan na iedere ronde via Whatsapp naar de quizmaster sturen. Dat was heel leuk en ik hoop dat het nog een keer georganiseerd wordt. De eerste vier rondes lagen we aan kop, maar uiteindelijk werden we ingehaald en werden we derde.

De rest van de week was het nog behoorlijk stressen met het huis. Een paar dingen klopten niet in de documenten, terwijl vrijdag de sleuteloverdracht al zou zijn. Ik heb heel wat uren besteed aan het doorlezen van allerlei documenten die nog naar me gestuurd werden. Gelukkig schakelde iedereen super snel (heel fijn!) en konden de verkoper en ik woensdag nog net op tijd digitaal tekenen. Donderdag werden nog wat dingen in orde gemaakt, vrijdagochtend was de eindinspectie en sleuteloverdracht en daarna ging ik door naar de notaris om het allemaal officieel te maken. Twee uur later liep ik het gebouw uit als eigenaresse van mijn houten paradijs!!! Ongelofelijk ♡ Ik ging meteen daarna samen met mijn moeder naar het huis, want zij had het nog niet gezien.

Vrijdagavond aten we brownies met besjes om het te vieren 🙂

Zaterdag ben ik de hele dag in mijn huisje gaan rommelen en heb ik een housetour opgenomen voor op YouTube. Ik kan niet wachten om het aan jullie te laten zien!

Dit pimpelmeesje kwam eens even kijken in mijn huisje 🙂 Zo schattig. Cody had in de tuin zitten krabben waardoor er plukjes haar verspreid door de tuin lagen. De vogeltjes kwamen het ophalen voor hun nestjes. En even spieken of er binnen nog wat te halen viel.

Zondag (gisteren) was het moederdag en gingen mijn zussen en ik kanoën met mijn moeder. Cody ging uiteraard ook mee, die vindt het heerlijk in de boot.

Bijzonder en nooit verwacht: na 12 jaar wonen mijn zussen en ik op dit moment alledrie weer in Valkenswaard. Ik bracht de afgelopen 8 jaar in Rotterdam door en mijn oudere zussen hebben op allerlei plekken over de hele wereld gewoond en zijn ook weer terug. Heel fijn ♡

Terwijl mijn oudste zus en ik druk aan het peddelen waren, hield Cody de boot droog 🙂 Het kanoën kun je trouwens in Valkenswaard bij Rofra doen. Ze brengen je dan met de kano naar Borkel of Neerpelt en dan peddel je terug naar Valkenswaard. Het is een hele mooie route.

Na het kanoën gingen we bij mijn nieuwe huisje lunchen. We hadden nog moederdagcadeautjes voor mama en maakten foto’s samen. In de avond was ik weer terug bij mijn vader thuis en aten we friet met loempia’s en nepkipvingers. De eierdorpjes gebruiken we als vegans tegenwoordig voor chilisaus 🙂

Deze week gaan we klussen in het huis en mijn spullen overhuizen. Ik denk dat ik er dan aankomend weekend voor het eerst ga slapen. Kan niet wachten!! Fijne week ♡

26 thoughts on “My week in pictures 340”

 1. Ontzettend gefeliciteerd met je huisje. Doet mij ook dromen over een perfect huisje. Nog heeel eventjes sparen en ik ga echt aan de slag. Fantastisch dat het je gelukt is, het is je zo gegund! Ben benieuwd, maar houd ook vooral voor je wat je nog liever niet deelt.

  1. Gefeliciteerd met je huisje, al het hout ziet er echt heel “relaxt” uit! Je gaat het vast leuk inrichten, ik ben benieuwd.. Geniet van al het moois!

 2. Wat een leuk idee zo’n pubquiz via zoom! Zo heb je toch nog een soort gezellig avondje uit, maar dan net even anders. Je huisje ziet er trouwens ook heel leuk uit, kan niet wachten tot we de hometour kunnen zien.

 3. Oooh Jen, ik vind het zó fijn voor je! Ik volg je nu al een paar jaar dus je voelt een beetje als een vriendin voor me, zat helemaal met je mee te leven en telkens Insta te checken voor updates 😀 ben enorm benieuwd naar de hometour en alle updates vanuit je prachtige huisje! Ik ben zelf ook bezig met een zoektocht, en hoewel ik een boshuisje niet zal kunnen betalen, kijk ik nu al uit naar alle inspiratie vanuit jouw woning. Veel plezier en succes ermee ♥

  1. oooh ik heb dit ook zo. We kennen elkaar niet maar volg je ook zo lang en zie zoveel raakvlakken met mijzelf -eet vegan, ben graag in de natuur etc- en ben zo blij voor je dat je je huisje hebt. Zo kan ik lekker meegenieten van al je bosavonturen <3

 4. Bij ons was de laatste dag ook enorm stressen! gelukkig is het net als bij ons goed gekomen en kan je nu heerlijk genieten van je eigen plekje.. in het bos! hoe chil? + weer lekker bij je zussen (en ouders) in je buurt wonen is echt super.

 5. Heel leuk om te zien! Mijn vader heeft zelf kano’s (zelfgemaakt ooit met een vriend van hem, zo bijzonder!) en we hebben de route van Borkel naar de watermolen heeeeeel vaak gekanood. Heerlijk, op de muggen na :p

  Ben benieuwd naar je huistour!

 6. Ik ben zó blij voor je dat het allemaal gelukt is en je je droomhuisje hebt nu! Kan niet wachten om alles te volgen 🥰 Heel veel goeds toegewenst Jennie ♥️

 7. Super leuk Jennie! Ben heel erg benieuwd naar je video. Fijn ook om je zussen weer in de buurt te hebben. Ik heb er zelf ook 2 en wonen ook in de buurt. Zijn gewoon vriendinnen. 🙂

 8. Wow, gefeliciteerd met je nieuw huisje! Wij kregen ook een aantal weken geleden de sleutel van ons huis, best een bijzonder moment! Ben benieuwd naar de video! 🙂

 9. Wat een droom! Ik wens je zoveel Sneeuwwitje achtige avonturen toe met de vogeltjes die zo nieuwsgierig naar binnen vliegen. Nog even en je kunt met ze praten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.