My week in pictures 350

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandag en dinsdag waren zulke gezellige dagen. Maandag had ik een afspraak met Sarina in Breda. Het was warm, maar we dronken alsnog warme chocolademelk omdat je die maar op weinig plekken vegan kunt krijgen. Dan moet je van de gelegenheid gebruik maken 🙂 Terwijl ik een foto maakte van mijn drankje sprong Cody snel met zijn voorpoten op tafel om aan de koekjes te snuffelen. De stiekemerd.

En dinsdag ging ik op bezoek bij Ginny die in een tinyhouse woont. Ik interviewde haar voor mijn bosbabe podcast. 4 augustus komt de aflevering online!

De rest van de week werkte ik. Vrijdag had ik een wel héél leuke afspraak. Ik moest er twee uur voor rijden maar dat was het helemaal waard. Ik was bij Welvaere om een samenwerking te bespreken en… ik kan het nog steeds bijna niet geloven maar… die hottub op de rechter foto staat over ongeveer 8 weken in mijn tuin!!! Niet normaal. Echt een droom die uitkomt.

Vrijdagavond ging ik wandelen met twee andere leden van Natuurdromers. We wandelden 6,5 km bij de Groote Peel. Cody ging uiteraard ook mee en…

Sultana en Casper, de honden van de andere leden ook. Heel gezellig 🙂

Deze week vond ik dit prachtige tuinsetje bij de kringloop. Ik zag ‘m op de Facebookpagina van de kringloop voorbijkomen en ben de volgende ochtend meteen een half uur voor openingstijd voor de winkel gaan staan wachten, voor het geval de winkel eerder open zou gaan. En met succes! De set staat prachtig bij mijn huisje. Volgende zomer ga ik een wilde bloemen-/vlindertuin maken en dan wil ik deze tuinset erbij zetten.

Zaterdag was een heeeele leuke dag! We hadden een Natuurdromers-event en er was een mega opkomst. Enorm leuk om zoveel leden te ontmoeten! Ik heb die dag gevlogd en ik verwacht dat de video aanstaande donderdag online komt 🙂

Gisteren (zondag) ruimde ik mijn huisje op en maakte ik de gastenkamer klaar, want Nanda kwam logeren. Nanda is fotografe en maakt prachtige natuurfoto’s. We hadden afgesproken om samen foto’s te gaan maken voor mijn blog en Instagram. Omdat we vandaag (maandag) al heel vroeg wilden gaan fotograferen bleef ze vannacht gezellig bij me logeren. Gisterenavond hebben we in de tuin zitten kletsen en vanochtend ging de wekker al vroeg. We hebben SUPER mooie foto’s gemaakt, ik ben er helemaal blij mee. Tijdens de lunch zochten we samen de mooiste foto’s uit.

Nog een foto van ons samen en toen ging Nanda weer richting huis! Ik heb daarna met mijn buurman en zijn twee zoons staan werken in mijn tuin en mijn tuin is nu ein-de-lijk vlak. Nu kan er eindelijk gras gelegd worden. En dan kan over 8 weken de hottub erop. Waaah!

Deze week komt de loodgieter langs voor wat klusjes, donderdag ga ik de buurman helpen met graszoden leggen in zijn tuin, vrijdag komen mijn oom, tante en nichtjes eten en dit weekend komt een vriendin logeren. Zin in!

Ben jij een natuurliefhebber en zou je graag met anderen praten over onderwerpen als wandelen, moestuinieren en wonen in de natuur? Dan is mijn Natuurdromers community misschien wel wat voor jou! De community heeft een forum waar je over deze onderwerpen kunt kletsen, en je kunt deelnemen aan activiteiten als groepswandelingen, kanotochten en fietstochten. Lid worden kan via Natuurdromers.nl.

16 thoughts on “My week in pictures 350”

  1. Can’t wait for the jacuzzi too! Echt zo vet. Ook benieuwd naar hoe je tuin er uit ziet met gras. Wat een verschil met hoe je het kocht. Fijne week!

  2. Oh Jennie, ik vond het zo leuk je in het echt te zien!
    Als ik naar de foto van Cody kijk, schiet ik gewoon in de lach. Wat een lieverd is het toch 🥰

    Vet gaaf dat je binnenkort je hottub hebt. Het wordt een nog groter paradijs dan het al is.

  3. Ohh waar heb je die vegan hot chocolate gedronken in Breda? Ik ga over een paar weken daar naartoe verhuizen, dus dit klinkt als een goede tip 😀 liefs !

  4. Wat heerlijk om te lezen weer! Toen ik die hottub op je instagram al voorbij zag komen… Ik was gewoon helemaal blij voor jou!

    Verder vind ik je huis & tuin echt een mega inspiratie om bij weg te dromen <3 het is zo leuk om de vorderingen te volgen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.